Ankarada olanlar yardımcı olurmusunuz

minegkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
73
0
36
Ankara
mrb ben 16haftalık hamıleyım buzamana kadar özel cag hastanesı dr erol bayraktara gıttım aylık kontre ama hıc memnun deılım ben sormadan bıseyı oylemıyor bosuna gıtım oraya sımdı baska bı hastane arıyorum gıttıgım yerdede dogum olsun ıstıyorum ama uygunda olsun ıstıyorum cag hastanesınde tanıdıgımız hemsıre var o bana kendım buranın ıcındeyım buraya gelme doguma dedı ben etlıkteyım bana bılgısı lanlar yardım edebılırlermı eylulde dgurcam ınslh

etlik lokman hekimde iki arkadaşım doğum yaptı( biri 5 ay önce, biri 3 ay önce)..elif hanıma gittiler..ikisi de çok menmun..ben de 2 defa gittim..orda devam etmiyorum ama ben..zekai tahire gidiyoru m artık..doğumu da zekai tahirde yapmayı düşünüyorum..

evet orada dogum ucretlerıde uygun aslında banada yakın bakalım bılmıyorum tsk ederım

uzak ama balgat akropol hastanesinde bülent bey var onu çok tavsiye ediyorlar ben hamile kalırsam ona gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…