Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şale kutsal yılmaz ın muayenehanesine gittim cilt bakımı yaptırdm,gayet iyi sonuç aldm..dr da çok yakın sıcak davrandı ilgiliydi....
Sadece pahalı oldu biraz ama dr olduğu için tercih ettim....
Canım ben güzelce güzellik salonuna gidiyorum ve gerçekten çok memnunum. Sahibi Aslı Abla diye bir bayan çok tatlı ve titiz çalışıyor. Çalışırken çok ciddi özen gösteriyor ve her seansta cildin ihtiyacına göre yönetimini değiştirebiliyor. ondan önce ankarada bir çok yere gitmiştim ama hiçbir yerden bu kadar verim alamadım. fiyatları da çok uygun. küçük ve butik bir yer. Ben bir kaç defa cilt bakımı ve anti aging (yaşım çük büyük olmamasına rağmen ) yaptırdım ve inanılmaz memnun kaldım. Bir kere de selülit bakımı yaptırdım ondan da çok memnun kaldım (yalnış hatırlamıyordum lpg diye bi aletle yaptı). yeri birlik mahallesinde.. aklınızda bulunsun deneyebilirsiniz..