dimaam Guru Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 3.034 2.979 373 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dimaam #1 Şu kadın doktorların sertliginden, ne var bunda biz de dogurduk havalarindan çok yoruldum. Hepsi böyle değil tabi ama yine de artık kibar ve her şeyi sıkılmadan açıklayacak erkek bir doktor arıyorum. Bilenler lütfen bana yardımcı olsunlar.
Şu kadın doktorların sertliginden, ne var bunda biz de dogurduk havalarindan çok yoruldum. Hepsi böyle değil tabi ama yine de artık kibar ve her şeyi sıkılmadan açıklayacak erkek bir doktor arıyorum. Bilenler lütfen bana yardımcı olsunlar.
purplebliss Guru Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 518 377 303 27 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dimaam #2 Cüneyt Genç benim doktorum.çok memnunum kendisinden.Kesinlikle tavsiye ederim.Güleryüzlü,esprili işinde de gayet mükemmel bir doktor bence
Cüneyt Genç benim doktorum.çok memnunum kendisinden.Kesinlikle tavsiye ederim.Güleryüzlü,esprili işinde de gayet mükemmel bir doktor bence
dimaam Guru Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 3.034 2.979 373 28 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dimaam #3 özel muayenehanesi olmayan hastanede çalışan, bildiğiniz başka uzmanlar var mı? niçin kimse cevap vermemiş?
özel muayenehanesi olmayan hastanede çalışan, bildiğiniz başka uzmanlar var mı? niçin kimse cevap vermemiş?
dimaam Guru Kayıtlı Üye 14 Ocak 2013 3.034 2.979 373 28 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dimaam #4 purplebliss .!.: Cüneyt Genç benim doktorum.çok memnunum kendisinden.Kesinlikle tavsiye ederim.Güleryüzlü,esprili işinde de gayet mükemmel bir doktor bence Genişletmek için tıkla... gerçekten çok iyi şeyler yazılmış hakkında ama sık sık muayeneye gidiyorum. ücreti ne kadar?
purplebliss .!.: Cüneyt Genç benim doktorum.çok memnunum kendisinden.Kesinlikle tavsiye ederim.Güleryüzlü,esprili işinde de gayet mükemmel bir doktor bence Genişletmek için tıkla... gerçekten çok iyi şeyler yazılmış hakkında ama sık sık muayeneye gidiyorum. ücreti ne kadar?
purplebliss Guru Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 518 377 303 28 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dimaam #5 dimaam .!.: gerçekten çok iyi şeyler yazılmış hakkında ama sık sık muayeneye gidiyorum. ücreti ne kadar? Genişletmek için tıkla... 300 küsür canım muayenesi.Koru hastanesi doktorları da iyidir orası da en son 200 lerdeydi.benim başka bildiğim doktor yok malesef
dimaam .!.: gerçekten çok iyi şeyler yazılmış hakkında ama sık sık muayeneye gidiyorum. ücreti ne kadar? Genişletmek için tıkla... 300 küsür canım muayenesi.Koru hastanesi doktorları da iyidir orası da en son 200 lerdeydi.benim başka bildiğim doktor yok malesef