Ankarada kadin dogum doktoru

cileky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
77
32
88
Merhaba arkadaşlar Ankara da kadın doğum doktoru arayisindayim gittiğim bi doktor var ama kararsızım.. gercekten son ana kadar memnun kaldığınız isimleri paylasirsaniz çok sevinirim

Asiri guzel bi soru ben de koru hastanesinden dogum paketi aldim ama hoca konusunda kararsizim ilgi var ama acil bir durum oldugunda danisamiyorum. Onun icin keske ozel klinige gidebilseydim diyorum ama maddi durumlar zorluyor

Merhaba arkadaşlar Ankara da kadın doğum doktoru arayisindayim gittiğim bi doktor var ama kararsızım.. gercekten son ana kadar memnun kaldığınız isimleri paylasirsaniz çok sevinirim
Bora Coşkun tüm süreçte bi dakika bile pişman olmadım. Reyyan Özcan Temizkan’da mükemmel bi insan ve hekimdir.

Asiri guzel bi soru ben de koru hastanesinden dogum paketi aldim ama hoca konusunda kararsizim ilgi var ama acil bir durum oldugunda danisamiyorum. Onun icin keske ozel klinige gidebilseydim diyorum ama maddi durumlar zorluyor
Doktor bu durumda numarasını vermiyor mu sonucta özel hastane özel durumda da ilgilenmesi lazım

Umit korucuoglu , firat mutlu ve özlem evliyaoglugil hakkında bilgisi olan var mj acaba ??

Doçent doktor Buğra coşkun hocama takip oldum. şehir hastanesinde geriden geliyor denince iyi doktor arayınca arkadaşlarımız önermişti. Allah bin kere razı olsun. Geriden gelsek de son sınıra kadar büyüttü. Gebelik tansiyonu yaşıyormuşum. ilaçlarımı düzenledi. 35. hafta doğum yaptık. Çocuk doktorları bile doktorunuzun kıymetini bilin dedi. Çok şükür yavrumun hiç bir sıkıntısı yok şuan. Hem Buğra hocamdan hem ikizi Bora hocamdan Allah bin kere razı olsun hocamdan. Her anımızda yanımızda oldular.

Back
X