Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankarada refans gösterebilecek bakıcı,

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

MAVDEN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
29
0
0
Ankara
Merhabalar, Eylül Ayı itibariyle şuan bakıcılığını yaptığım minik kızımla, kreş yaşı geldiği için yollarımızı ayırmak durumundayız.
Bu yüzden bakıcı arayan ailelerle görüşmek isterim.
Bu devirde insanlara hem bakıcılar, hem bebeğini bırakacak aileler olarak, güvenebilmek çok zor. Eğer gerek duyulursa referansta gösterebilirim.
:3:

Merhaba,

Özelden mesaj gönderemedim, sigara kullanıyormusunuz? hangi bölgede oturuyorsunuz ve ücret olarak ne düşünüyorunuz?

Teşekkürler,

İyi günler

Merhaba,

Sigara kullanmıyorum. Tandoğan- Gar lojmanlarında oturuyoruz. 50 yaşındayım. Ücret olarak 800- 900 arası bir fiyat düşünüyorum. Bağlantıya geçmek isterseniz telefon numaramı verebilirim. Görüşmek üzere

Merhaba,

Sigara kullanmıyorum. Tandoğan- Gar lojmanlarında oturuyoruz. 50 yaşındayım. Ücret olarak 800- 900 arası bir fiyat düşünüyorum. Bağlantıya geçmek isterseniz telefon numaramı verebilirim. Görüşmek üzere

iyi gunler dediğiniz gar lojmanları tandoğandamı besevlere yakın.burası bana yakında.bende bakıcı arıyorum

Back
X