Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek merkezi önerileriniz

yasemingursoy82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
3
3
3
42
Hanımlar, Ankara'da hangi tüp bebek merkezini tercih etmeliyim?
Birkaç deneme yaşadım artık daha fazla moralim bozulsun istemiyorum.
Lütfen bana başarısı yüksek bir merkez önerirmisiniz?
İnşallah bende anne olurum.

Slm kesınlıkle recaı pabuccu derım ben bır mucızeyı basardım sayesınde nereye gıtsem aaa hemen tup bebek dedıler hoca once gereklı amelıtyatları yapıp bebegı tasıyabışecek hale getırdı ve sonunda ılk denememde ve sadece olusan 3 yumurtamla ıkızlerımı dunyaya getırdım 5 yasındalar sımdı evet kalabalık bır merkez ama gecenın korunde bıle aradıgımda hep ulasabıldım

Slm kesınlıkle recaı pabuccu derım ben bır mucızeyı basardım sayesınde nereye gıtsem aaa hemen tup bebek dedıler hoca once gereklı amelıtyatları yapıp bebegı tasıyabışecek hale getırdı ve sonunda ılk denememde ve sadece olusan 3 yumurtamla ıkızlerımı dunyaya getırdım 5 yasındalar sımdı evet kalabalık bır merkez ama gecenın korunde bıle aradıgımda hep ulasabıldım

ya aferdersinde yazılarınız hiç samimi değil geçmiş mesajlarınıza baktımda siz recai hocada tedavi olmamışsınız izmirde smryna na mı ne orda ilk denemede hamile kaldım çok iyi süper yer flaan bi orayı övmüşsünüz
bi ankarada en iyi h.şatıroğulu diye onu övmüşsünüz
ikizleriniz allah ömür versin 5 yıl olmuş doğalı siz recai hocada olduğunu sölemişsiniz şimdi de acaba hangisi doğru
dün kontrole gittim falan filan hiç inandırıcı değilsiniz :KK58::KK58:

Merhaba kızlar. ..bn de ilk denemeyi antepte yaptım fakat negatif sonuçlandı. .

Şimdi de ankarada deneyeceğim. .5 merkezle görüştüm. Icin Sinem novaart ahmet erdem oldu. . Telegonla görüşme imkanım da oldu..söyledikleri konuşmaları samimi geldi..2 ay sonra başlayacağım. .insallh mutlu son olur
.

slm arkadaşım bende 10 senedir uğraştım ne duydum sa denedim eski ebe yöntemleri filan da dahil olmadı 10 sene içinde 5 aşılama 6 tüp bebek denemesi oldu....
3 aşılama doğum evinde başladı negatif...
2 aşılama recai hoca centrum da oldu ve laparoskopi ameliyatı rahim incelenmesi filan ( aşılamaları 2 gün üst üste yaptı onuda sayarsak 4 aşılama ) recai hocada negatif ...
4 tüp bebek maya merkezinde oluştu negatif ...genetik incelemeler yapıldı orda da kanda pıhtılaşma çıktı....
muazzez öztürk bağımsız çalışıyor hrs hastanesi ile anlaşmış kadına bende pıhtılaşma var dedim sonuçlara baktı ve yok dedi negatifti yine....
sonra bir bayanla konuştuk ve bana ankalife merkezini önerdi ve gittik görüşmeye gurur hocayla tanıştık ve olumlu mantıklı konuştu ve sana tüp bebek uygulanmaz bu kadar negatif normal değil bence dedi yapsak tutmaya bilir dedi ve aynı merkezde buğra hocayla tanıştırdı hoca sadece neden gebe kalınmıyor bunu araştırıyor sorunu bulup çözüyor ....mantıklı konuştu oda ve eşim buraya başlayacağız kesin dedi tamam dedim...onlarda eski genetik sonuçlara baktı ve pıhtılaşma var dedi önce bunu çözüp niye olduğunu bulucağız dedi benden bir sürü kan aldılar sonuç ta kandaki beyaz hücreler vücudumda eşit değiliş kimi yerde yüksek kimi yerde az mış ve rahme sağlıklı kan gitmediği için bebek tutunnamıyormuş önce bana serum kulan dırdı ve tekrar tahlil düzelme başlayınca hemen tüp bebek denedik adetimle beraber kan sulandırıcı iğne kullandım ve pooozitif sonuç 21 haftalık gebeyim çok şükür ama sürekli kan verip takibim yapılıyor kansulandırıcı mın dozunu ayarlıyorlar ona göre kullanıyorum tavsiye ederim gidip görüş doktorlarla ve öyle karar ver pozitif alan tavsiye ediyor bur da almayan tavsiye etmiyor.
ben ankalife hariç diğerlerine tanıdık oldukları için gittim ama kötüleyemem her doktor farklı tedavi uyguluyor kararı en iyi siz vereceksiniz....
kusura bakma uzun oldu baya ama yaşadıklarımı özetleyim fikrin olur belki diye yazdım ...

Cok tesekkur ederım ayse48 bu ay tedavıye baslıycaz recaı hocaya hastaları arAdıgında ulasabılıyormu ılaclar pahalımı ankarada kalış suresı uzunmu

Duydugum kadariyla artik igne sayisi biile azalmis istersen kendileriyle gorus ben yanlis bilgi vermiueyim benim zamanimdaki gibi degil burda yazilanlardan oyle okumustum gala ucretsiz on gorusmede yapiyorlar

Şimdi de ankarada deneyeceğim. .5 merkezle görüştüm. Icin Sinem novaart ahmet erdem oldu. . Telegonla görüşme imkanım da oldu..söyledikleri konuşmaları samimi geldi..2 ay sonra başlayacağım. .insallh mutlu son olur
.
bende kardeşi mehmet erdem hoca ile görüştüm ayın 8 nde, kesinlikle başarılı oldukları belli, iyi referanslar aldım. üstelik ilk muayeneyi ücretsiz yaparak ne kadar tok gönüllü olduklarınıda kanıtladılar. Ben de ilk mail atarak kendisi ile tanıştım, şahsi cep numarasını vermiş beyefendi sağolsun, meramımı dinledi ona göre ankaraya geldik...

Biz de uzun araştırmalar ve tavsiyeler sonucu novaartta karar kıldık. Deneyimlerimi paylaşmaya devam ederim sanırım önünüzdeki ay görüşmeye gideceğiz

Selamlar ..
İstanbul Bahçeci, ankara gürgan ve genart dan sonra Ahmet Erdem ile Nova art da 4. Tüp bebek dememde hamile kaldım ve şu anda bebişim 2.5 aylık oldu.. Bu kadar çok merkez gezmiş biri olarak tereddütsüz bir şekilde Nova Art ı öneririm.. Benim de en büyük şansım Ahmet hocayla tanışmak oldu çünkü.. Tabi ki herkes başarılı olduğu yeri ve Dr U önerecektir ama ben başarılı olmasamda Ahmet hocadan vazgeçmezdim .. Nova Art ıda ikiz kardeşi Prof Dr Mehmet Erdem ile birlikte açtılar ve Ankara da çok yer gezdiğim için söylüyorum gördüğüm en güzel ve en donanımlı merkez.. Şimdiden kolay gelsin inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder..

Ç

.
Çok doğru bi karar vermişsiniz içiniz rahat olsun ben de Ahmet hoca sayesinde bebeğime kavuştum..inşallah sizde hayırlı ve olumlu sonuçlar alırsınız..

Merhaba arkadaslar.. Prof dr aydan biri ve koru hastanesiyle ilgili bir dusunceniz var mi acaba tup bebek konusunda?

Back
X