Arkadaşlar merhaba, ben Eylül 2010 ' da korunurken hamile kaldım, ikiz gebelik geçirdim.Kalp atışları alınmadığı içinde 8. haftada kürtaj oldum.2 ay korunduktan sonra bebek fikri oluştu, hemen olur diye düşündük.13 adet geçirdim üzerine ve hala hamile kalamadım.Eşim ve ben detaylı testlerimizi yaptırmak istiyoruz.Öncelik rahim filmi ve spermiogram.Ben SSK lıyım eşimse Emekli Sandığı.Çok uçuk fiyatlarda olmayan hastane ve dr önerilerinizi bekliyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese.
bende daha önce dr tavsiyesi istedim yanıt alamadım şekerim :)
bu hafta adet olursam etlik zübeyde hanıma gideceğim inşallah. ama dediğim gibi dr tavsiye eden olmadı
bende daha önce dr tavsiyesi istedim yanıt alamadım şekerim :)
bu hafta adet olursam etlik zübeyde hanıma gideceğim inşallah. ama dediğim gibi dr tavsiye eden olmadı
ben 6-7 ay önce gebelik oluşmadığı için zübeyde hanıma gittim. sorun yoktu. ama sırf her gidişimde farklı doktorlar oluyor diye geçen adetimde zekai tahire gittim. orası etlikten beter söyleyim.
etlikte doktorun odasında ultrason falan çekiliyor. ve etlikte sıra ve muayene olayları zekai tahire göre çok iyiymiş onu anladım.
zekai tahirde 4,5-5 saate bi ultrason çektiremedim.
benden daha önce rahim filmi istemediler. şimdi sil baştan yeniden gitcem. bu sefer rahim filmide isticem. bakalım..