ankarada özel hastanede doğum yapan varmı ?

eylulcemmm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
13
0
16
Ankara
merhabalar hanımlar. çok uzun suredır forumun takıpcısıyım .uye olmaya üşendiğim için sohbetlerınıze katılamadım . ama bıçok ınsanın burada paylaştığı seyler kendı hayatımda bana cok yardımcı oldu .bı suredır bebek ıstıyodum olmayacak dıye endıselenırken sızın paylaştıklarınızı gördum bıçok sey öğrendım .şimdi 6 haftalık hamıleyım .ankarada yasıyorum ankarada doğum yapmak ıçın özel hastaneler arastırıyorum daha cok erken bılıyorum ama en azından önerılerınız varsa muayeneler ıçınde tavsıyelerınızı almak ıstedım .daha ılk bebeğim olduğu ıçınde fazla heyecan var galıba. sizden ıstedığım ankarada gıttığınız yada doğum yapıp memnun kaldığınız hastaneler varmı .varsa doğum ucretlerı ne kadar paylaşırmısınız . forumdada acemıyım . umarım doğru yere acmısımdır konuyu.

ben de bu konuyu merak ediyorum ankaradayım ve 5 haftalık hamileyim,bi devlet hastanesine gittim hiç memnun kalmadım özel bi hastaneden randevu aldım yarın gidecem bakalım ne olacak,tecrübeleri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim,iyi akşamlar

Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun.. Ben de Ankara'da yaşıyorum, 7 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim aynı heyecan bende de var :) Hamile olduğumu öğrendiğim andan beri baya bir araştırdım Ankara'daki hastaneleri. Hastanesine göre iyi diyen de var kötü diyen de. Ben artık devlet hastanelerine ve özellikle eğitim araştırma hastanelerine sinir olduğum için özeli seçtim. Koru Hastanesi'nde Adnan Hoca'ya muayeneye gidiyorum, oldukça da memnunum. Çok ilgileniyor ve çok ta rahatlatıyor insanı. Eğer bir aksilik olmazsa doğumu da orada yapmak istiyorum. Muayene ücreti 87 tl, testleri daha yaptırmadım ama 40-50 tl arasında olduğunu duydum. Hastaneden aldığım bilgiye göre de normal doğum veya sezeryan 3.000 tl, eğer epidural olursa 500 tl daha ekleniyormuş. Çok uygun değil ama sürekli doktor, hastane değiştirmek istemiyorum :/ Bu hafta yine randevum var, test ücretlerini öğrenirsem de paylaşırım.

Back
X