Aşılama Ankara'da tüp bebek ve aşılama yaptırıp,doktorundan memnun olanlar var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cerkez73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
11
1
36
Ankara
merhabalar.
ilk defa gördüm bu siteyi..bilgi paylaşımı için çok güzel..ben hamilelik için dr.araştırıyorum.. ankara mesa hastanesinde deneyimi olanlar varsa anlatırlarsa sevinirim.. tüp bebek ve aşılama yaptırıp dr.larından memnun kalanlar da yazıp bilgi verebilirlerse yine sevinirim...

merhabalar.
ilk defa gördüm bu siteyi..bilgi paylaşımı için çok güzel..ben hamilelik için dr.araştırıyorum.. ankara mesa hastanesinde deneyimi olanlar varsa anlatırlarsa sevinirim.. tüp bebek ve aşılama yaptırıp dr.larından memnun kalanlar da yazıp bilgi verebilirlerse yine sevinirim...

Canım bir zamanlar bende Mesa hastanesine gidiyordum. Orada Mete bey vardı, harika bir doktordu ama İstanbul'a gitti ve ben de doktorsuz kaldım. Onun yerine orada Tamer Bey'e gittim, gittiğime de bin pişman oldum. ara ara kasık ağrılarım ve akıntılarım vardı.Beni sadece muayene etti, pko olduğumu, çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu, istersem tüp bebek yöntemini deneyebileceğimi söyledi. biraz deneyin öyle gelin dedi..Bütün dünyam yıkıldı tabi.. prolaktinim yüksekti benim, onu söyledim ama benden ne tahlil istedi, ne de başka bir şey.. Folik asit başlayayım mı dedim, ne zaman olcağı belli değil, gerek yok dedi.. ağrılarıma falan hiçbir çözüm getirmedi.. Eve gittiğimde eşime çok ağladım. Eşim de başka bir doktora gidelim dedi, iyi ki de gitmişiz. tunalıda meltem hanıma gittik, acayip memnun kaldı.m Bana "biz pkoya bile çözüm bulabiliyoruz, karamsar olamya gerek yok dedi.. ve tedavilerim başladı. şu andfa klomen tedavisi görüp yumurta takibi yaptırıyorum. çok da güzel yumurtam oluşuyor. neyse, çok uzattım lafı.. Mesada sakın olaki Tamer beye gitme, amacı para kazanmak sadece.. ama diğer doktorlara bilmem canım..:19:

Canım bir zamanlar bende Mesa hastanesine gidiyordum. Orada Mete bey vardı, harika bir doktordu ama İstanbul'a gitti ve ben de doktorsuz kaldım. Onun yerine orada Tamer Bey'e gittim, gittiğime de bin pişman oldum. ara ara kasık ağrılarım ve akıntılarım vardı.Beni sadece muayene etti, pko olduğumu, çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu, istersem tüp bebek yöntemini deneyebileceğimi söyledi. biraz deneyin öyle gelin dedi..Bütün dünyam yıkıldı tabi.. prolaktinim yüksekti benim, onu söyledim ama benden ne tahlil istedi, ne de başka bir şey.. Folik asit başlayayım mı dedim, ne zaman olcağı belli değil, gerek yok dedi.. ağrılarıma falan hiçbir çözüm getirmedi.. Eve gittiğimde eşime çok ağladım. Eşim de başka bir doktora gidelim dedi, iyi ki de gitmişiz. tunalıda meltem hanıma gittik, acayip memnun kaldı.m Bana "biz pkoya bile çözüm bulabiliyoruz, karamsar olamya gerek yok dedi.. ve tedavilerim başladı. şu andfa klomen tedavisi görüp yumurta takibi yaptırıyorum. çok da güzel yumurtam oluşuyor. neyse, çok uzattım lafı.. Mesada sakın olaki Tamer beye gitme, amacı para kazanmak sadece.. ama diğer doktorlara bilmem canım..:19:

aaa inanamıyorum cevap yazmışsıın çok teşekkür ederim.. ben burayı takip etmeyi bilmediğim için sanırım biraz geç gördüm..özür ..tamer bey hakkında karar verememiştim.bende bayındırda halime hanıma gittim ama bende senin gibi bin pişman oldum..bana herşeyin normal olduğunu,nedensiz hamile kalamama durumum olduğunu söyledi.ama telefonla..üstünkörü muayene etti..tüplerime baktırmamı söyledi..ama o kadar uzak duruşu varki..sinirimi bozdu..bende bir daha kadın doktora gitmemeye karar verim..senin doktorunu sanırım okudum bir yerlere..çalıştığı bir hastane varmı? daha çok bilgi verebilirmisin?ben görülen tedaviler hakkındada bilgi sahibi değilim ve yaşım 37 maalesef...geç kaldığımı düşünüyorum..neyse hayırlısı..cevap için teşekkür ederim..

evet, tüp bebek tedavisini o yürütüyormuş, burada ismi ile forumda arama yapabilirsin, ben yusuf beye gidiyorum ama tüp yapmıyormuş, mehmet beyin çok ilgili bir hekim olduğunu duydum... yusuf beyi de öneririm ama dediğim gibi tüp yapmıyor o.. aynı doktor dersen mehmet bey derim ben. arkadaşlar memnundu, zaten yusuf bey de tüp için ona yönlendiriyormuş.

şimdi bende doktorun ismini araştırıyodum..ben hastaneyle ilgili çok güzel şeyler okumadım burda yazılanlarda..o yüzden biraz tereddüt etmiştim..ama senin arkadaşların gitmisse sen daha iyi bilirsin.sendemi tüp bebek için gidiceksin? yani mahsuru yoksa..

ben memnunum, daha önce bayındır ve güvene gittim, hele güven tam faciaydı benim için, doktordan korkuyorsum resmen, zaten hatırlamıyor, takip etmiyor, bilgisayarına bakma gereği bile duymuyor ki ben paramla gidiyorum oraya, özenle gidiyorum, medicana iyi geldi bana bilmiyorum... ama istersen git gör doktorları uzaktan da olsa bekleme salonunda ya da birer muayenen olup öyle karar ver derim çünkü aynı doktorla devam etmek de gerek bazen... mehmet beye giden arkadaşım çok sıcak ve ilgili oldğunu söylemişti, o tüp bebek yaptırdı, şu an beklemede. ben de infertilite için gidiyorum yusuf beye, o da çok iyi bir doktor, tüp olursa mehmet beye yönlendirecek çünkü o konuda o uzmanmış, ben aşılama yaptırdım, bekliyorum şu an, geçen haftaydı. hastane ile ilgili bir sorun yaşamadım..

senden cevap beklerken diğer yazılanları okuyodum..valla güzel şeyler yazılmış gibi hep..benim bayan doktorlardan biraz dilim yandığı için tercih etmemeye karar vermiştim..mehmet beyi aldım şuan listeme..çok sağol..en azından bir doktor bulabildim sayende :)

aaa inanamıyorum cevap yazmışsıın çok teşekkür ederim.. ben burayı takip etmeyi bilmediğim için sanırım biraz geç gördüm..özür ..tamer bey hakkında karar verememiştim.bende bayındırda halime hanıma gittim ama bende senin gibi bin pişman oldum..bana herşeyin normal olduğunu,nedensiz hamile kalamama durumum olduğunu söyledi.ama telefonla..üstünkörü muayene etti..tüplerime baktırmamı söyledi..ama o kadar uzak duruşu varki..sinirimi bozdu..bende bir daha kadın doktora gitmemeye karar verim..senin doktorunu sanırım okudum bir yerlere..çalıştığı bir hastane varmı? daha çok bilgi verebilirmisin?ben görülen tedaviler hakkındada bilgi sahibi değilim ve yaşım 37 maalesef...geç kaldığımı düşünüyorum..neyse hayırlısı..cevap için teşekkür ederim..

Canım, benim doktorum özel..Özel muayenehanesine gidiyorum. Özel sigorta ile anlaşması var, öyle ödeniyor. Adı Meltem Erhan.. googledan araştırırsan internet sitesini bulabilrsin. Benim de bayan doktorlara karşı önyargım vardı ama ben Meltem hanımdan çok memnun kaldım. Kendisi herşeyi açıklıyor, güzel güzel anlatıyor. Cep telefonunu veriyor, istediğin zaman arayabiliyorsun. Tahlil sonuçların çıkınca seni mutlaka arıyor, konuşuyor.. Aşılama da yapıyor kendisi. en son bana aşılama yapalım dedi ama ben biraz daha denemek istiyorum. Benim yaşım da 32.. Seni de anlıyorum, umarım en hayırlı zamanda olur hepimizin. Meltem hanım, aklının bir köşesinde olsun. :)

psijoyi, teşekkür ederim..sağolasın cevap yazdığın için..umarım en kısa zamanda bebeğin olur..yaşın daha panikleme yaşı değil :)))) sevgilerimle..

merhabalar,
özelden mesaj sayım dolmadığı için ordan cevap yazamadım sana ..
daha gidemedim ama medicanaya devam etmeye karar verdim..
burdan okuduğum kadarıyla başarılı bir doktormuş..(umarım)
sen nasılsın..

merhabalar,
özelden mesaj sayım dolmadığı için ordan cevap yazamadım sana ..
daha gidemedim ama medicanaya devam etmeye karar verdim..
burdan okuduğum kadarıyla başarılı bir doktormuş..(umarım)
sen nasılsın..

Teşekkür ederim, iyiyim ben de.. Mesajını da yeni gördüm.. O yüzden cevabım gecikti.. Doktora gidince bana da haber verir misin? Memnun kalırsan benim de aklımda olsun, belki ileride lazım olur..

Back
X