Neden erkek arıyorsun ? Erkek üye misin Bu yüzden erkek üye arıyor olabilirsin ....Ama ya kadinsan erkek lazer yapani Araman bana tuhaf şeyler dusundurdu...
İnsanları ne kadar çabuk yargılıyorsunuz pes diyorum..
Birbirinden bağımsız iki soru sordum sadece.
Erkek bir tanıdığım için sordum lazeri. Bayan personele yaptırmak istemediğini, bu konuda hassas olduğunu söyledi..
Ben de belki burada cevap bulurum diye yazmıştım, başka bir niyetim yoktu.
Niye yazdığımı açıklamama da gerek yoktu o da ayrı bir konu..
Bu yargilamak degil kesinlikle .Gayet normal degil mi sormam buraya yazmışsın ama ayrıntı yok ...yazmışsın çekilmissin devamı yok .... gayet normal dusuncelerim bence .yazdığımı açıklamaya gerek diyorsunsun o zaman bir sürü kadının olduğu platform da beni yazdığım gibi msjlara maruz kalırsın.
Bu yargilamak degil kesinlikle .Gayet normal degil mi sormam buraya yazmışsın ama ayrıntı yok ...yazmışsın çekilmissin devamı yok .... gayet normal dusuncelerim bence .yazdığımı açıklamaya gerek diyorsunsun o zaman bir sürü kadının olduğu platform da beni yazdığım gibi msjlara maruz kalırsın.
bilgim yok ama ben okudugumda bi erkek icin soruldugunu anladım artık insanlara güven kalmadıgından belkide fakat herkese ön yargıyla yaklasmamak gerek, evet basına bi erkek arkadasım icin deseniz daha iyiydi ama olsun mutlaka vardır erkeklerdende bakımlı bi cok kisi var yaptranlar felan