Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bora Coşkun tüm süreçte bi dakika bile pişman olmadım. Reyyan Özcan Temizkan’da mükemmel bi insan ve hekimdir.Merhaba arkadaşlar Ankara da kadın doğum doktoru arayisindayim gittiğim bi doktor var ama kararsızım.. gercekten son ana kadar memnun kaldığınız isimleri paylasirsaniz çok sevinirim
Doktor bu durumda numarasını vermiyor mu sonucta özel hastane özel durumda da ilgilenmesi lazımAsiri guzel bi soru ben de koru hastanesinden dogum paketi aldim ama hoca konusunda kararsizim ilgi var ama acil bir durum oldugunda danisamiyorum. Onun icin keske ozel klinige gidebilseydim diyorum ama maddi durumlar zorluyor
Hemen araştırayım hiç duymamıştım bu isimleriBora Coşkun tüm süreçte bi dakika bile pişman olmadım. Reyyan Özcan Temizkan’da mükemmel bi insan ve hekimdir.
Evet vermedi valla cok ilgincDoktor bu durumda numarasını vermiyor mu sonucta özel hastane özel durumda da ilgilenmesi lazım
Siz söyleyin o zaman madem kendisi demiyorsa numarasını alın söylediniz mi bu konuyu doktoraEvet vermedi valla cok ilginc
Ona da bakıyorum hemen tesekkur ediyorumTuncay Nas hocaya gözünüz kapalı gidin.
Doçent doktor Buğra coşkun hocama takip oldum. şehir hastanesinde geriden geliyor denince iyi doktor arayınca arkadaşlarımız önermişti. Allah bin kere razı olsun. Geriden gelsek de son sınıra kadar büyüttü. Gebelik tansiyonu yaşıyormuşum. ilaçlarımı düzenledi. 35. hafta doğum yaptık. Çocuk doktorları bile doktorunuzun kıymetini bilin dedi. Çok şükür yavrumun hiç bir sıkıntısı yok şuan. Hem Buğra hocamdan hem ikizi Bora hocamdan Allah bin kere razı olsun hocamdan. Her anımızda yanımızda oldular.Merhaba arkadaşlar Ankara da kadın doğum doktoru arayisindayim gittiğim bi doktor var ama kararsızım.. gercekten son ana kadar memnun kaldığınız isimleri paylasirsaniz çok sevinirim
Hangi hoca bende oraya gidiyorumAsiri guzel bi soru ben de koru hastanesinden dogum paketi aldim ama hoca konusunda kararsizim ilgi var ama acil bir durum oldugunda danisamiyorum. Onun icin keske ozel klinige gidebilseydim diyorum ama maddi durumlar zorluyor
Dogukan ozkanHangi hoca bende oraya gidiyorum
Levent hocadan memnun kalmadim dogukan hoca cok ilgili herkese tavsiye ederimDogukan ozkan
Hangi koru bu ben cukurambardaymLevent hocadan memnun kalmadim dogukan hoca cok ilgili herkese tavsiye ederim
Ben sincan korudayimHangi koru bu ben cukurambardaym
Tesekkurler bakicam ona daGökçen Erdoğan