leyna Popüler Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2010 2.760 329 163 16 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi leyna #1 merhaba ben yeni hamile kaldım ama hastane ve doktorlar için kuşkularım var ankaradaki anne adayları burda düşüncelerimizi paylaşırsak faydalı olabilir...
merhaba ben yeni hamile kaldım ama hastane ve doktorlar için kuşkularım var ankaradaki anne adayları burda düşüncelerimizi paylaşırsak faydalı olabilir...
Ufka Yolculuk Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Mart 2009 6.637 En iyi cevaplar 1 3.262 698 Ankara 16 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi leyna #2 kontroller için devlet veya üniversite hastanelerini tercih edebilirsin.. tabi maddi durumum iyi dersen özeller de emrine amade:)) Ben etlik zübeyde hanıma gittim başından sonuna kadar.. ama tekrar hamile kalırsam kontrollere giderim ama doğuma gitmem oraya..
kontroller için devlet veya üniversite hastanelerini tercih edebilirsin.. tabi maddi durumum iyi dersen özeller de emrine amade:)) Ben etlik zübeyde hanıma gittim başından sonuna kadar.. ama tekrar hamile kalırsam kontrollere giderim ama doğuma gitmem oraya..