merhabalar.
ilk defa gördüm bu siteyi..bilgi paylaşımı için çok güzel..ben hamilelik için dr.araştırıyorum.. ankara mesa hastanesinde deneyimi olanlar varsa anlatırlarsa sevinirim.. tüp bebek ve aşılama yaptırıp dr.larından memnun kalanlar da yazıp bilgi verebilirlerse yine sevinirim...
Canım bir zamanlar bende Mesa hastanesine gidiyordum. Orada Mete bey vardı, harika bir doktordu ama İstanbul'a gitti ve ben de doktorsuz kaldım. Onun yerine orada Tamer Bey'e gittim, gittiğime de bin pişman oldum. ara ara kasık ağrılarım ve akıntılarım vardı.Beni sadece muayene etti, pko olduğumu, çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu, istersem tüp bebek yöntemini deneyebileceğimi söyledi. biraz deneyin öyle gelin dedi..Bütün dünyam yıkıldı tabi.. prolaktinim yüksekti benim, onu söyledim ama benden ne tahlil istedi, ne de başka bir şey.. Folik asit başlayayım mı dedim, ne zaman olcağı belli değil, gerek yok dedi.. ağrılarıma falan hiçbir çözüm getirmedi.. Eve gittiğimde eşime çok ağladım. Eşim de başka bir doktora gidelim dedi, iyi ki de gitmişiz. tunalıda meltem hanıma gittik, acayip memnun kaldı.m Bana "biz pkoya bile çözüm bulabiliyoruz, karamsar olamya gerek yok dedi.. ve tedavilerim başladı. şu andfa klomen tedavisi görüp yumurta takibi yaptırıyorum. çok da güzel yumurtam oluşuyor. neyse, çok uzattım lafı.. Mesada sakın olaki Tamer beye gitme, amacı para kazanmak sadece.. ama diğer doktorlara bilmem canım..
medicana mehmet öztürkmen, arkadaşlarım var giden memnundular..
aaa inanamıyorum cevap yazmışsıın çok teşekkür ederim.. ben burayı takip etmeyi bilmediğim için sanırım biraz geç gördüm..özür ..tamer bey hakkında karar verememiştim.bende bayındırda halime hanıma gittim ama bende senin gibi bin pişman oldum..bana herşeyin normal olduğunu,nedensiz hamile kalamama durumum olduğunu söyledi.ama telefonla..üstünkörü muayene etti..tüplerime baktırmamı söyledi..ama o kadar uzak duruşu varki..sinirimi bozdu..bende bir daha kadın doktora gitmemeye karar verim..senin doktorunu sanırım okudum bir yerlere..çalıştığı bir hastane varmı? daha çok bilgi verebilirmisin?ben görülen tedaviler hakkındada bilgi sahibi değilim ve yaşım 37 maalesef...geç kaldığımı düşünüyorum..neyse hayırlısı..cevap için teşekkür ederim..
Canım bir zamanlar bende Mesa hastanesine gidiyordum. Orada Mete bey vardı, harika bir doktordu ama İstanbul'a gitti ve ben de doktorsuz kaldım. Onun yerine orada Tamer Bey'e gittim, gittiğime de bin pişman oldum. ara ara kasık ağrılarım ve akıntılarım vardı.Beni sadece muayene etti, pko olduğumu, çocuk sahibi olmamın çok zor olduğunu, istersem tüp bebek yöntemini deneyebileceğimi söyledi. biraz deneyin öyle gelin dedi..Bütün dünyam yıkıldı tabi.. prolaktinim yüksekti benim, onu söyledim ama benden ne tahlil istedi, ne de başka bir şey.. Folik asit başlayayım mı dedim, ne zaman olcağı belli değil, gerek yok dedi.. ağrılarıma falan hiçbir çözüm getirmedi.. Eve gittiğimde eşime çok ağladım. Eşim de başka bir doktora gidelim dedi, iyi ki de gitmişiz. tunalıda meltem hanıma gittik, acayip memnun kaldı.m Bana "biz pkoya bile çözüm bulabiliyoruz, karamsar olamya gerek yok dedi.. ve tedavilerim başladı. şu andfa klomen tedavisi görüp yumurta takibi yaptırıyorum. çok da güzel yumurtam oluşuyor. neyse, çok uzattım lafı.. Mesada sakın olaki Tamer beye gitme, amacı para kazanmak sadece.. ama diğer doktorlara bilmem canım..
merhabalar,
özelden mesaj sayım dolmadığı için ordan cevap yazamadım sana ..
daha gidemedim ama medicanaya devam etmeye karar verdim..
burdan okuduğum kadarıyla başarılı bir doktormuş..(umarım)
sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?