Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim ve artık bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse Ankarada yaşıyorum Ankara da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı
Merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim ve artık bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse Ankarada yaşıyorum Ankara da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı
amin inşallah aşılamanız tutar Ankarada bir yıldır yaşıyorum hastaneler nerde onları bile bilmiyorum o yüzden buraya yazma gereksinimi duydum hatta iyi doktor bulma ümidiyle bugun bunun için üye oldum buraya
amin inşallah aşılamanız tutar Ankarada bir yıldır yaşıyorum hastaneler nerde onları bile bilmiyorum o yüzden buraya yazma gereksinimi duydum hatta iyi doktor bulma ümidiyle bugun bunun için üye oldum buraya
Canım Selam,
Sevtap Hamdemir diyeceğim ben. Zira kendisi şimdiye kadar eşimle gördüğümüz en anlayışlı kadın doğumcu.
Çok istiyorduk eşimle biz de bir çocuk yapmak. Allah gönlümüze göre verdi sonunda :) kendisi sağolsun çok ilgilendi tüm bu süreçte. Öneriyorum ben. Umarım hayırlısı olur sizin için de :)