- 19 Ocak 2021
- 244
- 81
- 48
- 35
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Merhabalar hanımlar; ben Ankara’da rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Ankara’da rahim filmi çektirenler doktor ve hastane önerisi sunabilir mi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şehir hastanesinde çektirdim Anestezisiz memnun kaldım ağrım vs olmadıMerhabalar hanımlar; ben Ankara’da rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum yakın zamanda. Ankara’da rahim filmi çektirenler doktor ve hastane önerisi sunabilir mi?![]()
Elif hanım doktor mu çekti yoksa film çeken görevliler mi çekti ?Ben şehir hastanesinde çektirdim Anestezisiz memnun kaldım ağrım vs olmadı
Dr çekmiyo onun için ayrı yer var oraya gönderiyorElif hanım doktor mu çekti yoksa film çeken görevliler mi çekti ?
Teşekkür editörüm Elif hanımDr çekmiyo onun için ayrı yer var oraya gönderiyor
Elif hanim peki bayan mi yapiyor bu filmi yoksa erkek mi bende şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama mahramiyete biraz dikkat ediyorum erkek olsun istemiyorum beni de bilgilendire bilirseniz cok memnun kalırımDr çekmiyo onun için ayrı yer var oraya gönderiyor
Benim filmi çeken bayanı bilgisayarda ki de bayandı covid testime dr kadr hepsi bayandı ama benim öyle bir ayrıcalığım yok her zaman erkek drlar daha bilgili gelir bana gide bilirsinizElif hanim peki bayan mi yapiyor bu filmi yoksa erkek mi bende şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama mahramiyete biraz dikkat ediyorum erkek olsun istemiyorum beni de bilgilendire bilirseniz cok memnun kalırım
Merhabalar size biraz bahsedeyim bende 20 gün önce şehir hastanesinde çektirecektim önceki gün gidip kan ve covid testi yaptırdım ertesi gün randevu saatinde gittim.Yaklaşık 8 kişi odaya girip soyunduk ve önlük giydik 2tane kabin vardı.Çeken kişi erkekti ve asistandı.Korktuğum için biraz bekledim çıkanlarla konuştum ancak benden önceki giren kişinin aşırı kanaması oldu ve uzman doktor çağırdılar yaklaşık işlemi yarım saat sürdü.Bende korktuğum için çektirmeyip çıktım.Sonra aynı gün Natomed hastanesine gittim ve anestezili olarak çektirdim.Ağrı durumu kişiye göre değişiyor bana göre herkes aynı değil çünkü.Ayrıca şehir hastanesinde yapılan muamele hoş değildi.Önceden vajinismus geçmişim olduğunu söylediğimde çık en son alıcaz senin zor olacak anlaşılan gibi bir cümleyle karşılaştım ve ağlayarak çıktım odadan.Zaten korku vardı önceden bilmediğim için eğer öyle bir durumunuz varsa sizinde anestezili çektirmenizi öneririm.Elif hanim peki bayan mi yapiyor bu filmi yoksa erkek mi bende şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama mahramiyete biraz dikkat ediyorum erkek olsun istemiyorum beni de bilgilendire bilirseniz cok memnun kalırım
Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin . Vajinismus un ne olduğunu bilmiyorum yaşamadım hic ama polikstikover liyim tedirginim gittiğiniz hastane nerede özelmi ankarada yeniyim bilmiyorum pekMerhabalar size biraz bahsedeyim bende 20 gün önce şehir hastanesinde çektirecektim önceki gün gidip kan ve covid testi yaptırdım ertesi gün randevu saatinde gittim.Yaklaşık 8 kişi odaya girip soyunduk ve önlük giydik 2tane kabin vardı.Çeken kişi erkekti ve asistandı.Korktuğum için biraz bekledim çıkanlarla konuştum ancak benden önceki giren kişinin aşırı kanaması oldu ve uzman doktor çağırdılar yaklaşık işlemi yarım saat sürdü.Bende korktuğum için çektirmeyip çıktım.Sonra aynı gün Natomed hastanesine gittim ve anestezili olarak çektirdim.Ağrı durumu kişiye göre değişiyor bana göre herkes aynı değil çünkü.Ayrıca şehir hastanesinde yapılan muamele hoş değildi.Önceden vajinismus geçmişim olduğunu söylediğimde çık en son alıcaz senin zor olacak anlaşılan gibi bir cümleyle karşılaştım ve ağlayarak çıktım odadan.Zaten korku vardı önceden bilmediğim için eğer öyle bir durumunuz varsa sizinde anestezili çektirmenizi öneririm.
Rica ederim.Vajinismus eşimle ilişkiye giremiyorduk yaşayan çok kadın var maalesef tedavi ile aştım çok şükür.Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin . Vajinismus un ne olduğunu bilmiyorum yaşamadım hic ama polikstikover liyim tedirginim gittiğiniz hastane nerede özelmi ankarada yeniyim bilmiyorum pek
Tesettur ederimRica ederim.Vajinismus eşimle ilişkiye giremiyorduk yaşayan çok kadın var maalesef tedavi ile aştım çok şükür.
Evet özel hastane Natomed hastanesi ben çok memnun kaldım.
Rica ederim.En kısa zaman atlatırsınız inşallahTesettur ederim![]()
Hanımefendi; Ankara şehir hastanesinde rahim filmini önermiyorsunuz yani. Ben de bir ara çektirsem mi diye düşündüm ama ben de özelde çektirebilirm sanırım ama özellerin de fiyatı çok yüksek. 1500-1750 tl arası fiyat alıyorlar. Bir de rahim filminde C kollu bir makine olması çok avantajlıymış. Onu da buradaki hanımlar muhakkak sorsunlar. Makine eski tip ise zor olabiliyormuş. Doktorun ve cihazın yeni güncel olması önemli sanırım. Şükran çakmaka sordum 1750 dediler. Medikal park 1500 dediler. Yani fiyatlar çok yüksek. Lokman hekim ise 700müş. Ama ordan da emin olamadım.Merhabalar size biraz bahsedeyim bende 20 gün önce şehir hastanesinde çektirecektim önceki gün gidip kan ve covid testi yaptırdım ertesi gün randevu saatinde gittim.Yaklaşık 8 kişi odaya girip soyunduk ve önlük giydik 2tane kabin vardı.Çeken kişi erkekti ve asistandı.Korktuğum için biraz bekledim çıkanlarla konuştum ancak benden önceki giren kişinin aşırı kanaması oldu ve uzman doktor çağırdılar yaklaşık işlemi yarım saat sürdü.Bende korktuğum için çektirmeyip çıktım.Sonra aynı gün Natomed hastanesine gittim ve anestezili olarak çektirdim.Ağrı durumu kişiye göre değişiyor bana göre herkes aynı değil çünkü.Ayrıca şehir hastanesinde yapılan muamele hoş değildi.Önceden vajinismus geçmişim olduğunu söylediğimde çık en son alıcaz senin zor olacak anlaşılan gibi bir cümleyle karşılaştım ve ağlayarak çıktım odadan.Zaten korku vardı önceden bilmediğim için eğer öyle bir durumunuz varsa sizinde anestezili çektirmenizi öneririm.
Merhabalar size biraz bahsedeyim bende 20 gün önce şehir hastanesinde çektirecektim önceki gün gidip kan ve covid testi yaptırdım ertesi gün randevu saatinde gittim.Yaklaşık 8 kişi odaya girip soyunduk ve önlük giydik 2tane kabin vardı.Çeken kişi erkekti ve asistandı.Korktuğum için biraz bekledim çıkanlarla konuştum ancak benden önceki giren kişinin aşırı kanaması oldu ve uzman doktor çağırdılar yaklaşık işlemi yarım saat sürdü.Bende korktuğum için çektirmeyip çıktım.Sonra aynı gün Natomed hastanesine gittim ve anestezili olarak çektirdim.Ağrı durumu kişiye göre değişiyor bana göre herkes aynı değil çünkü.Ayrıca şehir hastanesinde yapılan muamele hoş değildi.Önceden vajinismus geçmişim olduğunu söylediğimde çık en son alıcaz senin zor olacak anlaşılan gibi bir cümleyle karşılaştım ve ağlayarak çıktım odadan.Zaten korku vardı önceden bilmediğim için eğer öyle bir durumunuz varsa sizinde anestezili çektirmenizi öneririm.
Makinanın c kollu olması senin ağrını felan azaltmaz işlem yine aynı c kollu sadece çekim açısından farklı filmi çeken makina yani şehir hastanesinde ki normaldi ama ben bir kötü yanını görmedim bu herkese göre değişkenlik gösteriyorHanımefendi; Ankara şehir hastanesinde rahim filmini önermiyorsunuz yani. Ben de bir ara çektirsem mi diye düşündüm ama ben de özelde çektirebilirm sanırım ama özellerin de fiyatı çok yüksek. 1500-1750 tl arası fiyat alıyorlar. Bir de rahim filminde C kollu bir makine olması çok avantajlıymış. Onu da buradaki hanımlar muhakkak sorsunlar. Makine eski tip ise zor olabiliyormuş. Doktorun ve cihazın yeni güncel olması önemli sanırım. Şükran çakmaka sordum 1750 dediler. Medikal park 1500 dediler. Yani fiyatlar çok yüksek. Lokman hekim ise 700müş. Ama ordan da emin olamadım.
Hayır önermiyorum değil eğer kendinize güveniyorsanız ve dayanabilirim diyorsanız gidebilirsiniz ama ben bana karşı yapılan muameleden dolayı yaptıramadığımı söyledim.Yaptıran ve zor olmadığını söyleyen çoğu kişi var aynı zamanda zor olduğunu söyleyen de kişiden kişiye göre değişiyor bu durum.Natomed hastanesinde anestezi yatak ücreti dahil 1500 TL verdim ayrıca 115 TL de muayene ücreti verdim.Hanımefendi; Ankara şehir hastanesinde rahim filmini önermiyorsunuz yani. Ben de bir ara çektirsem mi diye düşündüm ama ben de özelde çektirebilirm sanırım ama özellerin de fiyatı çok yüksek. 1500-1750 tl arası fiyat alıyorlar. Bir de rahim filminde C kollu bir makine olması çok avantajlıymış. Onu da buradaki hanımlar muhakkak sorsunlar. Makine eski tip ise zor olabiliyormuş. Doktorun ve cihazın yeni güncel olması önemli sanırım. Şükran çakmaka sordum 1750 dediler. Medikal park 1500 dediler. Yani fiyatlar çok yüksek. Lokman hekim ise 700müş. Ama ordan da emin olamadım.
Teşekkür ediyorum ben de özel bi yerde yaptırmayı düşünüyorum. Sonrasında enfeksiyon kapma durumu da olabiliyormuş.Hayır önermiyorum değil eğer kendinize güveniyorsanız ve dayanabilirim diyorsanız gidebilirsiniz ama ben bana karşı yapılan muameleden dolayı yaptıramadığımı söyledim.Yaptıran ve zor olmadığını söyleyen çoğu kişi var aynı zamanda zor olduğunu söyleyen de kişiden kişiye göre değişiyor bu durum.Natomed hastanesinde anestezi yatak ücreti dahil 1500 TL verdim ayrıca 115 TL de muayene ücreti verdim.
Yeni güncel makine oluyormuş onlar Rahmi çekiştirmeden sana göre ayarlıyormuş. Bazı özel hastanelerde mesela ankara medikal parkta bile c kollu makine yokmuş eski usul dediler. Ben direkt arayıp ulaştım. Bazısı son teknoloji dedi.Makinanın c kollu olması senin ağrını felan azaltmaz işlem yine aynı c kollu sadece çekim açısından farklı filmi çeken makina yani şehir hastanesinde ki normaldi ama ben bir kötü yanını görmedim bu herkese göre değişkenlik gösteriyor