Ankarada hangi devlet hastanesinde hangi kadın doğumcuya gidilmeli??

ozgecankara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2019
182
139
103
36
Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım aranıza..4 aydır bebek deniyoruz ama bir türlü hamile kalamadım..pcosluyum ama adetlerim düzenli sayılır ..ankarada devlet hastanelerinde iyi kadın doğumcu var mıdır bildiğiniz ? yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Cebeci tıp on doktorları inanılmaz titiz ve ayrıntıcı. Çok erken değil mi ama kuzum böyle doktor gezmek için daha 4 ay olmuş

Bu forumda baya bi okudum "pcosluyum bi kaç senedir hamile kalmadım" diye ondan korkuyorum aslında ondan acele ediyorum birazcık..19 mayıs hastanesinde bugün klomen başladı doktor ilk kez kullanıcam..bakalım hayırlısı..sizin kaç aylık oldu Allah sağlıkla doğumunu nasip etsin canım :)

Ankara şehir hastanesinde nasıl acaba ilgi alaka?yumurta takibi fln oluyor mu ki?klomene başlayıp yumurta takibine devlette devam edebilir miyim acaba? Kafamda deli sorular :)

Bende pcoluyum adetlerinde düzenliymiş niye daha 4mayda klomene başladın hangi doktora gitsen gözünün içine tedavi diye bakıyor zaten

Sen doğal yollarla mı hamile kaldın kuzum?çok güvenemedim doktora o yüzden başka bi doktor arıyorum ..çankayadaki özel hastaneler ateş pahası ..hayırlısı olsun hakkımızda inşallah:KK45:

Macunla kaldım ben kuzum ama 1 küsür yıl denedik . Hiçbir doktor 1 sene denemeyen çifte tedaviye başlamaz . Yazık günah niye belki olabilecekken hormonlarına müdahale ettiriyorsun . Bence güzelce araştır özel hastaneler paranın kölesi olduğu için grip için bile gitsen ameliyata alıyolar

Çok fazla araştıramadım açıkçası klomeni..şimdi biraz canım sıkıldı haklısın ..yarın şehir hastanesinden randevu aldım bide oraya gideyim muayene olayım olmadı akışına bırakırım..özel hastanede herşey para hakikaten..adet olmadan kan testi verdi bana yaptırmadım adet olunca yaptırayım diye bide niye yaptırmadın diyo:KK57:

Back
X