Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Ankara'da halkalı-boncuk kaynak yaptıran var mı?

AbyKz

boop-a-doop.!
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
16
1
86
Ankara
arkadaşlar merhaba ben bikaç ay önce keratinli kaynak yaptırmıştım ama hiç kullanışlı değil saçlarım sürekli sarıya boyattığım için uzamyır ankarada halkalı kaynak yaptıran arkadaşlar varsa fiyatını ve kullanımının nasıl olduğunu söyleyebilirler mi? bir de bazıları diyor ki kendin de takabilirsin kendi uygulayan varmı aranızda?Çok üzgünüm çoook

meraba arkadaşım ben 2 ay önce yaptırmıştım keratinli saç kaynağını..saçı başka biryerden almış uygulamasını kendi kuaförüme yaptırmıştım..oldukça pahalıya mal olan bir yöntem ve ben hiç tavsiye etmiyorum..çünkü inanılmaz derecede rahatsız ediyor yatarken kafanızı yastığa koyduğunuzda iğne gibi batıyor boncukları vede hiç doğal durmuyor..2 gün sonra gidip çıldırcam ben diyerek çıkarttım saçları..bence en iyisi bakım+sabır

bence kesinlikle keratinle yaptırmayın çok pis bi iş saçlarınız uzadıkça dibi arapsaçına dönüyo ben çıkartırıken tiner kullandılar çektüğüm acıda cabası insanın kendi saçı gibi yok canım illa uzun istiyosanda çıt çıt kullan bence...

irem90210 'a katılıyorum aynı sorunun cevabını bekliyorum ben de...

normal kaynak o keratinli dediğiniz mi peki :S

boncuk nasıl takılıyor ki :S neyle yapiştiryor saça. ve ne kadar zamanda tekrar düzeltmesi gerekıyor kuaforun yanı boncuk takıldıktan sonra

evet canım ben yaptırdım.ben ilk başta çıt çıt olarak aldım.ama daha sonra kaynağa çevirdim saçlarımı.ben keçiören de sanatoryum caddesinde cadde kuaför var.selçuk.o güzel yapıyo boncuk kaynakları.tavsiye ederim canım.

merhabalar ben de boncuk kaynak yaptırmak istiyorum ama sanırım yapan kişi çok önemliymiş el becerisi gerekiyomuş cnm keçiörende dediğin kişi selçuk kuaför salonunun bi net adresi ya da tel. no. su var mı nası ulaşabilirim?

meraba bende boncuklu halka yaptırcam da fiyat konusunda bilgilendirebilirmisinz ??

ben sürekli boncuk kaynak yaptırıyorum anakara bahcelievler 3. cadde emre polat kuaför hem fiyat olarak uygun hemde saçlar kaliteli ben cok memnunum 3 ayda bir çıkartıp yenilettiriyorum.resimlerimide görebilirsiniz koyu renk saçım önceki boncugun acık renk olanda son yaptırdıgım sadece renk değişikliği oldu

arkadaslar bende kecıoren sanatoryumda cadde kuaforde selcuk var ona yaptırdım ısınde gercekten uzman cok guzel oldu saclarım numarası 357 82 83 benımde artık uzun saclarım var

arkadaşlar bende pzar günü boncuk kaynak yaptırdım. süper görüntü ama şuan yataken kafama battığı için yüz üztü yatıyorum 3-5 güne geçer dedi kuaför batmasının inş geçer ama geçmesede çıkartmam heralde süper oldu çünkü her gzl şeyin bi zorluğu var demi

mrb arkadaşlar,
benim saçlarım ince telli ve kısa (20-25 cm)..saçlarım çok uzun olmasa da orta uzunlukta olsun istiyorum..sanırım boncuk kaynak en mantıklısı.. yakınlarda yaptıran arkadaşlar yok mu?..bir de yoğun iş temposunda hergün uğraşmamak için saçlarım dalgalı yada kıvırcık olsun istiyorum..o şekilde yaptırmak mümkün mü?

arkadaşlar bn ankaradan yazıyorum., çoğu kişinin yorumunu okudum ama gerçekten boncuk kaynağı profesyonelce yapan çok az kuaför var.ben ilk boncuk kaynak yaptırdığımda 5 -6 gün geceleri acıdan kıvrandığımı biliyorum.sonra saçımın bazı bölgelerinde yaralar ve kabuklanmalar meydana geldi.tabi ki 3-5 tane boncuk düşmesi oldu ama saç derimde aşırı bir dökülme meydana geldi.bu beni çok üzdü.bence bunun nedeni acemi birinin bana kaynak yapmasıydı. sonra çok araştırdım ve internetten bu işin gerçekten profesyoneli olan bir kuaföre rastladım.ne saçımda öyle çok dökülme oldu.nede 3-4 gün acıma.her 3-4 ayda gidip değiştiriyorum.eğer ulaşmak isterseniz youtube de videosu var. ankara saç kaynak diye bir video çıkıyor.videoda ismi tuncay yazıyor ve telefonu var.bn yinede telefonunu burada da paylaşıyorum.0543 352 14 44 REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ HERALDE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…