• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da kıyafetler

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
kızlar ben ankarada guzel elbıseler bulmak ıstıyorum.nerden bulabıılırım

canım bütçene göre tavsiyeler verebilirim eğer imkanın varsa home store, vakkorama, beymen(burda dünya markaları var marc jabos gibi muhteşem elbiseleri mevcut)... eğer kıyafete çok para vermem ama gene de bonkör olabilirim diosan zara, mango, koton gibi mağazalara bakabilirsin hatta semt pazarlarında da çok yaratıcı elbiseler olduğunu duydum çeşit bol yani ne tür bi elbise arıyosun mezuniyet için felan mı yoksa günlük mü?

sagol canım oralara hep baktım gecen aldım bı kactane beymen vakko turu yerlerde cok daha klasıkler var canım

ben de uzun bileğe kadar olan elbise arıyorum henüz denk gelemedim. zara'da da hiç bişey yoktu aslında ben de kıtlık çekiyorum :sinifsinif:

canım defactoda va rbaya uzunla raslıdna bu yaz uzun elbiseler çok moda he ryerde daha çok çok çok pahalı olmayan yerlere bak benc esen bi:)benim deidklerim günlük kullanım için ama:))

Bershka ve Pull 'n Bear, Zara ve Mango' yu öneririm. Mango' nun yaz sezonu elbiseleri harikaydı mesela, fiyatları da uygun, 80'den başlıyor...

tesekkur ler uzun elbısee almak ıstıyorum hos modeller goremedım tavsı ettıgınız yerlere bakıcam

Back
X