Gelinlik Modelleri Ankarada gelinlik diktirenler moda evlerini ve modelleri burada paylaşalım :)

gnnrkcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
2.687
4
66
İstanbul
Ankaralı gelinler gelinliklerinizi nerede ne kadara diktirdiniz? Memnun kaldınız mı? Yoksa pişman mısınız? Gelinlikli resminizi paylaşabilir misiniz? Offf çok zor seçim yapmak bugün iki yere gittim. Elegante ve Filinta Moda evi bileniniz var mı? Elegantı duydum ama FİLİNTAyı ilk defa gidince görmüş oldum And çarşısına.Benim istediğim model ve benzerleri bunlar. Kaliteli ve uygun fiyata dikecek bir yer arıyorum çok u şey istiyorum limit 1,750.İnşallah yardımcı olabilecek birilerini bulabilirim Eki Görüntüle 405345 Eki Görüntüle 405341 Eki Görüntüle 405342 Eki Görüntüle 405343 Eki Görüntüle 405344

bnm arkadasım hüsniye moda evinde diktirdi cok güzel bi gelindi hayran kalmıştık :)

bnm arkadasım hüsniye moda evinde diktirdi cok güzel bi gelindi hayran kalmıştık :)

Canım Hüsniye Modaevinin fiyatlarını yüksekmiş diye duydun taş çatlasın 2000 TL bütçe ayırabiliriz, o yüzden hem kaliteli kumaş kullanabilecek hem de istediğim modeli dikebilecek bir yer arıyorum. Kızılaydakiler çok kıro yaa bana mı öyle mi geldi. Lahana gibi etekler allar pullar, gelinlik modeli belli değil yani kafam karıştı iyice. Offffffff.

canım ben geçen yıl büyük çarşıda HEDERA MODA EVİ ne diktirdim. Bu yılda abimin nişanlısının gelinliği orada dikiliyo. İkimizde çok memnunuz. fiyatlarıda öyle çok aşırı uçuk değil. gidersen eğer bende yardımcı olabilirim tatlım.

Büyük çarşı nerede acaba ben bir And Çarşısını biliyorum çok sağol tatlı oraya da gideceğim. Not alıyorum hemen. İnşallah beğendiğim modeli dikebilirler

büyük çarşı and çarşısının hemen altında bitişiğindeki pasaj. hedera moda evinde gül hanım var bi konuşursan belki fikir verebilir sana

Kılzar bugün ayaklarıma kara sular indi resmen Ankaranın gelinlik piyasasının altından girdim üstünden çıktım :))) Tunalı Hilmideki fiyatlara oha dedim resmen. Özellikle Dai Modaevi, Diva ve Aynur Modaevi beğendiğim gelinliğe 3750 fiyat biçince uzaklaş Günnur buradan dedim. Kızlar sonra forumda ismini duyduğum Gülercer Modaevine gittim bu da Tunalı Hilmi caddesinde ama inanılmaz tatlı bir kadın sahibi. Sana en uygun 2200 e mal ederiz dedi ki içime sinen bir yer oldu. Ayrıca Yasemin Modaevi de var buraya yakın bir yerde oranın sahibi de işten vwe insanın dilinden çok iyi anlıyor bu iki yer ve Elegant Gelinlik arasında seçim yapmaya karar verdim. Kızılaydaki hanlardaki gelinlikçiler resmen çok kıro gelinlikler satıyorlar yaa modeller felaketttt. İnanın fiyattan falan değil yani gelinlikler ben burdayım diye bağırıyorlar hazır çiçekçi dükkanı misali :)))

büyük çarşı and çarşısının hemen altında bitişiğindeki pasaj. hedera moda evinde gül hanım var bi konuşursan belki fikir verebilir sana

canım çok sağol bugün Ankarada 10 tane modaevine gitmişimdir en az. Öldüm bittim resmen :) 2 yer kafama yattı güven verdi Yasemin,Gülercer veya Elegant bakalım hangisine nasip olacak.

cnm bende gelinliğimi yasemin moda evine yaptırıorum ben çok memnumun tavsiye ederimm ayşe hanımm işini çok iyi biliyor ve seni rahatlatıyor

cnm bende gelinliğimi yasemin moda evine yaptırıorum ben çok memnumun tavsiye ederimm ayşe hanımm işini çok iyi biliyor ve seni rahatlatıyor

Canım Yasemin Modaevini de çok beğendim ben henüz karar veremedim ya Yasemin Modaevi ya Güler Cer Modaevi ya da Olgunlaşma Enst. yaptıracağım. 3. seçenek için henüz gitmedim nasıldır ne kadara yaparlar bilmiyorum. Bu arada senin gelinliğin modelini ve fiyatını paylaşır mısın canım merak ettim :) İnşallah istediğin gibi olur.

arkadaşlar konuyla ilgili diğer başlığa yazdığımın aynısını buraya da yazıyorum:

geçen sene arkadaşım Dai gelinlikle baya sorun yaşadı. düğün boyunca gelinlikle de sorun yaşadı. durmadan gelinliği çekişritmek zorunda kaldı. kızın omuzları kızardı askıların kötülüğünden. benm de yaza düğünüm var. hazır gelinlik istemiyorum, kendi tasarladığım gelinliği istiyorum biraz da zıpır bişey :) tunalıda Dai'den başladım, tüm gelinlikçilere girdim. hepsi de sinirimi bozdu. çünkü ne istediğimi hiç anlamadan ellerinde ne varsa onu satmaya çalıştılar. direk satışa yönelik yani. gerisi önemlş değildi onlar için. pek de ukala idiler. ben sırf dantelli gelinlik istemiyorum diyorum, ısrarla önüme dantelli gelinlik çıkarıyor. neyse işte en sonunda Aynur moda evine girdim, ve gönlüm çok rahat bir şekilde anlaştım. tasarladığım gelinliği dikecek. kendimi de çok rahat hissettim ne istersem onu cevapladılar. nazımı da çekiyolar sadece tunalıda gelinlikçi gezdim ama Aynur modaevi dışında hiçbirinde kendimi rahat hissedemedim ve aradığımı bulamadım. gelinliğim bittikten sonra fotolarını da koyarım :)

Kızlar ben gelinliğimi Güler CER Modaevine diktirdim çok beğendim gerçekten oldukça ilgili ve anlayışlı bir hanımefendi Güler Hanım, herkese tavsiye edebilirim içim rahat bir şekilde. İşte gelinliğim.

Merhaba gelinliğinizin fotoğrafı açılmıyor tekrar yükleme şansınız var mı acaba? Bende bahsettiğiniz modaevine bakıyorumda şimdilik..

Canım merhaba,gelinlikkirala sayfasından moda evini bulabilirsin ben nişanlığımı ordaki moda evlerinden birine diktirdim hepsi güvenilir tavsiye ederim bi göz atmanda fayda var modellere de ulaşabişiyosun :)

Ben de su siralar gelinligime karar vermek durumundayim ama hala aklim cok karisik. Diktirmeyi istemiyordum hazir almak istiyordum ama hazir gelinlik nasil oluyor anlamiyorum. Vakkoda denediklerime 3 ay icinde siparisle geliyor dediler. Pronovias da ayni. Diva ve dai de keza begeniyorsun ve sana ozel dikiliyor. O zaman aslinda hazir gelinlik diye bir sey yok benim anladigim kadariyla. Denedigin gelinligi begenirsen ayni kalipta senin bedenine yapiyorlar ee bu da diktirmek sonucta. Gercekten anlamadim bu isi.

Aslinda benim sorum daha cok Ankarada gelinlik diktirecek guvenilir risksiz bir modaevi var midir? Arkadaslar onceki yorumlarda Guler Cer ve Elegant modaevinden bahsetmisler. Guler Cer ile ilgili baska memnuniyet veya sikayet yorumlari var mi.? Elegant ile ilgili cok iyi yorumlar var ama 2011 den 2012 den kalma. En yeni deneyimlerinizi paylasir misiniz? Simdiden tesekkurler...

Kizlar aranizda gelinligini Ankarada diktirip cok memnun kalan kimse yok mu? En zor kaliplari bile ustalikla cikaracak gercekten iyi bir yer ariyorum. Yardimci olabilecek kimse yok mu

Kızlar bulabildiniz mi ben gülercer ile görüştüm bugün kadın gerçekten çok güven verdi önerebilecek arkadaş var mı başka moda evlerine diktirip memnun kalan var mı Yasemin, la bianca , hilal Turhal, Aslı kırdar bunlar Hakkı'nda bilgisi olan var mı ???

Kiizlar benm arkdasim ankara dreamondan 2 gelinlik aldi cogu ildedw subesi var kreasyonlarini katalogtan seciyorsunuz cogu modelin kendi ismi var bana model gosterdi bende antalyada oldugum icin antalya subesine gittim begendgim gelinligi dikiyorlar suanda... 2 750 katalog fiyati 2.60 a dustu indirime denk geldim mutlaka gidip orneklere modellere bakin prof calisiyorlar yarin ilk provama gdiyorum instagram sayfasi uzernden yorumlarini takip edin ankara konya mersin antalya istanbul gaziantep dreamon subeleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…