Ankara'da tesettür giyim satan yerler arıyorum

konni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
74
0
0
Ankara
kızlar ankarada oturan tesettürlü bayanlar için güzel kıyafet satan hemde çok uçuk fiyatları olmayan yerler biliyor musunuz birde eşarp alıcam internetten baktım sipariş versem bi sorun çıkar mı yırtık vs falan yardımcı olursanız sevinirim...

nerde oturuyosun bilmiyorum ama eyer ist daysan fatih e git vatan caddesine yani orda çok şık ve uygun fiyata bide internetten ben hep bişiyler spariş ediyorum hiç sorun çıkmadı bence dene sende.

ARMİNE acıldı canım kızılay necatibey caddesine bi bak istersen fiyatları bılırsın malum Armıne ama ben alabilirim diyorsan git bi bak derim onun dışında setrms var bı de canım ama onunda fıyatlar armıneden asagı sayılmaz demetevler de Tugba var onun dısında nerde şubelerı var bılemem ama bu demetevlerdekınde de cok hoş ürünler var

sagol canım bakım bi :)

kızılayda setrems var onun civarında birkaç magazadada güzel şeyler var. bi bakın derım.

kızılaydaki izmir caddesinde onun biraz aşağısında nihan var tuğbanın ürünlerini satıyor bulvar üzerinde tekbir var bide gama alışveriş merkezinde göktaş var bide üst katında hicranmıydı neydi orası var bunlar kızılayda olanlar canım

annem için alışveriş yaptıgımız yer var sezonda biraz pahalı ama sezon sonu çok ucuz oluo a city outlette tugba & venn sanırım tam hatırlayamadım ama tugba sı var 2.katta ydı

fiyatları bıraz pahalı KAYRA nın ürünlerının ama kalıtelı ve güzeldır muhakkak bakmalısın canım adres vereyım sana yakın olanlardan bırıne gıdersın

Demetevler = Aleyna mağazası (Kayra nın ürünlerı bulunmakta) = 12.cadde 35. sokak 4/B

Etlik = Şelale magazası (Kayranın ürünlerı bulunmakta) = mimarlar sokak no : 3/A

Keciören = Yaze giyim (Kayranın ürünlerı bulunmakta) = kızlarpınarı cad. no : 57 A/B

Ulus = Yeni Aras magazası (Kayranın ürünlerı bulunmakta) = Cıkrıkcılar yokusu no : 18

Ulus = Kökbulut giyim (Kayranın ürünlerı bulunmakta) = saraclar cad. no : 73

Pursaklar = Tuana giyim (Kayranın ürünleri bulunmakta) = Fatih mahallesı gülyazı cad. no : 8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…