Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara'da Düzgün Röfle Yapan Kuaför Arıyorum

beste07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
193
0
46
İzmir
Kızlar Ankara'ya taşındım. Ve burada hiç kuaför tanımıyorum. Bir tane kuaföre gittim platin balyaj yapsın diye. Hiç istediğim gibi yapamadı rezil şahıs. Yani kısacası Ankara'da sarı saçtan anlayan, güzel röfle yapan kuaför arıyorum. Fiyatları önemli değil. Paraya kıyıcam artık. Çare yok. :59:

Kuzular eğer hala Ankara da güzel röfle yapan kuaför arıyorsanız, ya da bulduklarınızdan emin değilseniz size kesinlikle gözünüz kapalı saçlarınızı teslim edebileceğiniz bir isim tavsiye edebilirim. Batıkent Metro kuaförde hizmet veren Mustafa Pehlivan bey gerçekten röflenin ustası diyebilirim. Annemin ve kuzenimin röflelerini büyük bir sabır ve ciddiyetle çok uzun yıllardır kendisi yapar. Özellikle röfle ve boya gibi konularda kendisini çok geliştirmiş ve açmış biri. Bebek sarısından tutun da bal sarısına kadar röfleleri o kadar doğal yapıyor ki bir anda bambaşka bir bayana dönüşüyor yaptığı saçların sahipleri. Kuzenim şehir dışında yaşamasına rağmen röfle zamanı Ankara'ya gelir Mustafa bey'e yaptırır saçlarını. Mustafa Pehlivan beyi sosyal medyadan arayıp çalışmalarını takip edebilirsiniz. Bir gün saçlarımı tekrardan röfle yaptırmak istediğimde kesinlikle kendisinden başka isim düşünmem kızlar...

Back
X