Ankara'da Mezuniyet Balosu elbiseleri

Laurita

Yaşa ve yaşat :)
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
78
0
36
Diğer
Merhabalar,

Haziranda mezuniyet balom var ve henüz elbisem yok

Ben aslinda yurtdisinda yasiyorum, yalniz balomdan önceki 2 hafta türkiyede olacagim ve Ankara'da elbise bakmak istiyorum. Alisveris acisindan orayi pek tanimadigim icin, size sormak istedim:

Ankara'da nerede mezuniyet balosu elbiseleri bulunabilir? Sizin begendiniz magazalar, markalar hangileri?

Fiyat acisindan 500TL ye kadar olabilir, tarz olarak BCBG Maxazria daki elbiseler cok hosuma gitti, ama maalesef Ankara'da magzalari yok. Umarim bi kac öneride bulunup bana yardimci olabilirsiniz.

Tesekkürler :)

Son düzenleme:
bende simdi BCBG maxazria ya baktım bayıldım elbiselere çok güzeller ama bi okadarda fiyatları yüksek ankarayı hiç bilmiyorum yardımcı olmayı cok isterdim ama dediğin fiyatta kesin bulursun istediğin tarzda bisey

Evet cok güzeller dimi :)
500TL zaten maksimum fiyat, tabiki daha ucuza bulmayi umuyorum...Her elbiseye de
o kadar para vermeye hazir degilim zaten..
Yine de cok tesekkürler cevabin icin.

ankamall de forever new diye bi yer var canım. ordaki elbiseler çok şık. bi bak derim. ep uçuk renkler pembeler beyazlar. tabi çok ağır değiller zevkini bilemem.internetten de bakabilirsin sitesi var

Forever new sitesine baktim, pek istedigim gibi bi sey bulamadim.

Ankamall'da ki diger magzalarda abiye bulabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…