Ankara'da HRS'ye giden var mı??

denisss_ruj

Mutlu anne&Mutlu bebek :)
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.994
0
116
Ankara
SGK anlaşması var diye Dr. Ömer Bey'e gidiyorum oldukça memnunum ama az önce muhasebeyi arayıp doğum ücretlerini sordum. normal 1200-4700 tl arası değişiyormuş, epidural farkı alınmıyormuş. aradaki uçurum sadece oda farkından kaynaklanıyormuş??????? HRS'de doğum yapan var mı?Tüm tahlillerle birlikte kaç TL'ye mal oldu paylaşırsanız sevinirim.

Ben de HRS'de dogum yapmayi dusunuyorum. Dogum yapanlardan bilgi alabilir miyiz acaba? Verdiginiz fiyat skalasi baya genis. Oda farklari ne ki?

Son düzenleme:
arkadaşlar inşallah ben de temmuz sonu hrs de doğum yapacağım fakat benim doktorumun özel kliniği var sadece doğumları orada yaptıryor bana söylediği fiyat 2400 normal epidural olursa 2750 sezeryan içinde 2750 dedi.eğer tek kişilik odada değilde iki kişilik odada refakatçı olmadan kalırsanız fiyat 500 tl düşüyormuş.

Ben de Temmuz sonu HRS'de dogum yapacagim. Verilen fiyatlara bakinca, Lina'ya mi gidiyorsun? Benim doktorum da yakin fiyatlar verdi.

aa evet :) sen hangi doktora gidiyorsun ben Şükran hanıma gidiyorum bir de nasıl bir doğum düşünüyorsun ilk doğumun mu?

aa evet :) sen hangi doktora gidiyorsun ben Şükran hanıma gidiyorum bir de nasıl bir doğum düşünüyorsun ilk doğumun mu?

Ben de Sukran Hanim'a gidiyorum. Belki de klinikte karsilasmis bile olabiliriz.
Ilki normal dogumdu. 10 yil once yaptim. Epiduralli normal dogum dusunuyordum. Ama Sukran Hanim, "Ilki normal olmus. Bunu da yaparsin. Epidurale gerek kalmaz." diyor (Yani gazi veriyor:)). Epidurale dogum aninda karar verecegim. Dayanamazsam, isteyebilirim.
Peki ya sen? Sen ne dusunuyorsun? Ilk dogum mu?
Sukran Hanim, seni kac haftada bir cagiriyor? Bir de 50 mg seker yuklemesini ne zaman yapti?
Bir de 2011 Ankara anneleri alisveris paylasimi icin bir konu actim. Oraya gelmek istersen:
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/433502-2011-ankara-anneleri-adaylari-alisveris-paylasim-alani.html

benim ilk doğumum olacak ben epidural normal doğum düşünüyordum ama vazgeçmiş durumdayım şu an spinal ya da epidural sezeryan olucam herhalde...

beni ayda 1 kez çağırıyor. 50 mg şeker yüklemesini 25+ 2 de yaptı. sen ne düşünüyosun şükran hanım hakkında memnun musun?

Daha once normal dogum konusunda actigin konuda da sana cevap yazmistim. Normal dogumdan vazgecme. Avantajlari daha cok.

Beni de ayda bir kez cagiriyor. Benim seker yuklemesi biraz erken oldu. 21. haftada.
Ben genel olarak memnunum Sukran Hanim'dan. Ben pimpirikli bir tipim. Beni rahatlatiyor. Memnun olmadigim nokta, klinigin biraz fazla yogun olmasi. Randevu saatlerine pek sadik kalinmiyor.

randevularımızı biz salı çarşamba perşembe sabahtan alıyoruz hiç yoğun olmuyor ben de memnunum aslında ama biraz çok konuşuyor doktorumuz =) kaç kilo aldın şu ana kadar ?

randevularımızı biz salı çarşamba perşembe sabahtan alıyoruz hiç yoğun olmuyor ben de memnunum aslında ama biraz çok konuşuyor doktorumuz =) kaç kilo aldın şu ana kadar ?

Biz de Sali ve Carsamba sabahlarina aliyoruz genelde. Ama 2 kez ayrintili ultrason icin aksam uzeri aldik. Vaktinden once gitmemize ragmen yine de gec aliniyoruz. Ben konusmasindan rahatsiz degilim cok, cunku daha onceki doktorumun laf agzindan kerpetenle aliniyordu. Soru sormayinca hicbir sey aciklamiyordu. Bi an once gonderme istegi vardi.
Ben 4-4,5 kilo aldim su ana kadar? Ya sen?

hadi canım 4.5 kilo mu ben 13 kilo aldım şimdiye kadar 20 olur herhalde doğuma kadar

Merhaba
Benimde takiplerimi Linada Şükran Hocam yaptı.
Ama benim biraz sıkıntılıydı daha sık gidiyordum.Ben 25.10.2010 da bebeğime kavuştum.Darısı sizin başınıza.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşursunuz.
HRS de Ep.Sezeryanla oldu doğumum.Hiç sıkıntım olmadı sezeryan sonrası bebeğimin her ihtiyacını kendim hallettim.Hiç yatmadım diyebilirim.
Kiloyu falan dert etmeyin bende 18 kilo almıştım.Sonra verdinmi derseniz ne güzel veriyordum ama yemeye bir başladım fazlasıyla geri aldım.ama o benden kaynaklanıyor.Çok yedim:))

Şükran Hocamla yola çıkmışsınız içiniz rahat olsun.
HRSden de doğumum sırasında memnun kaldım ama aracı Şükran Hocam oldugu için herşey çok güzeldi.
Kendinize ve miniklere iyi bakın
sevgiler...

hadi canım 4.5 kilo mu ben 13 kilo aldım şimdiye kadar 20 olur herhalde doğuma kadar
Ben ilk 3 ay kusmalardan ve bulantilardan 2 kilo verdim. Onu da sayarsak 6,5 kilo. Bir de, bu kilo alma isi kisiden kisiye degisiyor. Eger zayif basladiysan, 20 kiloya kadar alman normal. Ama ben 62,5 basladim. Boyum 1,60. Baliketli basladim sayilir. O yuzden en fazla 12-13 kilo almam lazim. Ilk hamileligimde 43 kiloydum ve de 17 kilo aldim, cok dikkat etmeme ragmen. Dogumdan sonra bir miktar verdim, ama "sut olur" baskisiyla, daha cok yedim ve aldim. Ve 10 yil suresince de kilo aldim. bu kez cok almamam lazim. Sonra sut verme doneminde daha cok aliyorum ben.

Allah bagislasin bebeginize size.. Sukran hanimla guzel bir dogum gecirmissiniz. Darisi bizim basimiza..

bakalım ben de 52 ile başladım şimdi en son kontrolde 65tim. sağlık sıhhatle kucağımıza alalım bebeklerimizi de başka birşey önemli değil.

SİNEMSE epidural sezeryandan sonra ağrın falan oldu mu dikişler nasıldı? ameliyat sırasında birşey hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…