Ankarada gidebileceğim iyi bir kadın doğumcu arıyorum.....

meliscik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
70
1
36
Ankara
Merhaba arkadaşlar

Ankarada gidebileceğim iyi bir kadın doğumcu arıyorum ,ssk ile anlaşması olan özel hastane tercih ediyorum ,

özel muayehane yada devlet hastanesine gitmek istemiyorum.

Gidip memnun kaldığnıız doktorları ve hastaneleri yazarsanız çok sevinirim.

Ben şu ana kadar akay hastanesine gidiyordum ,coşkun beye.

Ama çok memnun değilim .Rahim filmi çektirmek istiyorum ama çekmiyor ,şu aşamada gerek yokmuş.

33 yaşındayım ,daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.Klomen tedavisine başlıycaz dedi nisan ayında.

Ama ya rahimde bir sıkıntı varsa ,boş yerek hormon almak istemiyorum.

Bunun için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
arkadasım kdz ereğliden giden bı doktor var ısınde cok ıyı ve cok sıcak kanlı butun hastaları cok memnundu suan akay Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Tıbbi Kurucusu ve Tıbbi Koordinatörü görevine devam etmekte tavsıye ederım..

Evet biliyorum tolga ecemişi ,akay hastanesine gidiş nedenim oydu aslında.Ama o tüp bebek bölümüne geçtiği için normal hastalara bakmıyor. :50:

Bülent alp aydın, akropolde.çok başarıl olduğunu duydum.tr de ilkkez yumurta naklini yapmış.dün bir arkadaşım tavsiye etti.

benimde sıkıntılı durumlarım var, Ahmet ERDEM2e gitmeyi düşünüyorum Gazi de tüp bebek bölümünde hem, hemde muayenehanesi varmış.maevi olarakta çok rahatlatıyormu.yalnız ücret biraz fahiş 250 tl gibi. Bülent beyin ücreti ne bilmiyorum ama akropolde fiaytları makul. en fazla 30-35 liradır muayene ücretleri sanırım.

Merhaba arkadaşlar

Ankarada gidebileceğim iyi bir kadın doğumcu arıyorum ,ssk ile anlaşması olan özel hastane tercih ediyorum ,

Ama çok memnun değilim .Rahim filmi çektirmek istiyorum ama çekmiyor ,şu aşamada gerek yokmuş.

33 yaşındayım ,daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.Klomen tedavisine başlıycaz dedi nisan ayında.

canım bende aynı araştırmalardayım benimde yaş 34 pko var ankara ünv duydum bende diyorum para falan dert etmiyeceğim yeterki iyi bir dr olsun bölümü dikkatli bir şekilde takip edeceğim ARKADAŞLAR BİZE SİZLERDEN DAHA İYİ YARDIMCI OLACAK KİMSE YOOOK TECRÜBELRİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ COOOOK MUTLU OLURUM SAGOLUN

canım bende aynı araştırmalardayım benimde yaş 34 pko var ankara ünv duydum bende diyorum para falan dert etmiyeceğim yeterki iyi bir dr olsun bölümü dikkatli bir şekilde takip edeceğim ARKADAŞLAR BİZE SİZLERDEN DAHA İYİ YARDIMCI OLACAK KİMSE YOOOK TECRÜBELRİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ COOOOK MUTLU OLURUM SAGOLUN

canım benim kuzenimin eşinde de aynı sıkıntı vardı, 8 sene çocukları olmamıştı.en son bir dr a gittiler, çok dr değiştirdiler ama sonuncusundan çok memnun kaldılar ve çocukları şuan 4 yaşında.Mustafa UĞUR, dr un adı.daha dün konuştuk.pcos u olan mutlaka ona gitsin diyor.fiyat muhtemelen yüksek.muayenehaneside cinnahtaymış, yengem bir çok kişiyi yönlendirmiş ve onlarda hamile kalmış.darısı sana inş ..

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

prof.dr.mehmet erdem var arkadaşım koru hastanesinin arkasında muayeneahesi var bilgili bir doktor

Back
X