ankarada oturan bayanlar

sedefff4606

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
31
0
6
Amasya
eveeet bn. ankaraya gelin geldim kimsem yok burda cok sklidim artik arkadasim.olsun istyorum. ankarali bayanlar tanismaya ne dersiniz goruselim tanisalim

eveeet bn. ankaraya gelin geldim kimsem yok burda cok sklidim artik arkadasim.olsun istyorum. ankarali bayanlar tanismaya ne dersiniz goruselim tanisalim

ne zamandır ben de böyle bir başlık açsam mı diyordum aslında. bir araya gelip konuşalım bu başlık altında. kafalar uyarsa buluşalım bana uyar valla :)
Ben de çalışmaya geldim buraya ama kimseyi tanımıyorum. hiç arkadaşım yok. isterim burası vesilesiyle üç beş kişi tanımayı.

neresindesiniz Ankara'nın?

bn keciorende oturuyorum evleneli iki yila yaklasti ve hamileyim suanda bebegimi kucagima almama az kaldi bnde cok.yanlizim kimsem yok burda arkadas edinmek istyorum . cevrem olsun bi kahve icmek alisverise gitmek arkafaslarimla istyorum evime gelip cayimi icen bi arkafas...

ayy ne zordur kimbilir yalnız başına atlatmak. benim de bütün arkadaşlarım ailem herkes istanbul da cuma günü hastanelik oldum bir kişim yoktu arayacak. erkek arkadaşım atlayıp geldi. nasıl üzüldüm anlatamam. öyle evde oturup duruyorum tek başıma. Bir arkadaşım olsa diyorum bir çay kahve içsek fena mı olur yaa...

senin hele şimdi her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacın vardır. ne kadar kaldı doğuma? inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder allah. bu arada kaç yaşındasın?

ahhh cnm yaaa cok uzuldum cok gecmis olsun neler hissettigini o kadar iyi anliyorumki .doguma bi ay kaldi. iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. bn memleketdeyken cok sosyal bi insandim cok genis bi cevreye hakimdim sevenlerim esim dostum cok ardasim vardi bi gun bile bos kalmazdim etraimdan cok sevilen biriydim. evlendim bi anda kimsesiz kaldim . esimin ailesi burda yine cok sukur gorusuyoruz ama bn samimi her seyimi paylasabilecegim dostlarim olsun istiyorum kapimi calan basim skstiginda bnmde onun kapisini calabilecegim kisiler olsun istyorum sadece uzuntu degil sevincimi mutlulugumuda paylasabilecegim biri birileri olmali.ins zamanla olur

aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen :) Tek farkı senin evlenmiş olman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…