Ankara'da iyi bir jinekolog?

• Konu Sahibi Konu Sahibi MYE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MYE

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
73
59
18
32
Merhaba arkadaşlar. Ankara'da anlayışlı, sakinleştiren, güleryüzlü ve uzmanlığı iyi bir jinekolog arıyorum. Malum jinekolog muayenesi çok mahrem ve tedirgin edici. Bende de kaygı bozukluğu had safhada bu nedenle sakinleştirmesi ve güleryüzlülüğü çok önemli. Tavsiyesi olan var mı?

Ahh Bursada olsaydın tamda aradığın gibi bi doktor vardı ama Ankarayı bilmiyorum malesef ama Ankara da Gökçen Erdoğanı duyuyorym sürekli bi araştırın isterseniz

Reactions: MYE
Ahh Bursada olsaydın tamda aradığın gibi bi doktor vardı ama Ankarayı bilmiyorum malesef ama Ankara da Gökçen Erdoğanı duyuyorym sürekli bi araştırın isterseniz
Bursa da olmamak beni şu an üzdü teşekkür ederim bakıyorum hemen

Bende çok korkarak gitti jinekolojik muayeneye ama hiç korkulacak bişey değilmiş 5 dakikada bitiyor zaten korkmayın. Korktugunuz gibi olmadıgını göreceksiniz gidince

Bende çok korkarak gitti jinekolojik muayeneye ama hiç korkulacak bişey değilmiş 5 dakikada bitiyor zaten korkmayın. Korktugunuz gibi olmadıgını göreceksiniz gidince
Ay umarım öyle olur ya. Aslında bu benim ikinci muayenem ilk doktorum çok anlayışsızdı. Ve ilk muayenem olmasına rağmen aydınlatacak hiçbir bilgi vermeden yaptı haliyle kendimi kastım çok acıdı. Yıllar geçti nasıl travma olduysa cesaretimi zar zor topladım. Şimdi de öyle olursa diye korkuyorum.

Coskun aydin var, tam bu ozelliklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…