Bastan acik sozlu oldugun icin tesekkurler, bazilari burnumu begenmeselerde cok guzel olmus diyorlar, bu da kafa karisikligina yol aciyor, cunki kendim begenmiyorum ve baskalarinin begenmesi tuhaf oluyor. Doktorumla telefonda gorustum, kemer olmamasi lazim egrilik duzelir falan filan birseyler soyledi biraz gecistirdi acikcasi, ben kendisine biraz sert cikistim napim kendimi tutamadim, 6 ay im dolsun yaninizdayim dedim revizyon ameliyati icin, cunki kesinlikle istedigim bir burun olmadi, cevremdende olumsuz tepkiler aldim buda ustune tuz biber oldu. Bende ilk zamanlar arastirdigimda doktorumun yaptigi burunlar cok hosuma gitmisti, sadece tek bir kisi disinda ela diye bir arkadasimizin burnu basta cok guzeldi ama sislikleri indikce kusurlari ortaya cikti ayni sorun bende de var simdi. Yalniz bu arkadasimiz burnundan artik dogru durust nefesde alamiyordu ameliyattan sonra, insallah duzelmistir arkadasimiz. Bu yuzden arkadasim cok iyi dusun kime ameliyat olacagini, baslarda benim doktorumu herkese oneriyordum, ama simdi burnumda sorun cikinca, maalesef kimseye oneremiyorum.