Ankarada Oturan Hamişlerr

fisfisfisslm kızlar size ultrasonla ilgili bişey saracam.şu an 11. haftamdayım ve bugüne kadar doktorum hep normal ultrasonla baktı,yani ayrıntılı ultrasona hiç girmedim şimdi de kafama takılıyor,farklı bi doktorda ayrıntılıya girsem mi diye?ayyy kafam karışık fikir verin lütfenn

ayrıntılı ultrason 20. haftadan sonra bakıyolar. endişelenecek bişey yok yani.dr un seni yönlendirecektir mutlaka.

canım çok geçmiş olsun...daha önce hiç öyle bişey başıma gelmedi benim ama bazı arkadaşlarımdan bu tür şikayetler duymuştum... ama hiçbirinden de kötü bir sonuc çıktığıyla ilgili bi haber almadım... bel ağrıların ve kasık ağrıların normaldir... benimde belim çok ağrıyordu o haftalarda şimdi ise sırtım ağrımaya başladı...
amniyosentez için doğru bir karar vermişsin canım... zekai tahirde mi yaptırcaksın amniyosentezi... sakın korkma canım kendini amniyosentezden sonra hiç yıpratma... bu benim bu forumda son günüm.. bende haftaya sonuçlarımı alıcam.. sonuçlarımı paylaşırım burda eğer iyiyse tabi,:çok üzgünüm: ondan sonra da hiç girmeyi düşünmüyorum...

kalachakra noldu,neden birdaha bu forma girmeyeceksin?yaa lütfen girsenağlamane güzel birbirimize fikir veriyoruz,derdimizi paylaşıp çareler üretiyoruz.sıkıldın mı yoksa bizden:1shok:aşkolsuuunnnn.

ben suanda 10 haftalık hamıleyım 29mayıs hastanesı hulya kulaya yenı gıtmeye basladım dogumunu onunla yapanlar varmı nasıl? yardımınıza ıhtycm var yenı dogan yogun bakım unıtesı falan nasılkı acaba oranın

Herkese Selam
Arkadaslar uzun sureli arastirmalarimdan sonra iki guzel hamile urunu satan firma buldum.

Livaa www.livaa.com
Hell-Klar www.hellklar.com.tr

Bayagi guzel cesitler var. Yukardaki linklerden urunleri goruntuleyebilirsiniz.

Kizilayda SSK Is Merkezinin UST katindaki (Is Bankasinin yaninda tup gecidin yaninda giris) magazadan bu markalarin urunlerini bulabilirsiniz.
Magazanin adi Bilge Hamile.Orta yasli bir kadin var birde kapali kiz var, bana cok guzel indirim yaptilar ve cok ilgilendiler.
(Bu arada cayda ikram ediyorlar istemeyi unutmayin :))) )

Her turlu hamile urunu var ayrica ic camasirda var 100% organic.

Benin gibi kiyafet bulmakta zorlananlar varsa bir gidip bakin. Ben coook begendim ve fiyatlarida internetteki fiyatlardan cok ucuza aldim.
Hemde organik
Telefonlarinida aldim adresi bulamazsaniz arayip sorabilirsiniz.
0312 433 58 12

Back
X