ankarada tup bebek merkezi onerileriniz nelerdir

servetim1234

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
509
198
23
Arkadaslar tup bebek yaptircagim bi jafta sonra son asilama yapilacak.kucik bi ilde yasiyorum tup bebek yapmiyorlar. ANKARAya gdip gelicez tup bebek icin.hic ilgim yok onerilerinize ihtiyackm var

Selam bnde Urfa'dan ankaraya gidiyorum..
Genartta gidiyorjm dok. Aysun baltaci henüz sonuç almadım ama memnun um..ilgi alaka sorunlara göre teknikleri demiyorlar gelişmeleri bizzat kendisi arayip söylüyor ..

Öncelikle bol şanş diliyorum,ben ilk tüp bebek denememi Ankara'da Gürgan Klinikte yapmıştım ve hiç memnun kalmamıştım orada başıma gelenleri yazsam roman olur.....İyice araştır öyle git,imkanınız varsa İstanbul'da yaptırın derim...Tabi bana kötü gelen ,size iyi gelebilir..

Benim 2 denememde genartta oldu ve çok şükür 2side tuttu canım. Yalnız doktorum dışarıdandı. Tıp fakültesinden. Sadece opu ve transfer orada oluyor. Muayene için özel yerine gidiyordum

Merhaba . Bende yozgatta yaşıyorum bende ankaraya gidiyorum tedavi için. Ama ilk denemem olacağı için özel değil de devleti tercih ettim. Suan için doktorların ilgisinden memnunum . Bakalım süreç ne gösterecek . Bende buradan yazarim detayları.

Öncelikle bol şanş diliyorum,ben ilk tüp bebek denememi Ankara'da Gürgan Klinikte yapmıştım ve hiç memnun kalmamıştım orada başıma gelenleri yazsam roman olur.....İyice araştır öyle git,imkanınız varsa İstanbul'da yaptırın derim...Tabi bana kötü gelen ,size iyi gelebilir..

gürgan kliniği asla tavsiye etmiyorum

gürgan kliniği asla tavsiye etmiyorum
HERKESİN MEMNUN KALMASI ZOR ANCAK İSTANBULDA DİĞER MERKEZLERDEKİ BAŞARISIZ DENEMELERİMDEN SONRA GÜRGAN KLİNİĞE GİDİNCE KENDİNİZİ GERÇEKTEN DEĞERLİ HİSSEDİYOSUNUZ. BEN ÇOK MEMNUNUM VE SONUÇ + OLDUĞU İÇİN BÜTÜN EKİBE MİNNETTARIM O YÜZDEN HERKEZE ÖNEREBİLİRİM GÖNÜL RAHATLIĞIYLA. İNŞ. HAYIRLISI OLUR

Merhaba . Bende yozgatta yaşıyorum bende ankaraya gidiyorum tedavi için. Ama ilk denemem olacağı için özel değil de devleti tercih ettim. Suan için doktorların ilgisinden memnunum . Bakalım süreç ne gösterecek . Bende buradan yazarim detayları.
MERHABALAR DEVLETTE UĞRAŞTIĞINIZ MADDİ MANEVİ SİZİ ÇOK YIPRATIYOR. BAŞKA Bİ ŞEHİRDE TEDAVİ GÖRMEK DEVLETTEDE OLSA KONAKLAMA YEME İÇME İLAÇ FARKI VS BAYA Bİ MADDİ KÜLFET O YÜZDEN BEN SGK HEYET RAPORU ÇIKARTIP GÜRGAN KLİNİĞİ TERCİH ETTİM TABİ BUNU KEŞKE İLK DENEMEMDE YAPSAYDIM AMA ÇOK ŞÜKÜR SONUÇ ALDIM KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI DİYORUM. BENCE RAPOR ÇIKARTIP GÜRGAN KLİNİĞE GİDİN ANLAŞMASI VAR 2700 GİBİ Bİ FARK ÖDEYİP TÜP BEBEĞİNİZİ YAPTIRABİLİYOSUNUZ ARTI MİSAFİRHANELERİDE VAR.BENDEN SÖYLEMESİ...

MERHABALAR DEVLETTE UĞRAŞTIĞINIZ MADDİ MANEVİ SİZİ ÇOK YIPRATIYOR. BAŞKA Bİ ŞEHİRDE TEDAVİ GÖRMEK DEVLETTEDE OLSA KONAKLAMA YEME İÇME İLAÇ FARKI VS BAYA Bİ MADDİ KÜLFET O YÜZDEN BEN SGK HEYET RAPORU ÇIKARTIP GÜRGAN KLİNİĞİ TERCİH ETTİM TABİ BUNU KEŞKE İLK DENEMEMDE YAPSAYDIM AMA ÇOK ŞÜKÜR SONUÇ ALDIM KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI DİYORUM. BENCE RAPOR ÇIKARTIP GÜRGAN KLİNİĞE GİDİN ANLAŞMASI VAR 2700 GİBİ Bİ FARK ÖDEYİP TÜP BEBEĞİNİZİ YAPTIRABİLİYOSUNUZ ARTI MİSAFİRHANELERİDE VAR.BENDEN SÖYLEMESİ...
ben hiç uğraşmadim raporla...öyle teknik konulardan anlamiyorum. Özel bir hastanede yaptiriyordum çünkü. Onlar da Tıp fak. olan bir unv. hastanesinde rapor çıkarmam gerektiğini söylediler. uğraşmadim evraki ve işlemi ile...merak etigim şu: ben çalışan biriyim. işyerine bu raporla ilgili bir bilgi gidiyor mu? işyerinin ogrenmesini istemiyorum

Sanki İstanbuldaki doktor ve merkezler Ankara'ya göre daha iyiymiş gibi geliyor bana...ben iki kez Ankarayı denedim (gerçi aynı merkezdi)...Negatif aldım...

Gazi universitesi Tup Bebek Merkezi İsmail Hocayi tavsiye ederim. Adetinizin 2. Ya da 3. Gunu sabah 8de gidiyorsunuz 2. Kata. Adinizi listeye yaziyorsunuz. Randevu gerekmiyor. Sirayla muayeneye aliyorlar. Gidenler cok memnun. Cok ilgili guleryuzlu birisi. Hemsireler de oyle.
Ozel hastane gibi muamele.
Muayene ucreti 122 tl.
Testler bedava. Ayni gun sonuc cikiyor.
Tup bebek 3 seneden fazla suredir evliyseniz bedava. Yoksa 1400-1800 tl.
İlaclar 1500-2000 tutuyor.
Hastane ozel gibi gayet rahat yani devlet hastanesi olmasindan dolayi sadece kalabalik ama cok degil.

Gazi universitesi Tup Bebek Merkezi İsmail Hocayi tavsiye ederim. Adetinizin 2. Ya da 3. Gunu sabah 8de gidiyorsunuz 2. Kata. Adinizi listeye yaziyorsunuz. Randevu gerekmiyor. Sirayla muayeneye aliyorlar. Gidenler cok memnun. Cok ilgili guleryuzlu birisi. Hemsireler de oyle.
Ozel hastane gibi muamele.
Muayene ucreti 122 tl.
Testler bedava. Ayni gun sonuc cikiyor.
Tup bebek 3 seneden fazla suredir evliyseniz bedava. Yoksa 1400-1800 tl.
İlaclar 1500-2000 tutuyor.
Hastane ozel gibi gayet rahat yani devlet hastanesi olmasindan dolayi sadece kalabalik ama cok degil.
yakın zamanda aldınız pozitif sonucu galiba. Rabbim kucağına almayi da nasip etsin...

Hanımlar aslında merkezi önerirken gerekçeleri ile de yazmak gerekiyor. Doktorun ve hemsirelerin ilgisi , kalabalik olup olmamasi, laboratuvarlarin gelişmiş olup olmamasi ( tabi biliniyorsa), hijyeni vb...

Şehir dışından gelenler için Gazi ideal, hem randevu derdi yok, test sonuçları da hemen çıkıyor, hem de devlet masraf açısından daha uygun olur. İstanbul'da böyle değil. Randevu alamıyorsunuz bildiğiniz devlet hastanesi işkencesi var.
Zaten özele dahi gidecekseniz en azından bir kere Gaziye gidin, karıkoca testlerinizi ücretsiz yaptırın, elinizde belge olsun özele giderken. Özelde testler de çok pahalı. Ben özel olarak Ankara'da Novaartı tavsiye ederim. Herkes nerdeyse gebe kalıyor, memnun olmayan yok. Zaten Gazi'den ikiz kardeş Prof Ahmet-Mehmet Erdem hocaların kliniği. Daha önce Tüp Bebek Merkezi'nde onlar varmış. Sonra Nuray Hoca ve Mesut Hoca. Onlar da ayrıldı klinik açtı. Onlardan da memnunlar. Mesut hoca konuşmuyor yazmışlar ama espirili falan bir adam aslında. Herkes insanları doğru tanıyamaz. Bana da soğuk diyenleri duyunca şaşırıyorum. Aşırı sıcakkanlıyımdır. Ama bazı günler üzüntümüz vardır yani bence öyle bi gününe denk gelmiş o arkadaşın. Hepsi çok iyi bu doktorların. Bir de ne bekliyoruz ki sohbet edemezler bu yoğunlukta. İşini iyi yapmalarının dışında birazcık güleryüz ve ilgi yeterli bence.

Şehir dışından gelenler için Gazi ideal, hem randevu derdi yok, test sonuçları da hemen çıkıyor, hem de devlet masraf açısından daha uygun olur. İstanbul'da böyle değil. Randevu alamıyorsunuz bildiğiniz devlet hastanesi işkencesi var.
Zaten özele dahi gidecekseniz en azından bir kere Gaziye gidin, karıkoca testlerinizi ücretsiz yaptırın, elinizde belge olsun özele giderken. Özelde testler de çok pahalı. Ben özel olarak Ankara'da Novaartı tavsiye ederim. Herkes nerdeyse gebe kalıyor, memnun olmayan yok. Zaten Gazi'den ikiz kardeş Prof Ahmet-Mehmet Erdem hocaların kliniği. Daha önce Tüp Bebek Merkezi'nde onlar varmış. Sonra Nuray Hoca ve Mesut Hoca. Onlar da ayrıldı klinik açtı. Onlardan da memnunlar. Mesut hoca konuşmuyor yazmışlar ama espirili falan bir adam aslında. Herkes insanları doğru tanıyamaz. Bana da soğuk diyenleri duyunca şaşırıyorum. Aşırı sıcakkanlıyımdır. Ama bazı günler üzüntümüz vardır yani bence öyle bi gününe denk gelmiş o arkadaşın. Hepsi çok iyi bu doktorların. Bir de ne bekliyoruz ki sohbet edemezler bu yoğunlukta. İşini iyi yapmalarının dışında birazcık güleryüz ve ilgi yeterli bence.
Ankara'da iyi bir merkez arayanlardan biri de benim..Önemli olan laboratuvarının gelişmiş olması, son teknoloji donanımına sahip olması, doktorun bilgili ve öngörülü olması, merkezin temiz olması ve embriyologun tecrubeli olması...Bence en önemli kıstas bunlar olmalı...Yoksa doktor sıcak- soğuk umrumda değil, gerekli bilgileri benimle paylaşsın yeter...Ama bizler sadece doktoru gözlemleyebiliyoruz...Mesela tedavi olduğum merkezde embriyologu ben hiç görmedim..belki bu konuda benim de hatam var...Özel olarak görüşmek isteyebilirdim...Laboratuvarlar hakkında bilgimiz zaten yok...bütün merkezler bizim laboratuvarımız en iyisi der...diğer insanların tecrübelerine, tavsiyelerine bakarak karar veriyoruz çoğu zaman..Pozitif almak merkezin her zaman çok başarılı olduğu, negatif almak da her zaman başarısız olduğu anlamına gelmez...önemli olan hamile kalma ihtimali çok düşük olan birini (ister erkek infertilitesi, ister kadın infertilitesi olsun) çocuk sahibi yapabilmektir

Back
X