Ankarada kulak estetiği için doktor tavsiyesi

Dr Volkan Tayfur olabilir ;) ben meme büyütme olmuştum, çok da memnun kaldım. Kepçe kulak operasyonlarının başarısından bahsetmişti. Ön görüşmeler ücretsiz zaten .

• Beğen
Reactions: eoe
Dr Volkan Tayfur olabilir :KK66: ben meme büyütme olmuştum, çok da memnun kaldım. Kepçe kulak operasyonlarının başarısından bahsetmişti. Ön görüşmeler ücretsiz zaten .
Teşekkür ederim cevap için. Muayenesinin ücretsiz olması güzel. İki dr.u aradım. Biri 300, diğeri 250 alıyormuş muayene için. Çok geldi bana.
Volkan beyin yeri nerede ve ameliyatları nerede yapıyor. Kulakla ilgili hiç hastasıyla görüştünüz mü yoksa kendisi mi bahsetti acaba.

Teşekkür ederim cevap için. Muayenesinin ücretsiz olması güzel. İki dr.u aradım. Biri 300, diğeri 250 alıyormuş muayene için. Çok geldi bana.
Volkan beyin yeri nerede ve ameliyatları nerede yapıyor. Kulakla ilgili hiç hastasıyla görüştünüz mü yoksa kendisi mi bahsetti acaba.
Can'ım ben kepçe kulak ameliyatı olan bir hastasıyla görüşmedim. Ama meme büyütme, burun, yüze yağ enjeksiyonu, Botox, dolgu yaptıran birçok hastasını tanıyorum sonuçlar süper. Mesela bir arkadaşımın yüzü dümdüzdü. Karından yağ alıp ona elmacık kemikleri yaptı. Sonuç efsane oldu ;) kendisini meme büyütme için araştırırken, internet sayfasındaki videolarını izlemiştim. Orada dinlemiştim kulak ameliyatlarındaki başarısını. Kontrollerimden birinde, hoca bahsetmişti, bir hastasının kepçe kulak ameliyatını burun ameliyatıyla tamamlamışlar. İnsan dokusu en değerli şeydir demişti. Kulağını düzeltirken aldığım kıkırdakla burnunu düzelttik. Çok sevindirici bir ameliyattı. Hastam bir taşla iki kuş vurdu, demişti.

• Beğen
Can'ım ben kepçe kulak ameliyatı olan bir hastasıyla görüşmedim. Ama meme büyütme, burun, yüze yağ enjeksiyonu, Botox, dolgu yaptıran birçok hastasını tanıyorum sonuçlar süper. Mesela bir arkadaşımın yüzü dümdüzdü. Karından yağ alıp ona elmacık kemikleri yaptı. Sonuç efsane oldu :KK66: kendisini meme büyütme için araştırırken, internet sayfasındaki videolarını izlemiştim. Orada dinlemiştim kulak ameliyatlarındaki başarısını. Kontrollerimden birinde, hoca bahsetmişti, bir hastasının kepçe kulak ameliyatını burun ameliyatıyla tamamlamışlar. İnsan dokusu en değerli şeydir demişti. Kulağını düzeltirken aldığım kıkırdakla burnunu düzelttik. Çok sevindirici bir ameliyattı. Hastam bir taşla iki kuş vurdu, demişti.
Ameliyatlarını Medicana da yapıyor. Ofisi ÇUKURAMBARda. Ön görüşmeler hep ücretsiz. Her gittiğinde aynı Güleryüz ve efendilikle karşılıyor seni. Yani hadi sizi ameliyat edelim modunda değil. Bu durum beni çok rahatlatmıştı. 3 Dr la daha görüşmüştüm, ama tercihimi Volkan hocadan yana kullandım. Çok şükür 1 yılı tamamladım, hiç bir sıkıntım yok. Benim sana tavsiyem aklındaki Dr larla tek tek görüşmen. Hangisi aklına yatarsa ;) internette erişim numaraları var. Ofisinin yeri de kolay Bi yerde. Hiç Bi kaybın olmaz. Akıl akıldan üstündür.

• Beğen
Çok teşekkür ederim tavsiyen için. Web sitesine baktım. Çok hoşuma gitti. Randevu aldım. Çok iyi bir dr a benziyor. Kulak için açılma garantisi veriyormuş. Süper.diğer görüştüğün dr lar kim acaba. Özelden de yazabilirsin

Çok teşekkür ederim tavsiyen için. Web sitesine baktım. Çok hoşuma gitti. Randevu aldım. Çok iyi bir dr a benziyor. Kulak için açılma garantisi veriyormuş. Süper.diğer görüştüğün dr lar kim acaba. Özelden de yazabilirsin
Can'ım özelden yazdım ;)

Back
X