ankarada hangi merkeze gitmemi önerirsiniz?

narkoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
97
1
86
Ankara
yeniden tüp bebek istiyorum,bir kez tattıktan sonra annelik vazgeçilmez bir şey.İlkini merkezden memnun olmama rağmen doktorumun umursamazlığı yüzünden kaybettiğim için eşim farklı bir merkez istiyor.Ama öneriye ihtiyacım var.

ankarada benim bildiğim gen art var ii bi merkez anatolya var kavaklıdere nisan var ben hem genarta hem nisana gittim genartta ki denememde gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı en son nisana gittim ocakta olmadı.şimdi temmuzun sonunda yeniden nisana gideceğim veya fatih üniversitesine tam karar vermedim daha .anatolyaya da bi arkadaşım gidiyo 2 kez gebelik oluştu ama düşükle sonuçlandı .sen nerede yaptırmıştın öncekini

ankarada gidebileceğin birçok tüp bebek merkezi var bende bayağı bir araştırdım
H.Ş KLıNıK
GENART
ANKALıFE
ANATOLıA
MAYA

canım ankarada seçenek çok.bazısına iyi gelen bazısına iyi gelmemiş.
gürgan genart anatolıa hş klinik centrum ankara tüp centrum ve maya aklıma gelenler. ben açıkcası maya ve hş kliniğe ön görüşme için gitmiştim ikiside baya ilgili ve bilgili geldi. çok zor bi seçim.ama bildiğim kadarıyla maya ve hş de şu anda kampanya var.arayıp görüş istersen.

canım bende araştırdım bayağı bir,
maya ve gürgan klinikte karar kılıdık 3.için .
artık başlıyacağımız zaman seçimi yapıcaz bakalım...

ben maya'da ilk denememi yaptım ve hamile kaldım. allaha şükür. osman hoca ve tüm personelin yaklaşımı, profesyonelliği son derece iyi. tavsiye ederim, ben memnun kaldım.

bende anatolyada yaptırıyorum transferim ptesi ve çok memnunum inş olumlu sonuç alırız hepimiz

anatolia ve mayayı tavsiye edebilirim....

çök teşekkürler hepinize,bazı merkezler için hocaları ilk muayeneden sonra göremiruz diyorlar.Uzmanlar transfer yapıyormuş.

Benim edindiğim bilgilerimi aktarayım.hhan fatihte olumlu taraf çok kalabalık değil,fiyat uygun,hoca yani nilgün hanım başarılı ama transfer sonrası ilgi çok zayıf.Zekai tahir burakta başarılı ama hastası çok.Anatolya için ücreti fazla ama ilaç kullanımı için bile hatırlatma için aranıyor diyorlar.Gürgan klinikte timur hoca her zaman bulunmuyormuş dye duydum.Verdiğiniz tavsiyelerle mayayı deneyeceğim bir de kavaklıdereyi öğrenmek istiyorum.

yeniden tüp bebek istiyorum,bir kez tattıktan sonra annelik vazgeçilmez bir şey.İlkini merkezden memnun olmama rağmen doktorumun umursamazlığı yüzünden kaybettiğim için eşim farklı bir merkez istiyor.Ama öneriye ihtiyacım var.

kesinlikle anatolia klınik prof dr.bülent traş diyorum hakan şatıroğluna gittim çok düzensiz jh,ç bir sonuş almadık ama anatolıada bebeğim doğdu tavsiye ederim aşırı profesyonel çalışıyolar. ben 2 bebğimide orda yapıcam... sevgileropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Merhaba, bende ilk olarak maya da yaptırdım ve tuttu şuan 3.5 aylık hamileyim kesinlikle benimle başından sonuna kadar osman hoca ilgilendi transfere de kendisi giriyor ben çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim şuan kampanya devam ediyor mutlaka arayıp görüş fiyat olarak da uygun allah inşalllah sana ve isteyen herkeze kısmet eder.Allah hayırlısını versin.

çok teşekkürler tecrübelerinizi aktardığınız için.Keşke sizlerle ayrıntılı konuşma fırsatım olsa.Siteye yeni üyeyim,yöntemi varsa da bilmiyorum.Anatolyanın da iyi olduğunu tavsiyelerinizle öğrendim hocaları da prof,ama maya da deneyeceğim galiba ücretten dolayı.Çok teşekkürler.

merhaba arkadaşlar, bende tüp bebek tedavisine başlayacağım Gürgan clinikte olacak sanırım ama zamanına karar veremedim geçen ay yine gürgan clinikte aşılama yaptırmıştım şansım azdı tutmadıda:( evet Timur hoca her zaman clinikte bulunmuyo ben 1 aylık tedavi sürecimde 2 kez görüşme fırsatı buldum ilaç dozlarını tedavi planını ayarladı o olmadığı zaman Aygül hoca var oda doçent genelde o yürütüyo gibi tedavileri. diğer merkezler hakkında bilgim olmadığı için merkez iyimi kötümü bilemiyorum ama kısmetse orada denemeyi düşünüyorum, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ve arkadaşlar bende çok kararsızım hş ve anatolia arasında bende de sanırım embiryo kalitesi düşük.

Centrum Kliniği öneririm.Biz şuanda orda tedavi görmekteyiz ve çok memnunuz.11 adet yumurtamız toplandı.Allahım sizlerede yardımcı olsun.

Back
X