Şehir dışından gelenler için Gazi ideal, hem randevu derdi yok, test sonuçları da hemen çıkıyor, hem de devlet masraf açısından daha uygun olur. İstanbul'da böyle değil. Randevu alamıyorsunuz bildiğiniz devlet hastanesi işkencesi var.
Zaten özele dahi gidecekseniz en azından bir kere Gaziye gidin, karıkoca testlerinizi ücretsiz yaptırın, elinizde belge olsun özele giderken. Özelde testler de çok pahalı. Ben özel olarak Ankara'da Novaartı tavsiye ederim. Herkes nerdeyse gebe kalıyor, memnun olmayan yok. Zaten Gazi'den ikiz kardeş Prof Ahmet-Mehmet Erdem hocaların kliniği. Daha önce Tüp Bebek Merkezi'nde onlar varmış. Sonra Nuray Hoca ve Mesut Hoca. Onlar da ayrıldı klinik açtı. Onlardan da memnunlar. Mesut hoca konuşmuyor yazmışlar ama espirili falan bir adam aslında. Herkes insanları doğru tanıyamaz. Bana da soğuk diyenleri duyunca şaşırıyorum. Aşırı sıcakkanlıyımdır. Ama bazı günler üzüntümüz vardır yani bence öyle bi gününe denk gelmiş o arkadaşın. Hepsi çok iyi bu doktorların. Bir de ne bekliyoruz ki sohbet edemezler bu yoğunlukta. İşini iyi yapmalarının dışında birazcık güleryüz ve ilgi yeterli bence.