Ankara'da hangi doktora gidiyorsunuz ya da gittiniz kızlar,kimi önerirsiniz?

C

Canım bu doktorun methini daha önce de duydum ama pek yoğun oluyormuş.Randevu işini nasıl hallettin?

Onceden bi konuyla ilgili randevu almistim ama gidememistim.sekreteriyle uzun uzun konusmustumda.arkadaslarimda onda dogum yapti.aradim once banada mesgul mayis dediler haziranda dogurcam ama rahim agzi yetmezligimde var dedim verdiler 1ay sonraya.

Onceden bi konuyla ilgili randevu almistim ama gidememistim.sekreteriyle uzun uzun konusmustumda.arkadaslarimda onda dogum yapti.aradim once banada mesgul mayis dediler haziranda dogurcam ama rahim agzi yetmezligimde var dedim verdiler 1ay sonraya.
Güzelmiş :) valla simdi de taaa tammuz sonu diyor,e ben ağustosta doğuracağım :(

Güzelmiş :) valla simdi de taaa tammuz sonu diyor,e ben ağustosta doğuracağım :KK43:
Cok yogun demekki.ssincan koru var orayi bi arastirin bura olmasa oraya gidecektim.fiyatlarida uygun muayene 78 ama dogum 1500 lira.akropolde muayene 50 dogum 2500.

Cok yogun demekki.ssincan koru var orayi bi arastirin bura olmasa oraya gidecektim.fiyatlarida uygun muayene 78 ama dogum 1500 lira.akropolde muayene 50 dogum 2500.
Hıımmm Sincan Koru'ya nasıl diyorlar pek,iyi miymiş?Valla çok karışığım canım yaaa.;üniversite hastaneleri filan nasıldır acaba?

Hıımmm Sincan Koru'ya nasıl diyorlar pek,iyi miymiş?Valla çok karışığım canım yaaa.;üniversite hastaneleri filan nasıldır acaba?

Ordaki dok.larda gatadan mezun arastirmistim.huseyin diye dok.vardi yanlis hatirlamiyorsam ona gidecektim ben.baskasininda soylemesiyle olmazki git bir gor begenirsen devam edersin.ben egitim hayatina bakiyorum daha cok cunku.iyi yorumda okumustum ama bakalim belki bana kaba gelen sana iyi ilgili gelir.deneyerek bulacaksin baska yolu yok.akropoldeki bayan dok.ovuyorlar dusunursen ondan randevu al.cunku hastane hemsireler superler

Canım çok sağ ol :) sanırım Nurten hanımı söylüyorsun evet onun methini ben de duydum.Aslında bayan doktorları acımasız bulduğum için genelde erkek doktor düşünüyorum ama nurten hanım bunun dışında sanırım.denesem mi acaba :))

bence kesinlikle hüseyin pehlivan sincan koru hastanesinde inanılmaz memnunum ankaraya geldiğimden beri 4 kez doktor değiştirdim sonunda hüseyin beyi buldum şükürler olsun

Merhaba ben de sincan koru meltem hanım a gidiyorum memnunum. Ama Batıkent bilgi hastanesi ni de önerenler oldu fiyatida uygunmus

Selamlar bende etlik Lokman Hekim e gitmeyi düşünüyorum elif terzi ye ilk doğum mu mu onda yaptım ve cok memnun kaldım

çcanım maddi durumunu ya da sağlık güvenceni bilemiyorum ama ben gebeliğimin başından beri Güven Hastanesinde Sibel Sarıkaya'ya gidiyorum.. Normal doğum taraftarı ve çok pozitif bir kadın.. Kendisinden inanılmaz memnunum..
Ama Güven Hastanesi'nin SGK ile anlaşması yok.. ben banka personeli olduğum için hiçbir ücret ödemeden gidiorm ama normal gitmeye kalkarsan biraz pahalı bi hastane ama bence Ankara'daki en iyi özel hastanelerden biri..

Bu arada ben yenimahalle de lina diye bir yer var oraya bikaç kere gittim. Muayene ücreti 40lira civarinda. Doğum yok. Doktorlari başka bir hastanede yaptiriyorlarmis sanirim. Çalışanları doktorlar dahil. Canindan bezmis. Selam bile vermiyolar. Sürekli azarlar gibi. Bekleyin... vs. Gebeyken zaten insan herşeye alınıyor. Bozuluyor. Devlet hastanesinden tek farkı daha tenha olması. Yoksa yaklaşım aynı. Belki maaşları mi az belki bikmislar. Doktorlar da ona keza çok mutsuz

O yüzden ben maalesef doktor arayışına girdim. Evime çok yakın olmasına rağmen linaya devam etmeyi düşünmüyorum :( önerisi olan varsa hastane yada dr çok sevinirim

G
çcanım maddi durumunu ya da sağlık güvenceni bilemiyorum ama ben gebeliğimin başından beri Güven Hastanesinde Sibel Sarıkaya'ya gidiyorum.. Normal doğum taraftarı ve çok pozitif bir kadın.. Kendisinden inanılmaz memnunum..
Ama Güven Hastanesi'nin SGK ile anlaşması yok.. ben banka personeli olduğum için hiçbir ücret ödemeden gidiorm ama normal gitmeye kalkarsan biraz pahalı bi hastane ama bence Ankara'daki en iyi özel hastanelerden biri..
Hüven hastanesini duydum canım 4-5 bin civarı istiyorlarmış sanırım doğuma :) Biraz fazla gibi.Maddi durumumuz iyi aslında eşim de ben de öğretmeniz sıkıntımız yok ama o kadarı da bilemedim ki fazlagibi :) 3 bin filan iyi gibi geliyor bana ama... :)

Back
X