Ankara'da kadın dogum ?

empula

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
336
232
18
35
Ankara'ya yeni tasindik.bebis dusunuyoruz.uzun zamandir arastiriyorum iyi bir hastane ve kadin dogumcuda karar kılamadım.hem takip hem de dogumla ilgili bilgi acisindan yardimci olabilecek hastane ve doktor arayisindayim.

Ve cok bilgisiz hissediyorum kendimi.hepinizin basina gelmistir ilk cocukta sanirim.hem cok istiyor hem de korkuyorum.surekli makaleler okuyorum ama dogum oncesi ve takibi acisindan onerebileceginiz kitap varsa onu da yazar misiniz ?

Degerli yorumlariniz ve tecrubeleriniz cok onemli.iyi bir hastane ve doktor tavsiyenizi bekliyorum

Birkaç ay sonra bebek düşünen biri olarak kafamdaki tek soru bebeğim olacak mı olmicak mı sorusu :)))
Sizin inanç baya yüksek şu yağmur duasına şemsiyeyle giden çocık gibi :))

Birkaç ay sonra bebek düşünen biri olarak kafamdaki tek soru bebeğim olacak mı olmicak mı sorusu :)))
Sizin inanç baya yüksek şu yağmur duasına şemsiyeyle giden çocık gibi :))
Her acidan kendimi hazir hissetmek istiyorum.en iyi sekilde bilgilenmek ve sonra yola cikmak benim yapimda var.sonra bakarim olayi ne yazik ki olmadi hayatimda.hamilelik icin kist mist sorunum yok.muaynnemide olmustum.neden olmasin? Olursa neden hazirliksiz yakalanayim ?

Mustafa Baran celtemen çok iyi bi doktor her bakımdan.ankarada oldaydım kesin doğumumu ona olurdum ama annemlere geldikçe kontrollere gidiyordum.tavsiye ederim.

Hayır özel muayenehanesi var. Doğumları da genelde Tobb hastanesinde yapıyor. Normal doğum istiyorsan sana katakulli yapmaz güvenebilirsin.
Acikcasi normal cok korkutuyor ama hamilelik seyiri nasil giderse o sekilde olacak.tesekkurler

Nesrin fener ankara memorialda. Çok çok memnunum. Hastanenin 3 ayda bir doğuma hazırlık egitimi ve her haftasonu hamile yogasıda var. İlk doğumumda onda oldu çok memnun kaldım, sımdi 2.doğumum yine onda olacak. Hastane şartları zaten en üst düzeyde. Ama biraz pahalı genelden. Muayene 280 sanırım, doğumda normal olursa 6000 civarı.

Nesrin fener ankara memorialda. Çok çok memnunum. Hastanenin 3 ayda bir doğuma hazırlık egitimi ve her haftasonu hamile yogasıda var. İlk doğumumda onda oldu çok memnun kaldım, sımdi 2.doğumum yine onda olacak. Hastane şartları zaten en üst düzeyde. Ama biraz pahalı genelden. Muayene 280 sanırım, doğumda normal olursa 6000 civarı.
Inanin sadece iyi bir doktor ve hastane olmasi onemli.gerci sakinan gozede cop batar derler ama korktugum bir konu dogum.nesrin feneri cok duydum burada da okudum.olumsuz bir kac yorumda okuyunca teredduttte kaldim acikcasi ama aklimda.

Inanin sadece iyi bir doktor ve hastane olmasi onemli.gerci sakinan gozede cop batar derler ama korktugum bir konu dogum.nesrin feneri cok duydum burada da okudum.olumsuz bir kac yorumda okuyunca teredduttte kaldim acikcasi ama aklimda.
Her doktordan memnun olmayan bir kac kisi vardir. Hakkında bir tane eleştirel yorum var sürekli yazılan 29 mayıs hastanesinde çalısırken yaşadığı bir olay ben bunu açık açık sordum. O zamanlar hastanede nöbetci sistemi vardı hastada biliyordu bana muayene olsa bile gece doğum olursa nöbetci kimse o gidecekti ama hasta bunu kabul etmek istemedi dedi. Zaten şuan memorialda gece gündüz tatil ne zaman olursa olsun kendisi geliyor. Hatta tatillerini bile doğum yapacak hastalarıni planlayarak ayarlıyor.

Her doktordan memnun olmayan bir kac kisi vardir. Hakkında bir tane eleştirel yorum var sürekli yazılan 29 mayıs hastanesinde çalısırken yaşadığı bir olay ben bunu açık açık sordum. O zamanlar hastanede nöbetci sistemi vardı hastada biliyordu bana muayene olsa bile gece doğum olursa nöbetci kimse o gidecekti ama hasta bunu kabul etmek istemedi dedi. Zaten şuan memorialda gece gündüz tatil ne zaman olursa olsun kendisi geliyor. Hatta tatillerini bile doğum yapacak hastalarıni planlayarak ayarlıyor.
Ben dogum yaapar yapmaz kaldirmislar kadini bayilmis orada falan tarzinda bir yorum okumustum buradaydi o da.hastane iyi bir hastane zaten.siz normal dogum mu yaptiniz?

Bence hastane seciminde dikkatli edilmesi gereken konu donanımlı bir yenidoğan yogun bakimina sahip olup olmamasi.
Hamillelik zaten fizyolojik bir durum. Her sey yolunda giderse her sart altinda guzelce dogurursunuz. Doktor olmasina gerek bile yok. Ama anne karninda bir bebegin iyiliginden yuzde yuz emin olunamadigi icin dogumda her seyle karsilasilabilir. Bu yuzden de acil durumlarda mudahale edebilecek tecrübeli bir ekiple beraber iyi bir yenidogan unitesi olan hastaneleri tercih edin bence.

Ben dogum yaapar yapmaz kaldirmislar kadini bayilmis orada falan tarzinda bir yorum okumustum buradaydi o da.hastane iyi bir hastane zaten.siz normal dogum mu yaptiniz?
Evet normal doğum yaptım. Aynı olay benimde bahsettiğim ama emin olun içim çok rahat bir olumsuz yorumu iyi ki dinlememişim. Hatta kordonu vardı boynunda ve riskliydi ama nesrin hanım o kadar alakadar oldu ki sayesinde normal dogum yaptım. Eşim bile inanmadı normal olacağına:D

Normal doğum yanlısı etlik lokman hekim doktor zeynep bilge soyadını hatırlamıyorum, eltim yaptı çok memnumdu ben devlette yaptım normal olsun istediğimden keşke oraya gitseydim diye pişman oldum

Bence hastane seciminde dikkatli edilmesi gereken konu donanımlı bir yenidoğan yogun bakimina sahip olup olmamasi.
Hamillelik zaten fizyolojik bir durum. Her sey yolunda giderse her sart altinda guzelce dogurursunuz. Doktor olmasina gerek bile yok. Ama anne karninda bir bebegin iyiliginden yuzde yuz emin olunamadigi icin dogumda her seyle karsilasilabilir. Bu yuzden de acil durumlarda mudahale edebilecek tecrübeli bir ekiple beraber iyi bir yenidogan unitesi olan hastaneleri tercih edin bence.
Cok haklisiniz.sizin var mi tavsiye edebileceginiz bir yer

Evet normal doğum yaptım. Aynı olay benimde bahsettiğim ama emin olun içim çok rahat bir olumsuz yorumu iyi ki dinlememişim. Hatta kordonu vardı boynunda ve riskliydi ama nesrin hanım o kadar alakadar oldu ki sayesinde normal dogum yaptım. Eşim bile inanmadı normal olacağına:KK70:
Sahiiden mi ? Ne kadar sanslisiniz ki saglicakla almissiniz bebisinizi kucaginiza.normal doguramam gibi geliyor aci esigim yuksektir ama kriz yonetimim sifir bayilacak gibi olurum sevdigim biri bile aci cekerken gorsem sirf o dusunduruyor beni.tecrubeli bir doktorda burada cok onemli gercekten.kac ay da bir muaynne oldunuz ? Takibi nasil oldu bebisinizin

Back
X