Ankara'da Kontrol ve Doğum İçin En İyi Hastane Neresi ?

emoosh

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
4
0
6
35
Ankara
Ankara'da doğum için iyi bir devlet hastanesi ya da fiyatı uygun bir özel hastane biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, özel hastane masraflarını karşılayamıyoruz.

Ankara'da doğum için iyi bir devlet hastanesi ya da fiyatı uygun bir özel hastane biliyor musunuz? Yardımcı olursanız çok sevinirim, özel hastane masraflarını karşılayamıyoruz.

canım en büyük sıkıntımızın konusunu açmışsın.benim takibim başkentte doğum için büyük doğumla görüştüm ama beni kabul etmediler kalp hastasıyım ben bu riski alamazlarmış.özeldede doğum çok fazla dediler.takib için zaten 10 günde bir ssk olduğu halde 120 veriyoruz.doğumda kim 3 4 bin tutar diye duydum üstelik sezaryen olmam gerekiomuş ki bu dahada pahalı sanırım.ayrıca büyük doğum ve zübeyde hanım da doğım yapan 7 8 kişi ile konuştum ve artık doğumdan korkar oldum.hakkımızda hayırlısı inş doğum yapacak düzgün bir hastane buluruz:49:

canım en büyük sıkıntımızın konusunu açmışsın.benim takibim başkentte doğum için büyük doğumla görüştüm ama beni kabul etmediler kalp hastasıyım ben bu riski alamazlarmış.özeldede doğum çok fazla dediler.takib için zaten 10 günde bir ssk olduğu halde 120 veriyoruz.doğumda kim 3 4 bin tutar diye duydum üstelik sezaryen olmam gerekiomuş ki bu dahada pahalı sanırım.ayrıca büyük doğum ve zübeyde hanım da doğım yapan 7 8 kişi ile konuştum ve artık doğumdan korkar oldum.hakkımızda hayırlısı inş doğum yapacak düzgün bir hastane buluruz:49:

kimse ankarada doğum yapmadı sanırım:44:

ankarada dogum yapan ben varım dahada vardır:1:
sanırım konuyu gören olmadı
dışkapı yıldırım beyazıtla etlik pol.ilk kontrollerime başladım belli bi süre bakıyor
daha sonra zübeydeye terfi ettim yaşımdan dolayı adölesan böl.gittim
şöyle böyle idare ederdi
memnun kalmadım bi akrabadan sami ulus duyumuyla solugu orda aldım
aldıgıma pişman oldum semt olarak sıkıntılı bi yer akşam falan gidemezsiniz zaten:27:
sonra zübeyde hanıma devam
geldik cinsiyet ögrenme zamanına dr tık yok:1:neden ulturasyonları eskiymiş dogru aletler eskiydi
ve bi odaya 3 hasta aynı anda alınıyor
biri tartıya biri tansiyona biri sedeyey:1:hastaya özel bişey yok
o arada ilişkilerimde agrı oluyordu dr onu bile soramadım
onu bırakın bişi sormak mümkün degil:ssz:
neyse bi gün kp geldi linaya randevu almış cinsiyet için
ailecek doluştuk ve gittik kızım olacagını söyledi güzin hanım elinden kirpigine kadar herşeyini gösterdi
onlar normal zamanda da ayrıntılı ulturasyon kullanıyorlar herşey onun için çok net
ulturasyon odası ayrı ve istedigin kişi giriyor yanına en güzel yanlarından biri:34:
tıngır mıngır hem zübeyde hemde lina 9 ayımı geldim
son kontrollerime gidiyorum dogumu zübeyde de yapacam kafaya koydum
şunu biliyorum devletteki dr sınavla seçilmiş özeldeki dr açıkta kalmış dr aklımda hep bu
en iyisi devlet
ama arada acile gitmek zorunda kaldıgım zamanlarda aklımdan bu düşünceyi yavaş yavaş sildi zübeyde çalışanları
ne zaman hangi şikayetle gitsem hemen vajinal muayne adam sapıkmı ne:27:
tansiyonum düşük vajinal muayne kanaman var muayne bebek kıpırdamıyor muayne
kabul etmezsen kapı orda:26:pazar günü gidecek yerde yok elim mahkum bu salaklıgı 3 kere yaptım:47:
hele kanama gibi bi şikayetle giderseniz yenide hamileyseniz sonunuz ne yazıkki düşük:47:
adamlar muayne ederek düşük yaptırıyorlar:47:
gelgelim 9.ayıma rutin kontrol odadan kovuldum neymiş bebegimin baş gelişimi 2 hafta gidiyor
benim yerim riskli gebelikmiş:50:
aglayark riskli gebelikte aldım solugu muayne sırası bekle saatlerce rezillik yeniden tahliller
sonuç geri normal gebelik risklide beni kabul etmedi
aldım raporumu elime fırlattım normal gebelikte dr bişey yokmuş dedim iyi o zmn gel yeniden muayne edyim demezmi
çıktım ordan
telefonun başında aldım solugu eşimi aradım agzıma geleni saydım adamın ne suçu varsa
özelde dogrucam diye
ertesi gün lnadaydım güzin hnm herzamnki sakinligiyle muayne etti ve normal oldugunu yani genetik oldugunu söyledi
dogum fyatlarını konuştuk beni aştı

uzun yazdıgım için parça olarak devam ediyorum
okurken sıkıntı olmasın sizlere
ve başladı doktor arama sıkıntısı
geldim 35.haftaya dr yok hastane yok:1:
iyice afakanlar bastı
eşim bi tavsiye üzerine etlik lokmana gidelim dedi
ve ertesi gün lokmanda aldım solugu
bir hastane bu kadarmı kalabalık ama ilgiler sagolsunlar
yatıştaki hamide hanım kadın dgum sekteresi zerrin haım
elif hanımın hemşiresi emire hnm
hepsi tek tek muayne olman için ellerinden geleni yaptılar
o gün biraz bekleyerek o yogunlukta muayne oldum suyum azalmıştı bunuda bilerek muayneye girdim
elif hnm tüm sakinligyle ve hatta abla sevgisiyle yaklaştı hatta bana annem gibi destek oldu
korkma kasma sııkıntı yok diyerek sürekli sakin olmamı sagladı
sonuç lokmanda elif hanımla dogum yaptım kızlar
hem elif hanımdan
hemde linadan güzin hanımdan memnun kaldım
seçiminiz biraz maddiyata baglı
uzun yazdım çünkü ne kadar zor bi karar oldugunu biliyorum sorularınız olursa burdan yada
özelden sorabilirsiniz
burayı görmezsem bile özel msjlarınızı atlmam kızlar
şimdiden kolay dogumlar

devlet hastanesini tavsiye etmem tecrübem yok ama hakkında hiç iyi şeyler duymadım. ben 37. haftadayım haftaya sezeryanla doğumum gerçekleşecek etlik lokman hekim elif hanım' a gidiyorum. özel hastaneler içerisinde maddi olarak en uygun olanı bu. hastane kalabalık ama dediğim gibi iyi bi hastane olması ve maddi olarak uygun olması herkesi buraya çekiyor.

merhaba,
ultrasonsuz ve sezeryansiz bir dogum yaptirtacak doktor onerileriniz varsa paylasirsaniz sevinirim.

uzun yazdıgım için parça olarak devam ediyorum
okurken sıkıntı olmasın sizlere
ve başladı doktor arama sıkıntısı
geldim 35.haftaya dr yok hastane yok:1:
iyice afakanlar bastı
eşim bi tavsiye üzerine etlik lokmana gidelim dedi
ve ertesi gün lokmanda aldım solugu
bir hastane bu kadarmı kalabalık ama ilgiler sagolsunlar
yatıştaki hamide hanım kadın dgum sekteresi zerrin haım
elif hanımın hemşiresi emire hnm
hepsi tek tek muayne olman için ellerinden geleni yaptılar
o gün biraz bekleyerek o yogunlukta muayne oldum suyum azalmıştı bunuda bilerek muayneye girdim
elif hnm tüm sakinligyle ve hatta abla sevgisiyle yaklaştı hatta bana annem gibi destek oldu
korkma kasma sııkıntı yok diyerek sürekli sakin olmamı sagladı
sonuç lokmanda elif hanımla dogum yaptım kızlar
hem elif hanımdan
hemde linadan güzin hanımdan memnun kaldım
seçiminiz biraz maddiyata baglı
uzun yazdım çünkü ne kadar zor bi karar oldugunu biliyorum sorularınız olursa burdan yada
özelden sorabilirsiniz
burayı görmezsem bile özel msjlarınızı atlmam kızlar
şimdiden kolay dogumlar

geçmiş olsun darısı doğum yapacaklara inşallah :)
bende lokman hekime başladım. elif hanıma henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.
elif hoca size normal doğum mu yaptırdı?
bi de doğum nasıl geçti acaba kolaymıydı? hastane ve doktordan memnun kaldınız mı?

bende lokman hekime başladım. elif hanıma henüz gitmedim ama ona gitmeyi düşünüyorum.
bi de doğum nasıl geçti acaba kolaymıydı? hastane ve doktordan memnun kaldınız mı?

normal dogumcu doktorlar kimler, tecrubesi olanlar lutfen paylassin.

sincan devlet hastanesine gidiyordum aslında gayet memnundum doktorları daha iyi özellikle mehmet çelik diye bir dr var özelde sandım kendimi, ama hastane donanımlı değil her doğumu yaptırmıyor, sonrazekai tahir burak a gittim donanımlı ve sadece doğum hastanesi olmasından dolayı, işlerinde iyi olabilirler ama hamile psikolojisi kavramı yok. benimki tüp bebek olduğu için ve riskli gebelik olduğu için çok önemliydi hastane seçimim, 3 kontrolden sonra orayı da bıraktım 27. haftamda yaptığım araştırmalar sonunda ankara ünv. de cem hocanın özel muayenesine başladım çok rahatım çünkü en büyük sıkıntım olan dr ve hastane kararsızlığımı hallettim. yenimahalle devlet hastanesi de iyiymiş ama benim gibi riskli gebelik için kendini kanıtlamamış henüz...Allah hepinizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

ben çağ hastanesinde 38+3 haftada sezeryan doğum yaptım. bebeğim makat gelişi oldugu için sezeryan şarttı. 5-6 hastane ve doktor degiştirdim aradıgımı en sonunda buldum. başhekim yardımcısı erol bayraktar tavsiye ederim. çok rahatlatıcı bir doktor. ben 35. haftamda ona gittim. daha önceki doktorum suyun az karnında ölebilir diye korkutunca ve bunu direk söyleyince bir daha ona gitmedim. zekai tahir burak riskli gebelikler bölümüne gittim, hatta bir gün yattım. devlet hasatneleri çok yogun ve oradaki çok riskli durumlar moral bozucu, bir hafta normal-sezeryan dogurdum-dogurmadım diye panikle bekleyenler vs... tetkiklerimi devlet hastanesinde yaptırdım. dogumum çağ hastanesinde gayet başarılı geçti doktorumdan çok memnun kaldım. ancak yenidoğan ünitesi yok, erol bey de zaten riskli görsem başka hastaneye yollarım seni burda doğum yaptırmazdım merak etme bana güven dedi. ona güvendim ve 2 aylık maviş kzıım çok şükür kollarımda sağlıklı şekilde bana gülümsüyor. dogum ücreti spinal 1250 tl. ama herşeye verilen para kızıma kavuşmama kat kat degerdi. :40:

sezeryanım ben
elif hanımı tavsiye ederim
normal dogum yapanda çok fazla
ben suyum çok az kaldıgı için çatım dar oldugundan sezeryana mecbur kaldık
çok memnunun kaldım ben
hemşireler elif hanım
ameliyathane ekibi gırgır şamata çok güzeldi
tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba,
Batıkent bilgi hastanesinde Selçuk Arslan'ı önerebilirim. hem doktor çok iyi hemde hastane personeli hemde fiyatları. yanılmıyorsam su an 1250 filan olması lazım sezeryan. bilgilerinize

arkadaşlar merhaba,
Batıkent bilgi hastanesinde Selçuk Arslan'ı önerebilirim. hem doktor çok iyi hemde hastane personeli hemde fiyatları. yanılmıyorsam su an 1250 filan olması lazım sezeryan. bilgilerinize

bende Selçuk beyin hastasıyım ama hastanede yeni doğan bakım ünitesi yok diye biliyorum. sırf bu yüzden doğumumu başka hastanede yapmayı düşünmeye başladım.

arkadaşlar herkese merhabalar, ben de 9 haftalık hamileyim ve hala doktor/hastane seçimi konusunda bi karara varamadım:5:

Eryaman'da oturuyorum, Sincan Bilgi tıp merkezindeki doktor Sultan Pınar Dündar için olumlu şeyler duydum ve ona başlamaya karar vermiştim ama geçen hafta gittiğimde inanılmaz kalabalıktı ve abartısız 2.5 saat sıra bekledim, kan verdim,radyolojideki ultrason için de 1 saat bekledim. cumartesi test sonuçlarını göstermek için gitiğimde yine önümde 20 hasta vardı, bu sefer doktor hanım acil doğuma gitmesi gerektiği için ayrıldı ve test sonuçlarını gösteremedim ne yazık ki...

doktor ne kadar iyi de olsa uzun bekleme süreleri beni oradan soğuttu, muayene ve diğer aşamalar için randevu sistemi uygulanmıyor bu arada, sistemsiz bir çalışma şekli var. çalışan biriyim ve işyerimden izin alıp muayenelere geleceğim için zaman önemli...

tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim, Eryaman'dan ulaşımı sorun olmayan bi yer olması gerekiyor, şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar herkese merhabalar, ben de 9 haftalık hamileyim ve hala doktor/hastane seçimi konusunda bi karara varamadım:5:

Eryaman'da oturuyorum, Sincan Bilgi tıp merkezindeki doktor Sultan Pınar Dündar için olumlu şeyler duydum ve ona başlamaya karar vermiştim ama geçen hafta gittiğimde inanılmaz kalabalıktı ve abartısız 2.5 saat sıra bekledim, kan verdim,radyolojideki ultrason için de 1 saat bekledim. cumartesi test sonuçlarını göstermek için gitiğimde yine önümde 20 hasta vardı, bu sefer doktor hanım acil doğuma gitmesi gerektiği için ayrıldı ve test sonuçlarını gösteremedim ne yazık ki...

doktor ne kadar iyi de olsa uzun bekleme süreleri beni oradan soğuttu, muayene ve diğer aşamalar için randevu sistemi uygulanmıyor bu arada, sistemsiz bir çalışma şekli var. çalışan biriyim ve işyerimden izin alıp muayenelere geleceğim için zaman önemli...

tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim, Eryaman'dan ulaşımı sorun olmayan bi yer olması gerekiyor, şimdiden teşekkürler...

Eryamanda oturduğun için sana yakın sincan lokman hekim hastanesi olabilir ama orasıda kalabalık oluyormuş duyduğum kadarıyla sincanda bide koru hastanesi var oraya gidenler genelde memnunlar.

Eryamanda oturduğun için sana yakın sincan lokman hekim hastanesi olabilir ama orasıda kalabalık oluyormuş duyduğum kadarıyla sincanda bide koru hastanesi var oraya gidenler genelde memnunlar.
bende sincan koruyu tavsiye ederim bende çalışıyorum akşam dr u var ona gidiyorum memnunum ama genelde diğer doktorlarıda çok beğeniyo gidenler.

5 haftalık hamileyim. 100.yıl hastanesi meral hanıma gidiyordum bi iki ay öncesine kadar. Haziranda bi kimyasal gebelik yaşamıştım. Kontrollerimi o yaptı. Memnun kalmıştım. Ancak şu an odtü medikoya gidiyorum. Fatih bey var orada. Çok ilgili ve çok tatlı. Kafama bişey takıldıkça kapısını çaldım. Günde 3 kereye çıktı bu sayı :)) ama bırakın yoğun bakımı medikoda doğum ünitesi yok sanırım. İki haftadır çok alıştım dr a ama değiştirmek zorundayım. Ben de tavsiye istiyoruuuummmmm :)) 100.yıl da yaşıyoruz. 100.yıl hastanesinde doğum yapan yok muuu??

Back
X