Ankara'da hangi doktora gidiyorsunuz ya da gittiniz kızlar,kimi önerirsiniz?

Bu arada ben yenimahalle de lina diye bir yer var oraya bikaç kere gittim. Muayene ücreti 40lira civarinda. Doğum yok. Doktorlari başka bir hastanede yaptiriyorlarmis sanirim. Çalışanları doktorlar dahil. Canindan bezmis. Selam bile vermiyolar. Sürekli azarlar gibi. Bekleyin... vs. Gebeyken zaten insan herşeye alınıyor. Bozuluyor. Devlet hastanesinden tek farkı daha tenha olması. Yoksa yaklaşım aynı. Belki maaşları mi az belki bikmislar. Doktorlar da ona keza çok mutsuz
Ahhh hepimizin derdi ortak ya canım.Demek lina da fos çıktı ha :( kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum :(((

G

Hüven hastanesini duydum canım 4-5 bin civarı istiyorlarmış sanırım doğuma :) Biraz fazla gibi.Maddi durumumuz iyi aslında eşim de ben de öğretmeniz sıkıntımız yok ama o kadarı da bilemedim ki fazlagibi :) 3 bin filan iyi gibi geliyor bana ama... :)

doğum ücretlerini bilmiorm ama muayene başı 80-120 tl arası ücretleri oluyor testlerde felan çok daha fazla tabi altına imza attığım için biliorm..
ama doktorumdan çok memnunum o ayrı mevzu.. önce rabbime sonra Sibel Hanıma güveniyorum..

Back
X