ankarada tüp bebek aşılama tedavisi görenler

Kimse tedavi gormuyor:(

hayret ya nasıl görmemişim her gün buralardayım aslında
genartta yaptırdım labaratuvarları koşulları iyi fakat tok satıcı derler ya işte öyle.yani tutup tutmaması hiç umurlarında değil.sertaçtı doktorumuz adam sıkıldı yürüyüşe çıktı baktı ben hala idrara sıkışık değilim beni hızlıca,transfere aldılar sonrada çekip gitti hastaneden.yani beklemek istemedi başından savdı bizi.

hayret ya nasıl görmemişim her gün buralardayım aslında
genartta yaptırdım labaratuvarları koşulları iyi fakat tok satıcı derler ya işte öyle.yani tutup tutmaması hiç umurlarında değil.sertaçtı doktorumuz adam sıkıldı yürüyüşe çıktı baktı ben hala idrara sıkışık değilim beni hızlıca,transfere aldılar sonrada çekip gitti hastaneden.yani beklemek istemedi başından savdı bizi.

bazı yerler sırf para için insanın duygularıyla oynuyorlar çok üzülüyorum şimdi devlette tedavi görüyorum özele biraz ara verdik bunda yapmadılar aldığım hormonlar cabası 6 adet yumurta aynı anda gelişti çogul gebelik riski olduğu içn yapmadılar şimdi kendimi patlayacak bomba gibi hissediyorum burda tüp bebek raporunu aldıktan sonra timur gürgana gitcem ...hayırlsıı

Merhabalar bende primer amenore yim Timur gurgan a gittim doğuştan yumurta eksikliği var dedi ama maddi açıdan imkanım olmadığı için devam edemedim hormonlarım çok yüksek ama ne yapacam bilmiyorum ama Timur gurgan çok iyi bir doktor

Merhabalar bende primer amenore yim Timur gurgan a gittim doğuştan yumurta eksikliği var dedi ama maddi açıdan imkanım olmadığı için devam edemedim hormonlarım çok yüksek ama ne yapacam bilmiyorum ama Timur gurgan çok iyi bir doktor

ben tüp bebeğimi inş gerek kalmaz ama timur hocada yaptırcam...

Tatlım nasılsın neler yapıyorsun?:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyim kuzum iş yerinde oturuyorum ne oldumu bnde anlamadım vallaha rengim benzim atmış durumda :)olsun buda güzel...cumartesi kontrolumuz var inş bi aksilik çıkmazsa...sen nasılsın?

iyim kuzum iş yerinde oturuyorum ne oldumu bnde anlamadım vallaha rengim benzim atmış durumda :)olsun buda güzel...cumartesi kontrolumuz var inş bi aksilik çıkmazsa...sen nasılsın?

Bende hamd olsun iyiyim batı beklemekteyim sen ne kontrolüne gidiyodun kuzum yaa kusura bakma hatirlayamadim durumunu?

Ayyy evet yaa bende akilmi kaldi kusura bakma tatlim:)

Ankara hrs hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm. Gerçekten çok memnun kaldım ,herşeyle mükemmel bir hastane ve personel. Malesef olumsuz sonuç aldık. Şimdilik ara verdik ama olursa (inşallah gerek kalmaz) yine hrs hastanesini hiç şüphesiz secerim.

Back
X