• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da psikolog

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
19 yaşındayım.Arkadaş edinmede problemler yaşıyorum.Ve sakin hareket edemiyorum.Sık öfkeleniyorum.Bunun için psikoloğa gideceğim.Ankara'da psikolog tavsiyesi olan var mı?

Ankarada kesinlikle tavsiye edebileceğim Nurten Özüorçun Küçükertan var. geçen yıl ankarada 4 saçma sapan psikolog değiştirdikten sonra ODTÜ de bir prof. psikolog arkadaşımın tavsiyesi üzerinde Uzm. Dr. Psikolog Nurten hanıma gittim. Gerçekten işinin ehli bir insan. Aynı zamanda ODTÜ de uzman psikologlara derste veren bir kişi. ben 3-4 ayda problemlerimi aştım. Armada Alışveriş merkezi 12. katta ofisi var. yelken psikoloji ismi. tel numarasını özelden atayım size. Umarım sizde yardımcı olabilir.

Şiddetle tavsiye edeceğim tek isim var. Psikolog, eft, hipnoterapi, bioenerji alanlarında uzman. Ona ilk gittiğimde boğazım da nodüllerim vardı. Çalışmalarımız sonucunda ilk zamanlar altı ayda bir milim büyüyen nodüllerim üç yıldır hiç büyümedi. Farkında olmadığım bazı korku ve blokajlarımı da onunla yendim. Ankara Olgu psikoloji Psikolog Emel Kalınkılıç

Psikolog Dr Doğan Demirkan ÖZDEMİR öneriyorum. İyi bir psikologtur.

Psikolog Dr Doğan Demirkan ÖZDEMİR öneriyorum. İyi bir psikologtur.

psikolog ve aile danısmanı MELTEM KÖSE yi öneriyorum. tavsiye ediyorumdan ulaşabışırsınız. cok iyi bir psikologtur

Ankara' nın en iyi Aile Danışmanı Pınar Pelin Özer' dir.

Zeynep Tekin Babuç hanıma güvenerek gidebilirsiniz. Kendisiyle önceleri maddi durumum sıkışıkken mail ile bazı sıkıntılarımı anlatmış ve çok yardımını görmüştüm. Sonra nihayet görüştüm ve çok çok iyi geldi. Gerçe şimdi de evliliğimde sıkıntılar var ama maalesef izmire taşındık:(

Back
X