Ankara'da kadın doğum doktoru tavsiyesi olan?

luck25

hamurişidelisi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
633
414
18
bugüne kadar gittiğim doktoru doğum ücreti sebebiyle bırakmak zorunda kalacağım gibi görünüyor (7500 tl)
gebelik süresince gidip memnun olduğunuz özel hastane ve kadın doğum doktorlarını doğum fiyatlarıyla yazabilir misiniz?
haftam daha fazla ilerlemeden karar verip geçmem gerekiyor sanırım..
şimdiden teşekkürler

Üniversite hastanelerinde ki profesör doktorlardan şaşmayın derim ben. Atatürk olur zekai tahir burak olur. Hem deneyimli hem donanımlı oluyolar. Ama keşke bu ücreti başta konuşsaydin. Şimdiden sonra takibine alacak doktor bulmakta zor. Ben gaziye gidiyorum memnunum. Görümcem yeni doğum yaptı orda bi profesör doktora gidiyodu çok memnun olarak çıktı hastaneden. Hemde özel hastanelerde ki gibi uçuk ücretlerle doğum yapmadı. Bi arkadaşım da Sincanda ki özel koru hastanesinde doğum yapmıştı o da memnun kaldi.

aslinda evet bastan keske konussaydim ama ne bileyim ihmal ettik.bde hocanin yeri degisince artti fiyatlar bukadar degildi.onceki ucreti bi nebze karsilayabiilirdik yine.

gazide zeki taner saglam bebegimi aliyordu ustune bide yumurtaligimi aciyordu..son anda bu hocanin muayenesine resmen kacarak ciktm gaziden.orda dogum katinda yattim hic iyi seyler yasamadim.ama belki doktoruna denk gelemedigimden de olabilir.birde uni hastanelerinin asistan olayi korkuyor beni acikcasi.

bu gazideki doktorlardan biri beni muayene ederken kulaginda telefon diger dogum katindaki hocayla konusuyo.bak o aletler yenidogan icin enfeksiyon sebebi aman duyulmasin diyordu artik o neyse. dogum yapacak kadinlarin nasil azarlandigini ve daha bisuru sey gordum orda.. her muayenede basimda 3-4 asistan.. dogum sancisini cekerken buna dayanamam heralde

Şansızlık olmuş baya haklısın gözün korkmuş ama tabi doktordan doktora fark ediyodur. Aksine bana da hep çok anlayışlı işinin ehli denk geldi :) çok sakin çok kolay bi doğum yaptım gazide. Zaten benim kastettiğim oralarda da özel hoca diyolarya ekstra para verip özel muayene oluyorsun onu demek istedim. Öyle olunca asistan falan uğraşıyosun. Ama tabi ki kendi tecrüben daha önemli. Bana iyi denk geldi sana aksi olabilir. Özel hastane olarak bi yer daha vardı kızılayda. İsmini hatırlayamadım eşimin bi arkadaşi ikiz çocuklarının dogumunu orda yaptırmıştı bize de tavsiye etmişti. Gelince sorup tekrar yazarım. Evin nerde bu arada?

akay hastanesinim diyor acaba. evim balgat tarafında. akay benimde aklıma geldi ama trafik saati felan olursa diye araştırmdım orayı.tam ters istikamet oluyor çünkü bize

inanır mısın normal doğumdan çok korkuyorum birde en ufak bir aksilik o anda yaşarsam ne yaparım bilmyorum ben çok pimprikli bi insanım sakin sakin doğurmak çok isterdim sırf doğumda karşılasacağım bi aksiliğe karşı isteğe bağlı sezeryan bile üşünüyorum inan..

akay hastanesinim diyor acaba. evim balgat tarafında. akay benimde aklıma geldi ama trafik saati felan olursa diye araştırmdım orayı.tam ters istikamet oluyor çünkü bize

Yok Akay değildi. Akropol pahalı mi?

Sezaryen daha çok korkutuyo beni. Asıl aksilik ihtimali onda daha fazla. Özellikle doğumdan sonrasi sıkıntı. Bi ameliyat sonuçta. Ben normal doğum yaptım bi kere. Doğumdan sonraki 10 dk içinde sanki hiç o doğum yatağına yatmamış gibiydim. Hem ruhen hem fiziksel olarak. Eğer ağırı mühim değil önemli olan sağlık diyosan sık dişini dogumunu normal tamamla. Zaten her nerde olursan ol doktorun her ihtimale karşı sezaryene hazırdir. En ufak aksilikte ameliyata alırlar. Bi düşünsene daha 20 yıl öncesine kadar ne ultrason ne sezaryen vardı böyle. Ama daha fazla kadın çocuk doğuruyodu. Kendine güven :) bak o çok güçlüyüm diye geçinen gövde gösterisi yapan erkeklere nasip olmuyo çocuk taşıyıp dünyaya getirmek. Allah kadına güveniyo da bize nasip ediyo :) inan ki zor değil normal doğum. Sadece bi kac saat dişini sıkacaksin. Bebegin doğduğu an kuş gibi oluyosun. Tarif et deseler hatirlamazsin bile sancıyi falan.

:)) okadar güzel yazmışsın ki 2 kez okudum çok sağol. doğru söylüyorsun insan göz göre göre ameliyat olur mu haklısın eskiden sezeryan seçeneği bile yoktu ben kendim evde doğmuşum :)
sağlıklı evet herkes de normal doğumdan sonra nasıl rahatladığından bahsediyor ama karnıma bakıyorum bakıyorum bu burdan nası çıkacak diyorum içim sıkılıyor
bide normal doğumda olan aksilikleri okudum ondan çok etkilendim bebeğime bişey olursa benim o paniğimden diye korkuyorum ne bileyim sezeryanda bi kordon dolanması ihtimali yok veya bebeğin kafasının zedelenmesi ihtimali?

ama çok güzel dedin bunu düşünmeliyim (Allah kadına güveniyo..)

az önce facede bi video göndermiş arkadaş. kadın arabada fırt diye doğuruyo :) ya biz bu işi çok abartıyoruz yabancılar hiç sallamıyo adamlar ultrasona bile hamilelik boyunca 3 kez giriyomuş

az önce facede bi video göndermiş arkadaş. kadın arabada fırt diye doğuruyo :) ya biz bu işi çok abartıyoruz yabancılar hiç sallamıyo adamlar ultrasona bile hamilelik boyunca 3 kez giriyomuş

Aynen :) bilmiyorum izledin mi national geographic people'da bi belgesel var saniyede 4 bebek diye. Kac aydır abonesi oldum. Bilmiyorum internete düştü mü videolar ama çok güzel bi belgesel. 4 ayrı kıtada doğumlar nasıl yapılıyo onu işliyolar. Her bölüm farklı kadınlar. Avustralya Almanya Fransa gibi gelişmiş ülkeler ve Hindistan gibi daha zayıf ülkelerde ki doğumları gösteriyo. Tavsiye ederim çok güzel bi hazırlık belgeseli. Hindistanda ki Vietnamda ki kadınların nasıl ne şartlarda doğum yaptığını görünce ben mi doğum yapamiycam diyosun. Ne ağrı kesici ne serum ne bebek bezi hiç bi şey olmadan doğuma girip çıkıyolar. Biz pimpirikliyiz biraz.

kesinlikle izleyeceğim :)

kesinlikle izleyeceğim :)

Baştan söyleyeyim ama bak pek sansür yok :)) bildiğin doğum videosu. Sadece mahremiyet içeren ufak kısımlar cekilmemis yoksa bebeğin doğum anı falan ortada :) ben izlerken mendilimi falan alıyorum yanıma. Çok duygusal ya. Bebek doğar dogmaz annesinin göğsüne yatırıyolar şıp diye susuyo. Öyle biz gibi ay temiz mi yıkandı mi demiyolar :)

Sincan korunun fiyatları uygun ve koru hastanesi kadın doğum alanında gerçekten çok iyi. Ben çukurambar koruya gidiyorum çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…