Ankara'da kadın Doğum doktoru? Sizin Doktorlarınız kimlerdi?

kızılayda çag hastanesinde doktor erol bayraktar ayrıca akropol hastanesinde nurten boyraz etlik lokman hekim d elif terzi ve zekai tahir burak hastanesinde necati hançerlioğullari kesinlikle cok iyiler

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba.. ben 13 haftalik hamileyim we ankara etlik zubeyde hanima gidiyorum hic memnun degilim daha bi kac kez gittim ama doktorum konusmuyo bile zorla bensordugumda biseyler ogrenebiliyorum ve dogumumu burda yapmak istemiyorum.. yarin ozel kecioren gitmeyi düşündüm muayene ucretleri hakkinda bi bilginiz war mi we extra ucret aliniyo mu ultrasyonda falan bilgili arkadaslar yardimci olursa cok sewinirim.. simdidemn teşekkür ler

canım özel keçiören de gülhanım var ben ona gidiyorum ama doğumu 10 da yapmak istemiyorum çünkü çok agresif ve tam anlamıyla soru soramıyorum. tamam detaylı bilgilendiriyor ana bence rahat soru sorabilmeliyim

yenimahallede lina kadın doğum merkezi var.. sanırım beş doktorlar şu an ve doğumları genellikle özel hrs'de yaptırıyorlar.. benim doktorum lina'dan dr. sema yıldırım'dı.. çok tatlı ve ilgili bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim.

kızlar merhaba, ben de 3 aylık hamileyim, linada güzin hanıma gidiyorum, hastane ve doktordan çok memnunum ancak doğum okdr pahalı ki doktorumu değiştirmek istiyorum. etlik lokman hekim elif terziden çok bahsediliyor, acaba doğumu onda yaptıran var mı, aynı hastanede mı doğum oluyor, doktor giriyor mu, özel mi devlet mi orası, ücretler konusunda bilgi verebilir misiniz acaba ?

çok soru sordum ama çok endişeliyim. yardımcı olursanız sevinirim.

lokman hekime gitmeyinde nereye giderseniz gidin. hem ucuz hem özel gibi diye gidiliyor lakin skandalların haddi hesabı yok. sakın gitmeyin. ben gatada doğum yaptım. asker eşiyseniz tavsiye ederim

kızlar bende aranıza yeni katıldım 9 haftalık hamileyim lina da mine hanıma gidiyorum ama doğum fiyatları çok pahalı olduğu için değiştirmek istiyorum etlik lokman hekim düşünüyorum ama ordada birtek Elif Terzinin adını duydum ondada çok sıra oluyomuş etlik lokman hekimde başka iyi doktor var mı bilen varsa cevaplarmısınız. Herkes hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah

kızlar merhaba, ben de 3 aylık hamileyim, linada güzin hanıma gidiyorum, hastane ve doktordan çok memnunum ancak doğum okdr pahalı ki doktorumu değiştirmek istiyorum. etlik lokman hekim elif terziden çok bahsediliyor, acaba doğumu onda yaptıran var mı, aynı hastanede mı doğum oluyor, doktor giriyor mu, özel mi devlet mi orası, ücretler konusunda bilgi verebilir misiniz acaba ?

çok soru sordum ama çok endişeliyim. yardımcı olursanız sevinirim.

bende lina da mine hanıma gidiyorum aynı sebepten yeni arayışa girdim. Etlik lokman hekimi araştırdım normal doğum 900 tl kendi doktorun doğuma giriomuş muayene ücretide 62 lira ancak elif terzi çok yoğun randevu bile 1 aydan daha sonraya veriliyor bide duyduğum kadarıyla randevu saatinde muayene olamıyor muşsun saatlerce bekleyenler varmış

bende lina da mine hanıma gidiyorum aynı sebepten yeni arayışa girdim. Etlik lokman hekimi araştırdım normal doğum 900 tl kendi doktorun doğuma giriomuş muayene ücretide 62 lira ancak elif terzi çok yoğun randevu bile 1 aydan daha sonraya veriliyor bide duyduğum kadarıyla randevu saatinde muayene olamıyor muşsun saatlerce bekleyenler varmış

ya o kadar değişik fikirler var ki doktor konusunda ama bir tercih yapmamız lazım bence. şöyle bir düşünüyorum da devlet hastanesi seçsem aynı durumun daha fazlasını yaşayacağım, etlik zübeyde hanıma gittim sıranın haddi hesabı yok eşimi bile almıyorlar içeri. tamam ucuz da olsun istiyoruz ama devlet hastaneleri de sorunlu bence. sanırım etlik lokman hekim iyi olacak gibi geliyor. henüz randevu almadım,güzin hanım o kadar tatlı ki bırakamıyorum da çok da ilgili. aslında bir karar veriyorum bi vazgeçiyorum.

ya o kadar değişik fikirler var ki doktor konusunda ama bir tercih yapmamız lazım bence. şöyle bir düşünüyorum da devlet hastanesi seçsem aynı durumun daha fazlasını yaşayacağım, etlik zübeyde hanıma gittim sıranın haddi hesabı yok eşimi bile almıyorlar içeri. tamam ucuz da olsun istiyoruz ama devlet hastaneleri de sorunlu bence. sanırım etlik lokman hekim iyi olacak gibi geliyor. henüz randevu almadım,güzin hanım o kadar tatlı ki bırakamıyorum da çok da ilgili. aslında bir karar veriyorum bi vazgeçiyorum.

aynen bende çok kararsız kalıyorum ama bide özel dr lar için duyduğum bazı şeyler var ve kafamı karıştırıyor. çoğu sezeryan ve epidurale sevkediyor ve normal doğumda sancı çekmeni beklemeye hiç tahammülleri yokmuş çoğu zaman keseyi kendileri patlatıyormuş devlette bu olmuyor işte herşey normal seyrine bırakılıyor ve hiç bir devlet hastanesi şartlar ve dr tecrübesi açısından özelden kötü değildir Ama özele ilgi için gidiyor çoğumuz bende dahil. İlgi de bu şekilde olacaksa ve daha baştan güvensizlik veriyorsa neden okadar para vereyim. o yüzden ben Keçiören eğitim araştırma hastanesinde bi dr adı duydum bi sonraki kontrolümde denicem bakalım memnun kalırsam yazarım.

dikmen de 29 mayıs hast nesrin fenerdi benim doktorum..
valla çok memnun kaldım.. çok ilgiliydi.. hast özel, 30 lira gibi bi ücret ödüyosunuz aylık..
şimdi tavsiyem üzerine 2 arkadaşım da ona gidiyor

Arkadaslar merhaba.. ben 13 haftalik hamileyim we ankara etlik zubeyde hanima gidiyorum hic memnun degilim daha bi kac kez gittim ama doktorum konusmuyo bile zorla bensordugumda biseyler ogrenebiliyorum ve dogumumu burda yapmak istemiyorum.. yarin ozel kecioren gitmeyi düşündüm muayene ucretleri hakkinda bi bilginiz war mi we extra ucret aliniyo mu ultrasyonda falan bilgili arkadaslar yardimci olursa cok sewinirim.. simdidemn teşekkür ler

özel keçiörende gül hanıma gittim.Ssk'lı 22 lira muayene ücreti var.tahliller içinde ücret ödeniyor , ultrasyon için ödenmiyor.

Kızlar merhaba,balgat koru hastanesinde melike özge hanım var daha bir kere gittim kendisi hamilemi bilen varmı yani izne ayrılacaktır hamileyse,o zamanda başka doktor aramam gerekecek.birde ayrıntılı ultrason için Aydan Bİri ye gitmemi söyledi Aydan hocaya giden varmı kendisi Koru damı bilgisi olan arkadaşlar beni bi aydınlatırsanız çok sevincem

Merhaba arkadaşlar,
Ben hatay'da yaşıyorum. Ancak Hatay'da takibimin yapıldığı hastaneye karşı güvensizlik yaşayınca
( ki Hatay-Antakya'daki imkanları en iyi olan hastanelerden biriydi) ailemin yaşadığı Ankara'da bir hastane ve
dr arayışına girdim.
Kadınlar klübündeki sevgili üylerin samimi yorumları ve doğum hikayeleri çok yol gösterici oldu,herbirisine gerçekten minnettarım. Koru hastanesine ve Dr Melike Özge Çiçek'ten randevu almaya bu şekilde karar verdim.
Çok tereddütlerim vardı. Çünkü vajinusmus tedavisi arayışında görüştüğüm kadın psikilog ve jinekologlardan hiç yardım
alamadığım gibi üstelik bir de rencide edilmiştim. Aynı sorunu yaşamayan kadın hekim hastası için empati yapamıyor
önyargısı oluşmuştu.
Temmuz 2014'de ilk randevumuza gittik eşimle birlikte. Özge hanım ( canımızın içi doktorumuz :) öyle güzel ilgilendi,
öyle tane tane açıklayıcı konuştu ki çıktığımızda, ailemin yanında kalarak doğum yapmamızı istemeyen eşim bile
şimdiye kadar hiç bir dr böyle ilgilenmedi bizimle dedi :) İlk defa bir doktorun yüzünde, sesinde, tavrında,
" sırada bekleyenler var, çabucacık bitirelim şu işi" telaşını gözlemlemedik. Eşim de ben de "evet bu hastane, bu doktor!" dedik..
Tüm bunlara rağmen vajinusmusumdan dolayı acaba çatı muayenesinde ne yaşayacağım diye kalbim pıtı pıtı çarptı.
Çatı muayenesi gelip çattığında beni rahatlatışı, konuşması, muayene sırasında kontrolü bana bırakıp ben izin verdikçe ilerlemesi bana okadar güven verdi ki, artık tam anlamıyla emindim. Kendimi ona emanet edebilir, normal doğuma kafayı takmış olan ben,doğum sırasında Özge Hanım "sezeryan" dese bile en doğru kararın bu olduğu konusunda güvenebilirdim. Hatay'daki hastanelere güvensizliğim biraz da bundandı. Gerekli gereksiz sezeryane yönlendirmelerindendi. Bu arada Koru hastanelerinin gebelik boyunca eğitimleri var kızlar.
Bunları kaçırmayın derim. Ne yazık ki ben Hatay'a gidip gelmem gerektiği için yalnızca bir tanesine katılabildim, onun bile çok faydasını gördüm.
Takibimiz boyunca Özge hanımın ilgisi ve güleryüzünde hiç eksilme olmadı..
Bu sırada hastane Balgat'taki yerinden Çukurambar'a taşındı.
Suyum gelip de hastaneye yattığım gün hastanenin temizliği, hemşirelerin ve sevgili Fatma Ebe'nin sevecen, şefkatli tavırları doktorumuz kadar hastanenin de ne kadar doğru bir seçim olduğunu bize gösterdi. Eşim ne kadar Özge hanıma güvense bile arada dır dır ediyordu, Hatay'ın 10 katı fiyatlar diye :) Doğumdan sonra "iyi ki burda yapmışsın" sözünü ondan duymak hoş oldu :)
Ben sancı çekip açıklığımın artmasını beklerken epiduralin etkisiyle sanırım ara ara canım geçiyordu..
Bir ara gözümü açtığımda Özge Hanım'ın elinde tarçınlı mumla odaya girdiğini gördüm.. Beni rahatlatacağını söyledi..
Gözlerime inanamadım..
Sanırım bundan sonra bir dosta ihtiyaç hissettiğimde burnum da tarçın kokusu arayacak :)
Doğumun her aşamasında rahatlatıcı ve doğru bilgilendirmesiyle, yönlendirmesiyle, kızımıza sağ salim hiç bir komplikasyon yaşamadan kavuştuk çok şükür..
Takipler sırasında foruma üye olup düşüncelerimi yazmadım çünkü doğumda neler yaşayacağımı görmek istedim.. Artık gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Rabbim ne kısmet eder bilinmez ama Zeynebimize kardeş geleceğinde yine Sevgili Özgemizi bulacağız..

Back
X