Ankara'da erkek arkadaşla gidilicek nezih, sakin yerler..

La_Fee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
92
6
96
31
İstanbul
Merhaba bayanlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi erkek arkadaşımla gidebileceğim nezih, sakin mekan önerisine ihtiyacım var. Ankara'dayım ama yeni olduğum için bilmiyorum buraları, erkek arkadaşım da şehir dışından gelicek. Bu nedenle yabancıyız ikimizde buralara:) Yardımcı olursanız çoooook sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenip cevap yazanlara

Nasıl yerler mekan mı restaurant mı?

Kızılay / Kızılay Alışveriş Merkezi / En üst kat / o teraslı kafe (adını bilmiyorum ama çıktığınızda direk göze çarpıyo çok hoş bi yer) ben çok seviyorum...

Kızılay / Kızılay Alışveriş Merkezi / En üst kat / o teraslı kafe (adını bilmiyorum ama çıktığınızda direk göze çarpıyo çok hoş bi yer) ben çok seviyorum...

O avmye çok gittim de terasına hiç çıkmadım :) Sakin bi yer mi peki? Kızılay kalabalık oluyo da genelde

Panora'ya gidebilirsiniz, giriş katındaki restaurant/cafelerde (newcastle mesela) güzel yemek yiyebilir, ardından starbucksta kahve içebilirsiniz. Üst kata çıkıp sinemada bi filme girebilir, veya bowling oynayabilirsiniz. Yine en üst katta bi oyun yeri gibi bir şey var, jetonlu oyunlar var orda da, cok eglenceli oluyor.

Onun haricinde aracınız varsa eymir gölü biraz üşütse de cok keyifli yine, hatta baharda bisiklet bile kiralanabilir aklınızda bulunsun

Toplu taşımaya yakın yerler olsun diyorsanız Tunalı tarafında Bestekar Sokak'ta Cafe Lins var. Arjantin Caddesinde Cafemiz var, çok keyifli mekanlardır.. Hem orada Kuğulu Park'a da uğrar, çay içip kuğuları seyredebilirsiniz

Kıtır var yine Kuğulu'nun yanında, kokoreç/köfte & bira için rahatça oturabileceğiniz bi mekandır.

İlk seçenek değil de ikincisi kafama yattı:) Tunalı güzel fikir :) Çok teşekkürler

İlk seçenek değil de ikincisi kafama yattı:) Tunalı güzel fikir :) Çok teşekkürler

Ne demek Çok güzel bi başlık olmuş. Ankara gerçekten vakit geçirilecek güzel mekanlar açısından sınırlı olanağa sahip. Burada Ankaralılar olarak fikir paylaşımı yaparsak hem ufkumuzu da genişletmiş oluruz biraz

O avmye çok gittim de terasına hiç çıkmadım :) Sakin bi yer mi peki? Kızılay kalabalık oluyo da genelde

sakin bi yerden kastın, kalabalık olmayan biyerse öyle tıklım tıklım olmuyo, her masaya ait bi küçük ısıtıcı var , terasta otursan dahi üşümeyebiliyosun...

tunalida cafe des cafes var cok hos bir yer ozellikle arka bahcesi ya da sessiz sakin istiyorsaniz bahcelide hobby cafe var alt kati gercekten cok hos :)

Kızılay ve bahçelievler tahminimce çok kalabalık olur oraları önermem... Ben de naçizane bir iki mekan önereyim

Cafe Lins çok güzel, Tunalı'da Bestekar Sokak'ta ve Filistin cd.de yerleri mevcut, Viyana Şinitzeli ve şarapları güzeldir.

Arjantin Cd.'de Cafemiz var dekorasyonu çoook şeker country tarzda beyazlar içinde , özellikle kahvaltı vs. yapmak için güzel bir yer.

Eskişehir yolu üzerinde Tepe Prime Avenue var google'dan bakabilirsin böyle mekanlardan cadde yapılmış ama yolla bağlantısı yok, her şeyden izole ve çok nezih bir bölge müşteri kitlesi açısından da. Otobüsle Ulaşımı mevcut. Tepe Prime'ın mekanlarından Hayal Kahvesi'ni, Mickeys'i , ve Newcastle'ı öneririm.

Tepe prime var cepa nın oralarda cepanıb içinde değil yakınlarında. bahçelideki leman da güzel. Bide bence alıveriş merkezi kafelerini tercih etmeyin çok ayak altı kalabalık oluyo..

:) Çok doğru demişsiniz, benim gibi ankarayı yeni yeni keşfedenler için de çok çok iyi olur

tunalida cafe des cafes var cok hos bir yer ozellikle arka bahcesi ya da sessiz sakin istiyorsaniz bahcelide hobby cafe var alt kati gercekten cok hos :)

Tunalıda olması kafama yattı:) göz önünde bulundurucam tavsiyelerinizi, çok teşekkürler :)

Hıhı kalabalık olmaması tercihimdir. Çok teşekkürler

Popüler mekanlara giderseniz rahat edemezsiniz. Kızılay Bahçeli asla olmaz hem bir sürü ipsiz sapsız çakal doludur hani yetişkin insanlara göre değildir rahat ve nezih bir mekan bulamazsınız abazanlıgı basına vurmus askerlerler kızılaya ergen üniversiteliler bahçeliye gider.

yenimahalle çok nezih bir semt aşti'den metroyla veya havaalanından belko air le ulaşım çok kolay ve ucuz. cebinize güveniyorsanız çankaya mevkiinde de takılabilirsiniz ama araç veya taksi gerekir. Kızılay, bahçeli, demetevler vs. kesinlikle olmaz. Bahçeliye yakın emek semti veya daha iyisi gazi mahallesi var. Buralarda nezih aileye göre cafeler var oraları da tercih edebilirsiniz yeter heralde bu kadar. Gazi mah. veya yenimahalle merkezi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…