bnm arkadasım hüsniye moda evinde diktirdi cok güzel bi gelindi hayran kalmıştık :)
canım ben geçen yıl büyük çarşıda HEDERA MODA EVİ ne diktirdim. Bu yılda abimin nişanlısının gelinliği orada dikiliyo. İkimizde çok memnunuz. fiyatlarıda öyle çok aşırı uçuk değil. gidersen eğer bende yardımcı olabilirim tatlım.
büyük çarşı and çarşısının hemen altında bitişiğindeki pasaj. hedera moda evinde gül hanım var bi konuşursan belki fikir verebilir sana
cnm bende gelinliğimi yasemin moda evine yaptırıorum ben çok memnumun tavsiye ederimm ayşe hanımm işini çok iyi biliyor ve seni rahatlatıyor
Merhaba gelinliğinizin fotoğrafı açılmıyor tekrar yükleme şansınız var mı acaba? Bende bahsettiğiniz modaevine bakıyorumda şimdilik..Kızlar ben gelinliğimi Güler CER Modaevine diktirdim çok beğendim gerçekten oldukça ilgili ve anlayışlı bir hanımefendi Güler Hanım, herkese tavsiye edebilirim içim rahat bir şekilde. İşte gelinliğim.
sanırım yok bende arıyorumKizlar aranizda gelinligini Ankarada diktirip cok memnun kalan kimse yok mu? En zor kaliplari bile ustalikla cikaracak gercekten iyi bir yer ariyorum. Yardimci olabilecek kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?