Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankarada ev temizligine gidiyorum arayanlardan cvp bekliyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Cevap yazdıgınız için teşekkürler :) gittigim dikmen sokullu biri eskişehir yoluda öbürü keçi örende ümit köyde biri esat tunalıda bu yazdıklarımın kimi haftada kimi 15 de bir alıyor referansda vere bilirim :)

hangi semtlere gidiosunn..

e postama msj atmışsınız sanırım sissiniz cvp yazdım gönderdim tel yazdım ama acaba size ulaşmadımı. Tel 0545 327 53 85 burdan yazma tarafdarı deyilim ama özel msj hakkım olmadıgı için yazdım cvp bekliyorum.

Hala günceldir düzenli gidebicem ev temizligi arıyorum referansda verebilirim burdan tanışıp devam ettigim kişiler vardır.

kusura bakmayın uzun zamandır giremedim cvp veremedim size annem için istiorum o da eryamanda oturuoo gelebilirmisiniz oralara:)

kusura bakmayın uzun zamandır giremedim cvp veremedim size annem için istiorum o da eryamanda oturuoo gelebilirmisiniz oralara:)

tabi giderim efendim cvp yazmıynca bende başka buldunuz sandım zaten haftda 2 günüm boş mutlu oldum cvbınız için eryamandan daha uzak yerlere bile gidiyorum yaşamkentte 2 kişiye gidiyorum görüşelim haftalıkmı 15 de birmi düşünüyorsunuz günümü ayarlim giderim cvp için teşekkürler.

15 gunde bir olacak canım bi de yanlış anlamazsan fiyat konusunu konuşmak istioorum ankarada fiyatlar baya uçuk çünki:)

15 gunde bir olacak canım bi de yanlış anlamazsan fiyat konusunu konuşmak istioorum ankarada fiyatlar baya uçuk çünki:)

merhaba efendim ben 100 e gidiyorum ben en ucuz gidenim inanın benim ev işine giden birsürü bayan tanıyorum 120 110 a gidiyorlar ve banada kızıyorlar fiyatı düşürüyorsun die ihtiyacım var 2 günümü doldurmam lazım ama 100 altına da gidersem emegimin karşılıgı olmaz sanırım siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum zaten uzaklık ne olursa olsun 10 tl yakını yola gidiyor yol vermeyanlar bile 110 alıyor araşdırın isterseniz efendim uygun olursa çalışmak isterim :)

anladım canım ben balıkesirde oturuyorum bana 70 e gelio bayan annemede şuanda gelen bayan 80 e gelio bende o civarlarda düşünmüştüm...neyse kısmet değilmiş canım tşk ederim cvp verdiğin için:)

anladım canım ben balıkesirde oturuyorum bana 70 e gelio bayan annemede şuanda gelen bayan 80 e gelio bende o civarlarda düşünmüştüm...neyse kısmet değilmiş canım tşk ederim cvp verdiğin için:)

tmm efendim ben teşekkür ederim cvp yazdıgınız için hayırlısı kısmetdeyilmiş demek annenizin temizlik cisi çok uygunmuş bence aramayın ankarada artık 100 altına işe giden yok efendim.

Merhaba ankarada ev temizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum hafta içi 1 gün boşlugum kaldı hafta sonu da işe gidebilirim güvenilir temiz bir biriyim ve sürekli çalışa bilcem ailelerden cvp bekliyorum.

Günceldir kadınlar kulübünden tanışıp işine gittiğim devamda etmekde oldum işler var arayanlar güvenle çarabilirler aile lerle çalışmakdayım isteyene 2 kişide gelebiliriz arayanlardan cvp bekliyorum.

Merhaba ben ankara ev işlerine gidiyorum benim 1 gün boş oldugum gün var ablamda ev işine gidiyor onunda 3 günü boş arayan lardan cvp bekliyorum düzenli işlerimiz ve referanslarımız vardır.

Back
X