Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba Ankara’da rahim filmini devlet hastanesinde çektiren var mı? Devlet hastanesi anestezili çekiyor mu?Ya da memnun kaldığınız özel hastaneler görüntüleme merkezleri var mıdır rica etsemÜcreti çok pahalı olmayan
Kızlar merhaba Ankara’da rahim filmini devlet hastanesinde çektiren var mı? Devlet hastanesi anestezili çekiyor mu?Ya da memnun kaldığınız özel hastaneler görüntüleme merkezleri var mıdır rica etsemÜcreti çok pahalı olmayan
Merhaba ben hem ozele hem devlete gidiyorum. Adeti bekliyorum Etlik Zubeyde Hanim Hastanesinde cektirecegim. Ozelde doktorum kliniginde cekiyor anestezisiz 1700 liraya anesteziye gerek yok dedi. Anestezisiz olunca ben de devlette cektirecegim. Yorum yapanlarin yarisi hic anlamadim diyor yarisi cok kotuydu diyor. Kacisi yok artik mecbur cekilmesi gerekiyormus.