Ankara'da düzgün bir doktor Aranıyor

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.677
16.090
298
Arkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm :(

İnternetten riskli gebelik Ankara diye bir bakın. Bir de hastanelerin özellikle riskli gebelik uzmanlarına bakın.

Arkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm :KK43:
Ankara üniversitesinin doktorlarının gidin özel muanede yapıyorlar

İnternetten riskli gebelik Ankara diye bir bakın. Bir de hastanelerin özellikle riskli gebelik uzmanlarına bakın.
Devlet Hastanesi'nin riskli gebelik uzmanından randevu almıştım beni normal polikliniğe yolladı risk grubuna plasenta rahim bozukluğu filan giriyormuş güya

Yemekte pilav su böreği vardı. Çorba ve et yedim az birşey. Ayran bile yok doymadım:110::110:

Uğramışken tavsiye de vereyim. :KK70:
Sincan lokman hekim. Bahar Şentürk.

Özel Bayındır hastahanesi Halime Kaya Sezer..Söğütözü şubesindeki olacak..bizim doktorumuz oydu memnun kaldık kendisinden ilgili,dikkatli..

Bende Dr.Cihangir Çakıcı yı öneririm.
Eskişehir yolunda sanırım yeni muayenesi eskiden Tunalıhilmideydi.
Çok memnun kalırsınız ;)

Arkadaşım yüksek riskli gebelik durumu ile zekai tahir burakta izlendi doktorunun adını bilmiyorum ama özel olarak o hastaneye gönderdiler

Özellikle yapmadım kusura bakmayın. Sizin için yorumumu da bıraktım. Bırakmalı mıydım onu da bilemedim şimdi. Sağlıkla alın kucağınıza.
Amin teşekkür ederim,öneriniz için de Sağolun

Medikalpark Ertan Öztürk e gitmeni tavsiye ediyorum
Birde Şahsi önerim kime gidersen git ilk gittiğinde şeker ve ths ölçümünü yapmıyorsa bir daha ona gitme

Arkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm :KK43:

Gazi üniversitesinde Deniz Karçaaltıncaba, çok iyi bir perinatolog. En son hasta almıyordu ama gene de bir sor istersen.

Ekleme: geçmiş olsun bu arada. Sağlıkla kucağına alırsın inş.

Medikalpark Ertan Öztürk e gitmeni tavsiye ediyorum
Birde Şahsi önerim kime gidersen git ilk gittiğinde şeker ve ths ölçümünü yapmıyorsa bir daha ona gitme
Onların hepsini şu an takibimi yapan doktor yapmıştı

Back
X