Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri ankarada nişan için yardım

sinko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
52
0
46
Ankara
arkadaşlar ankarada yanlızım nişan elbisesi için bildiğiniz yerler var mı uzun elbise tarzında ayrıca modeldede yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar ankarada yanlızım nişan elbisesi için bildiğiniz yerler var mı uzun elbise tarzında ayrıca modeldede yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu geç gördüm ama eğer hala almadıysan diye cevap vermek istedim.
Ben de Ankara'da yalnızım ve nişan alışverişimi kendim yaptım. Kızılay'daki mağazaları dolaştım ama içime sinen çok fazla model bulamadım. Bulduklarımın da fiyatı çok geldi.
Armada'da Oleg Cassini var, ordan içime sinen güzel bir modeli, uzun elbise tarzında, şalıyla beraber 345 tl'ye aldım. İnternet sitesinden modellere de bakabilirsin.

neliel'e katılıyorum, az önce bir konuya daha yazdım, Oleg Cassini'ye bakılmalı bence. Ben de nişan elbisemi oradan aldım. Kızılay'daki mağazaların modelleri bana genelde biraz fazla süslü ve abartılı geliyor. Oleg Cassini'den uzun şifon bir modeli 345 TL'ye aldım.

tam olarak nerde ankaradamı bana tarıf edermısnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…