S sactokasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2013 16 0 86 Ankara 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi sactokasi #1 Merhabalar, Ankarada duyu terapisti ariyorum Bilgisi tecrubesi olan varsa lutfen paylassin
O ozed_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2013 478 58 118 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi sactokasi #2 sactokasi .!.: Merhabalar, Ankarada duyu terapisti ariyorum Bilgisi tecrubesi olan varsa lutfen paylassin Genişletmek için tıkla... Merhaba ankara da var mı bilmiyorum ama isterseniz istanbul da olan bir kurum var direk orayı arayıp bir sorun onların tavsiye edeceği ankarada olan bir duyu terapisti vardır belki
sactokasi .!.: Merhabalar, Ankarada duyu terapisti ariyorum Bilgisi tecrubesi olan varsa lutfen paylassin Genişletmek için tıkla... Merhaba ankara da var mı bilmiyorum ama isterseniz istanbul da olan bir kurum var direk orayı arayıp bir sorun onların tavsiye edeceği ankarada olan bir duyu terapisti vardır belki
S sactokasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2013 16 0 86 Ankara 7 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi sactokasi #3 istanbuldaki kurumun adi nedir acaba