Ankarada olan arkdslar bi yardim

Cokcaresiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
5
0
1
44
Merhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.:(( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler

Yaw haciyla hocayla olacak ismi.be gülüm.
Bende angaraliyim ama bele hoca tanimiyorum bende hocalarin yaninda cok kalmisligim var ama boyle şeylere her hoca bakmiyor eski ufürükcüler bakar anca ele birinide bu zamanda bulmak zor

Merhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.:KK43:( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Tam ankarali olan bu kiza nasil yardim edecek diye okurken hoca cikti sonunda. Haciyla hocayla adam elde mi tutulur ya sacmalamayin 2019 oldu sene

Yıl olmuş 2019 hala hacılardan hocalardan medet umuyorsunuz. O umut tacirlerine para kaptırmayın; bu hayatta bir şeyin çaresi varsa o da sendedir başkasında değil. İnanç dediğiniz şey bu mudur yani, Allah ile aranıza insan sokuyorsunuz senden ne farkı var o hacının hocanın? Neyse banlanacağım sizin yüzünüzden ha.

Böyle hacılı hocalı ecinnili böcünnülü konular açmak da yasaktır forumda.

Merhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.:(( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Yaa Allah aşkına böyle şeyler yapmayın Allahla aranıza giren ne ki Allah'tan kendiniz istemek yerine değişik yollar arıyorsunuz.
Yapmayın etmeyin bunlar sizin duygularınızı paranızı sömüren insanlardan başkaları değil . Allah tan başka sizin iyiliginizi düşünecek başka bir varlık mı var.
Eğer psikolojik olarak iyi değilseniz psikoloji alanında bir uzmandan destek alın hayatınıza çeki düzen verin
Hobi edinin spora başlayın gönüllülük faaliyetlerine katılın vs vs ama hacı hoca işlerine girmeyin bunlar sizi daha kötü yapar gittim fayda gördüm şunu yaptı bunu yaptı diyenlere itibar etmeyin .inanın bu kadar çaresiz olmanıza üzüldüm ama medeti yanlış yerde arıyorsunuz.

Mune Mune yine hacı hoca konusu..hacıyla hocayla olacak iş mi asıl onlardan uzak durun.Böyle saçma sapan safsatalardan uzak durun.biri sizi kendine bu yolla bağlasin ister misiniz? ki böyle saçma şeylere inanmam. Gerçekten inancliysaniz hayırlısı için dua edin ama bu saçmalıklardan uzak durun.olmamis bitmiş ne malum daha iyisinin çıkmayacağı ya da bununla mutlu olacağınızı nerden biliyorsunuz.eger böyle şeyler mümkün olsaydı mutsuz insan,çift kalmazdı dünyada.biraz mantıklı düşünün.

Merhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.:KK43:( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Haci hoca bilmem ben çok bunalınca hacı bayrama Kocatepe camiine giderim

Back
X