MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye Katılım 23 Ağustos 2012 Mesajlar 53.612 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 251.256 Puanlar 898 22 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MissCherryBlossom #1 ....... Unlu bir modacinin yaptigi tasarima benzer bir ceket diktirmek istiyorum , Ankara'da bu isi yapabilecek bir terzi bilen var mi?
....... Unlu bir modacinin yaptigi tasarima benzer bir ceket diktirmek istiyorum , Ankara'da bu isi yapabilecek bir terzi bilen var mi?
Scarlet89 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 2 Ağustos 2008 Mesajlar 1.708 Emoji Skoru 2.812 Puanlar 733 22 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MissCherryBlossom #2 G.O.P Filistin'de Fioricci var butik, tuzlu ama çok iyi yapıyor. Filistin ve Arjantin'deki tüm butikler bu işlerde iyidir.
G.O.P Filistin'de Fioricci var butik, tuzlu ama çok iyi yapıyor. Filistin ve Arjantin'deki tüm butikler bu işlerde iyidir.
MissCherryBlossom Nirvana Pro Üye Katılım 23 Ağustos 2012 Mesajlar 53.612 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 251.256 Puanlar 898 22 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MissCherryBlossom #3 Scarlet_89 .!.: G.O.P Filistin'de Fioricci var butik, tuzlu ama çok iyi yapıyor. Filistin ve Arjantin'deki tüm butikler bu işlerde iyidir. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim sekerim, cok mutlu oldum simdi Sen daha once burda bir seyler yaptirdin mi, fiyat hakkinda fikrin var mi?
Scarlet_89 .!.: G.O.P Filistin'de Fioricci var butik, tuzlu ama çok iyi yapıyor. Filistin ve Arjantin'deki tüm butikler bu işlerde iyidir. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim sekerim, cok mutlu oldum simdi Sen daha once burda bir seyler yaptirdin mi, fiyat hakkinda fikrin var mi?
D DYGdygDYGdyg Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 57 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yaş 36 Yer Ankara 11 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MissCherryBlossom #4 iyi olanların fıyatları cok yuksek oluyo ne yazıkkı kumas parası harıc sadece dıkıs bırbucuk dıyo geneli... dıktırcegın seyı nerde gıyecegıne baglı deyıp deymıyecegı ....
iyi olanların fıyatları cok yuksek oluyo ne yazıkkı kumas parası harıc sadece dıkıs bırbucuk dıyo geneli... dıktırcegın seyı nerde gıyecegıne baglı deyıp deymıyecegı ....
Scarlet89 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 2 Ağustos 2008 Mesajlar 1.708 Emoji Skoru 2.812 Puanlar 733 21 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MissCherryBlossom #5 MissCherryBlossom .!.: Tesekkur ederim sekerim, cok mutlu oldum simdi Sen daha once burda bir seyler yaptirdin mi, fiyat hakkinda fikrin var mi? Genişletmek için tıkla... çok çok özür dilerim, unutmuşum bu konuyu Ben mezuniyet elbisesi diktirmiştim, abiyelerde fiyat 1000den başlıyor olması lazımdı kumaş harici.
MissCherryBlossom .!.: Tesekkur ederim sekerim, cok mutlu oldum simdi Sen daha once burda bir seyler yaptirdin mi, fiyat hakkinda fikrin var mi? Genişletmek için tıkla... çok çok özür dilerim, unutmuşum bu konuyu Ben mezuniyet elbisesi diktirmiştim, abiyelerde fiyat 1000den başlıyor olması lazımdı kumaş harici.
yucelterzi Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 6 Yer Ankara 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi MissCherryBlossom #6 Atatürk bulvarı And çarşısı 3. katta yücel terzihanesinde istediğiniz ceketi diktirebilirsiniz