Ankarada önerebileceğiniz kadın doğum

cereniiimo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
203
213
103
Merhaba arkadaşlar bir senelik evliyim ve artık bebek düşünüyoruz Allah nasip ederse Ankarada yaşıyorum Ankara da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı

teşekkür ederim özel devlet fark etmez deneyimli annelerden memnun kalanlardan bilgi istiyorum şuan çok seçenek var kafam karışık

teşekkür ederim özel devlet fark etmez deneyimli annelerden memnun kalanlardan bilgi istiyorum şuan çok seçenek var kafam karışık

walla canm bıyerden baslaman gerek bırınn memnun oduguyla oburu kotu bı olay yasams oluyo o ıyı degl dıyo mesela.. bnde ya zubeyde hanm yada zekaı tahıre gtcektm buna basladım ama smdı bı asılama daha yaptrp bıde bska bı hastane denemk ıstıyoum bnmde kafam karsısık allah yardmcımzolsun

amin inşallah aşılamanız tutar Ankarada bir yıldır yaşıyorum hastaneler nerde onları bile bilmiyorum o yüzden buraya yazma gereksinimi duydum hatta iyi doktor bulma ümidiyle bugun bunun için üye oldum buraya

Ben de çocuk sahibi olmak istiyorum ve iyi bir hekim arıyorum ankarada önerebileceğiniz bir isim var mı?

Ben de çocuk sahibi olmak istiyorum ve iyi bir hekim arıyorum ankarada önerebileceğiniz bir isim var mı?
Canım Selam,
Sevtap Hamdemir diyeceğim ben. Zira kendisi şimdiye kadar eşimle gördüğümüz en anlayışlı kadın doğumcu.
Çok istiyorduk eşimle biz de bir çocuk yapmak. Allah gönlümüze göre verdi sonunda :) kendisi sağolsun çok ilgilendi tüm bu süreçte. Öneriyorum ben. Umarım hayırlısı olur sizin için de :)

Back
X