Merhaba bayanlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi erkek arkadaşımla gidebileceğim nezih, sakin mekan önerisine ihtiyacım var. Ankara'dayım ama yeni olduğum için bilmiyorum buraları, erkek arkadaşım da şehir dışından gelicek. Bu nedenle yabancıyız ikimizde buralara:) Yardımcı olursanız çoooook sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenip cevap yazanlara
Nasıl yerler mekan mı restaurant mı?
Aracınız var mı?
Kızılay / Kızılay Alışveriş Merkezi / En üst kat / o teraslı kafe (adını bilmiyorum ama çıktığınızda direk göze çarpıyo çok hoş bi yer) ben çok seviyorum...
Panora'ya gidebilirsiniz, giriş katındaki restaurant/cafelerde (newcastle mesela) güzel yemek yiyebilir, ardından starbucksta kahve içebilirsiniz. Üst kata çıkıp sinemada bi filme girebilir, veya bowling oynayabilirsiniz. Yine en üst katta bi oyun yeri gibi bir şey var, jetonlu oyunlar var orda da, cok eglenceli oluyor.
Onun haricinde aracınız varsa eymir gölü biraz üşütse de cok keyifli yine, hatta baharda bisiklet bile kiralanabilir aklınızda bulunsun
Toplu taşımaya yakın yerler olsun diyorsanız Tunalı tarafında Bestekar Sokak'ta Cafe Lins var. Arjantin Caddesinde Cafemiz var, çok keyifli mekanlardır.. Hem orada Kuğulu Park'a da uğrar, çay içip kuğuları seyredebilirsiniz
Kıtır var yine Kuğulu'nun yanında, kokoreç/köfte & bira için rahatça oturabileceğiniz bi mekandır.
İlk seçenek değil de ikincisi kafama yattı:) Tunalı güzel fikir :) Çok teşekkürler
O avmye çok gittim de terasına hiç çıkmadım :) Sakin bi yer mi peki? Kızılay kalabalık oluyo da genelde
Merhaba bayanlar, başlıktan da anlaşılacağı gibi erkek arkadaşımla gidebileceğim nezih, sakin mekan önerisine ihtiyacım var. Ankara'dayım ama yeni olduğum için bilmiyorum buraları, erkek arkadaşım da şehir dışından gelicek. Bu nedenle yabancıyız ikimizde buralara:) Yardımcı olursanız çoooook sevinirim.Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilenip cevap yazanlara
Ne demekÇok güzel bi başlık olmuş. Ankara gerçekten vakit geçirilecek güzel mekanlar açısından sınırlı olanağa sahip. Burada Ankaralılar olarak fikir paylaşımı yaparsak hem ufkumuzu da genişletmiş oluruz biraz
tunalida cafe des cafes var cok hos bir yer ozellikle arka bahcesi ya da sessiz sakin istiyorsaniz bahcelide hobby cafe var alt kati gercekten cok hos :)
Kızılay ve bahçelievler tahminimce çok kalabalık olur oraları önermem... Ben de naçizane bir iki mekan önereyim
Cafe Lins çok güzel, Tunalı'da Bestekar Sokak'ta ve Filistin cd.de yerleri mevcut, Viyana Şinitzeli ve şarapları güzeldir.
Arjantin Cd.'de Cafemiz var dekorasyonu çoook şeker country tarzda beyazlar içinde , özellikle kahvaltı vs. yapmak için güzel bir yer.
Eskişehir yolu üzerinde Tepe Prime Avenue var google'dan bakabilirsin böyle mekanlardan cadde yapılmış ama yolla bağlantısı yok, her şeyden izole ve çok nezih bir bölge müşteri kitlesi açısından da. Otobüsle Ulaşımı mevcut. Tepe Prime'ın mekanlarından Hayal Kahvesi'ni, Mickeys'i , ve Newcastle'ı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?