- 10 Haziran 2018
- 1.203
- 1.479
- 83
- Konu Sahibi Cokcaresiz
Paranız boşa gider böyle şeylere itibar etmeyin, Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.Dua edin sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hacıyla hocayla olcak iş mi be arkadaşim. Gururun agır bassa keşke biraz. Hic mi haber okumuyorsun? Aman diyeyim uzak dur böyle şeylerdenMerhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Sevdiğinizi verecek hoca? Yanlış merci den istiyorsunuz. Hoca size veremez o adamıMerhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Hepsini denedim arkdsim.ve ben unvst mezunu biriyim.surda ki yorumlari okudumda yazik.herkes senin gibi yurekten cevaplar yazmiyor.kimse kimsenin hayatinu bilmeden yorum yapiyor sorduguma soracagima pisman oldum.Yaa Allah aşkına böyle şeyler yapmayın Allahla aranıza giren ne ki Allah'tan kendiniz istemek yerine değişik yollar arıyorsunuz.
Yapmayın etmeyin bunlar sizin duygularınızı paranızı sömüren insanlardan başkaları değil . Allah tan başka sizin iyiliginizi düşünecek başka bir varlık mı var.
Eğer psikolojik olarak iyi değilseniz psikoloji alanında bir uzmandan destek alın hayatınıza çeki düzen verin
Hobi edinin spora başlayın gönüllülük faaliyetlerine katılın vs vs ama hacı hoca işlerine girmeyin bunlar sizi daha kötü yapar gittim fayda gördüm şunu yaptı bunu yaptı diyenlere itibar etmeyin .inanın bu kadar çaresiz olmanıza üzüldüm ama medeti yanlış yerde arıyorsunuz.
Merhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler
Merhabalar ben ankaraya yerleselu 4 sene oldu.bosandiktan sonra.evliligimde gormedigim ilgiyi svgiyi yasayim die birini aldim hayatima 3.5 seneyi iyi kotu bitirdik.ve bazi sorunlari asamadik.bitti.( benim ondan baska hic kimsem yok ve cok aci cekiyorum.inanin kalb nasil acirmis anladim.etmedigim dualar kalmadi halada ediyorum.benim sorunum ankarda tanidiginiz hoca varmi bana sevdigimi geri verebilcek yarfim edecek bana artik cikamiyorum isin icinden yanlizliktan siyircam tessekurler