Tüp Bebek Merkezleri Ankara'da tüp bebek merkezi önerileriniz

Neden kimse birsey yazmiyor ya arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var
Canım koru hastanesinde tüp bebek yapıldığını ilk defa duyuyorum.aydan biri hakkında çok iyi yorumlar duydum.ona takibe giden arkadaşlarım da vardı. Ama aydan hanım benim bildiğim gebelik takibinde daha başarılı.tüp bebek konusunda ismini hiç duymadım.ayrıca tüp bebek de labaratuvar da çok önemli.o yüzden hem tecrübeli bir doktor hem de labaratuvar ekibi olan bir merkez düşünebilirsin bence.

Bende aydan hocanin hastasiyim canim myom ameliyatimi o yapti yakin zamanda tup bebege basluyup baslamicamiz kesin degil su anda ama koru dada yapiyormus aydan hoca bende cok kararsizim bunun takibini burda mi yaptrsam direkt bi merkeze mi gitsem cok kararsizim

erhaba arkadaslar ben hipogontropik hipogonanizm hastasiyim iki asilamamiz negatif oldu bu ay memorialda aygul hocam ile tup bebege basliyoruz . kendimde saglikci oldugum icin hastane ve dr konusunda cok pimpirikliyim ama memorial ve aygul hanimda hic suphem kalmadi guler yuzu ilgisi herseyi en incr ayrintidina kadar anlatisi cok yer gezdim onun gibisinigormedim

slm arkadaşım bende 10 senedir uğraştım ne duydum sa denedim eski ebe yöntemleri filan da dahil olmadı 10 sene içinde 5 aşılama 6 tüp bebek denemesi oldu....
3 aşılama doğum evinde başladı negatif...
2 aşılama recai hoca centrum da oldu ve laparoskopi ameliyatı rahim incelenmesi filan ( aşılamaları 2 gün üst üste yaptı onuda sayarsak 4 aşılama ) recai hocada negatif ...
4 tüp bebek maya merkezinde oluştu negatif ...genetik incelemeler yapıldı orda da kanda pıhtılaşma çıktı....
muazzez öztürk bağımsız çalışıyor hrs hastanesi ile anlaşmış kadına bende pıhtılaşma var dedim sonuçlara baktı ve yok dedi negatifti yine....
sonra bir bayanla konuştuk ve bana ankalife merkezini önerdi ve gittik görüşmeye gurur hocayla tanıştık ve olumlu mantıklı konuştu ve sana tüp bebek uygulanmaz bu kadar negatif normal değil bence dedi yapsak tutmaya bilir dedi ve aynı merkezde buğra hocayla tanıştırdı hoca sadece neden gebe kalınmıyor bunu araştırıyor sorunu bulup çözüyor ....mantıklı konuştu oda ve eşim buraya başlayacağız kesin dedi tamam dedim...onlarda eski genetik sonuçlara baktı ve pıhtılaşma var dedi önce bunu çözüp niye olduğunu bulucağız dedi benden bir sürü kan aldılar sonuç ta kandaki beyaz hücreler vücudumda eşit değiliş kimi yerde yüksek kimi yerde az mış ve rahme sağlıklı kan gitmediği için bebek tutunnamıyormuş önce bana serum kulan dırdı ve tekrar tahlil düzelme başlayınca hemen tüp bebek denedik adetimle beraber kan sulandırıcı iğne kullandım ve pooozitif sonuç 21 haftalık gebeyim çok şükür ama sürekli kan verip takibim yapılıyor kansulandırıcı mın dozunu ayarlıyorlar ona göre kullanıyorum tavsiye ederim gidip görüş doktorlarla ve öyle karar ver pozitif alan tavsiye ediyor bur da almayan tavsiye etmiyor.
ben ankalife hariç diğerlerine tanıdık oldukları için gittim ama kötüleyemem her doktor farklı tedavi uyguluyor kararı en iyi siz vereceksiniz....
kusura bakma uzun oldu baya ama yaşadıklarımı özetleyim fikrin olur belki diye yazdım ...

Bak bu oyku cok ilginc. Bende gebelik kaybi ve tutunmama sorunu var. Neymis bu testler ve serum ogrenmek isterdim. B adini yazdigin doktorlar halen oradami?

Selamlar ..
İstanbul Bahçeci, ankara gürgan ve genart dan sonra Ahmet Erdem ile Nova art da 4. Tüp bebek dememde hamile kaldım ve şu anda bebişim 2.5 aylık oldu.. Bu kadar çok merkez gezmiş biri olarak tereddütsüz bir şekilde Nova Art ı öneririm.. Benim de en büyük şansım Ahmet hocayla tanışmak oldu çünkü.. Tabi ki herkes başarılı olduğu yeri ve Dr U önerecektir ama ben başarılı olmasamda Ahmet hocadan vazgeçmezdim .. Nova Art ıda ikiz kardeşi Prof Dr Mehmet Erdem ile birlikte açtılar ve Ankara da çok yer gezdiğim için söylüyorum gördüğüm en güzel ve en donanımlı merkez.. Şimdiden kolay gelsin inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder..

Nova cok duydum. Sizce fark yaratan ne yaptilar tedavide. Genart bayagi cok iyi diye duyduk. Acikcasi kafam cok karisiyor. Bende memorial devam ediyorumda. Bukadar alternatif icinde neden Nova size en iyi geldi dersiniz?

Nova cok duydum. Sizce fark yaratan ne yaptilar tedavide. Genart bayagi cok iyi diye duyduk. Acikcasi kafam cok karisiyor. Bende memorial devam ediyorumda. Bukadar alternatif icinde neden Nova size en iyi geldi dersiniz?
ben ikinici denememi novaartta yaptım tranfer iptal oldu..embrio gelilşimi durdugu için..farkli yöntemleri olmadıgı için 3. denemeyi orda yapmıyacagız..
bizde şimdi genartta tedavi görüyopruz.eşimin dna hasarı sorunu çıktı o sorunu çözmeye çalışıyoruz...piazza yöntemi ni istedik bize de uygun görüldü..

ben ikinici denememi novaartta yaptım tranfer iptal oldu..embrio gelilşimi durdugu için..farkli yöntemleri olmadıgı için 3. denemeyi orda yapmıyacagız..
bizde şimdi genartta tedavi görüyopruz.eşimin dna hasarı sorunu çıktı o sorunu çözmeye çalışıyoruz...piazza yöntemi ni istedik bize de uygun görüldü..

Insallah Genart sansli gelir bu denemede. Acaba Nova'nin labaratuar nasildi? Niye embriyolar gelismemis aciklama getirdilermi ki? Valla bende Memorial deneyimimden memnun kalamadim. Baslangicda iyi hos konusuluyor ama isin icine girince artik geri donusu olmayacak noktadan sonra butun ilgi alaka kesiliyor. Hastanin durumuna gore cozum uretmek yok. Ben acikcasi bayagi biktim. Baslangicda hersey canim cicim hos. Seni dinler gibi yapip aslinda ne biliyorlarsa onu yapiyorlar. Bende simdi yeni yer ariyorum...Soyle hastaya gore degisik tedavi uygulayacak bir yer. Oyle buyuk hastanelerde sanki pek ilgilenilmiyor hissine kapildim. Genart, Baskent, Ankalife gibi yerleri dusunuyorum. Bana Genart deneyimi paylasirsan sevinirim. Mesela hangi doktor tavsiye edeceksin?

ben urfadan gidiyorum.iilk deneyim antepte oldu..10 yumdan 2 tane döllendi..3.gün 1 tane tranfer edildi ama negatif..bıızm elimizdeki sorun sprem eksikliği idi..olmayınca başka neden olmaz diye arastrıdm kromozm testi yaptım esşimin kromozmlarında sorun vardi..deme ki bu yuzden az döllendi dedim..ikinci denemeyi ank novaarrta ahmet hoca ya gittik kromozm sorunu ve sprem sorunu var dna hasar tresti yapalım dedim..doktorumuz gerek yok dedi zaten pgt uygulanacak başıyalım dedi..12 yumdan 2 tane döllendi ve ikinci gün gewlişimi durdu..doktorumuz ilk denemeniz de gelişi durmustur buyuk ihtimalle dedi..neler yapalım dedim ilaç tedaviai görün 3 ay sonra deneyelim dedi...
bu arada ben genrartta gittik durumu anlattım dna hasar testi çok önemli dedi..elimizde 10 tane sprem varsa belki 8 ibozuktur dedi..kromozm ların tedavisi yok ama sprem yukselme ve dna sorunu vardsa ortadan kaldıralım dedi öyle baslarız .ben elektro piazza dan bahsettim ewet sizde dönllenme sorunu var uygulamak sizin için iyi olacak dedi..dna hasar testi yaptık ve 29 hasarlı çıktı.2 aydır tedavi görüyor esşim hasar 24 e indi..2 ay daha ialç kullanıp tekrar hasar a bakacafız eger düşmusse başlarız..

farklı yöntem istiyorsan imsi tekmigi nerdeyse her yerde var...elektro piazza sadece genartta ve kalsıyum iyofor yontemı istanbulda var..rabbim yardımıcımız olsun

Back
X