Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara da yaşıyorum iki kez başarısız tüp bebek tedavisinden sonra çok araştırıp memorial prf. Aygül Demirol a gittim genetik tanı nın mutlaka yapılmasını tavsiye ediyorum ve çok şükür şu anda Bebek bekliyorumAnkarada tup bebek yaptıran,yaptirmak isteyenler fikir alışverişi yapalım...gittigi merkezden memnun kalan varmı ???
Hayırlı olsun canim.....Ankara da yaşıyorum iki kez başarısız tüp bebek tedavisinden sonra çok araştırıp memorial prf. Aygül Demirol a gittim genetik tanı nın mutlaka yapılmasını tavsiye ediyorum ve çok şükür şu anda Bebek bekliyorum
Hangi hast sizin kaç denemeniz oldu acabaprof. mehmet erdem kesinlikle bir numara.
novaart tup bebek merkezi benim biri istanbulda baska bi dr dahil 3 deneme oldu. ikinci ve ucuncu mehmet hoca ile rezervazligi var bende 2 ve 3 de gebelik elde edildi ilki bos gebelik oldu. ikincisi SUKROLSUN Allah bagislarsa dogdu 8. aya girecek...Hangi hast sizin kaç denemeniz oldu acaba
Allah analı babalı buyutsun ne guzel darısı tüm isteyenlerin başınanovaart tup bebek merkezi benim biri istanbulda baska bi dr dahil 3 deneme oldu. ikinci ve ucuncu mehmet hoca ile rezervazligi var bende 2 ve 3 de gebelik elde edildi ilki bos gebelik oldu. ikincisi SUKROLSUN Allah bagislarsa dogdu 8. aya girecek...
aminnnnnnAllah analı babalı buyutsun ne guzel darısı tüm isteyenlerin başına
Aysun hoca çok tatlı bi bayan herseyi konusabilecek ve sorabileceginiz biri inş hakkında hayırlısı olureli baby
merhaba bende gen art Aysun hanımı düşünüyorum gidip görüşme yaptım ama karar veremedim..sizce ?
Hakkında hayırlısı olur inş.. benim 3 denemem oldu biri düşük ile sonuçlandı diğerleri ise tutunmadı.. genart ta yaptırmıştım açıkçası keşke orada yaptırmasaymiştim diyorum... doktorlar yatmana gerek yok hareket et falan diyorlar ama yatmadiklarimda degil yattigimda tutmuştu onuda bilinmeyen sebeplerle kaybettim.. bende yine denesemmi bilemiyorum tekrar aynı işlemleri yapmaktan kaçınıyorumslm ben yurt disinda kaliyorum burda asilama yaptik ve 21 10 2016 tarihinde turkiyeye tup bebek icin gelecegiz tedaviyi ankarada yapacagiz ama daha karar veremedik yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler simdiden
Mrb gozunuz aydin.bende mehmet hocaya gitmeyi dusunuyorm.3 tupbebek yapildi.ilki tutmadi ikinci ölü dogum ücuncude bos gebelik oldu.bendede rezerv azligi var size pgt yapildimi.bos gebelik icin mehmet hoca ne dedi aceba bilgilendirebilirmisiniz beninovaart tup bebek merkezi benim biri istanbulda baska bi dr dahil 3 deneme oldu. ikinci ve ucuncu mehmet hoca ile rezervazligi var bende 2 ve 3 de gebelik elde edildi ilki bos gebelik oldu. ikincisi SUKROLSUN Allah bagislarsa dogdu 8. aya girecek...
hayir Meehmet hoca gerek gormedi sadece bos gebelikteki parca patolojijiye gitti okadar aama belki sizde farkli birsey yapar. hikayeniz benimkinden bayagi farkli. ama mehmet hoca da Ahmet hoca da gercekten iyi hekimler.Mrb gozunuz aydin.bende mehmet hocaya gitmeyi dusunuyorm.3 tupbebek yapildi.ilki tutmadi ikinci ölü dogum ücuncude bos gebelik oldu.bendede rezerv azligi var size pgt yapildimi.bos gebelik icin mehmet hoca ne dedi aceba bilgilendirebilirmisiniz beni
Bos gebeliklerde genellikle genetik bozukluklardan bahsediliyor o yuzden sormustum pgt yapildimi diye.cok tskkr ederim.Allahim en kisa zamanda hayrla saglkla bizleride anne yapsin.hayir Meehmet hoca gerek gormedi sadece bos gebelikteki parca patolojijiye gitti okadar aama belki sizde farkli birsey yapar. hikayeniz benimkinden bayagi farkli. ama mehmet hoca da Ahmet hoca da gercekten iyi hekimler.
aminnnn... insallah en tez zamanda Rabbim aratmadan aglatmadan daja fazla nasip eder.Bos gebeliklerde genellikle genetik bozukluklardan bahsediliyor o yuzden sormustum pgt yapildimi diye.cok tskkr ederim.Allahim en kisa zamanda hayrla saglkla bizleride anne yapsin.
Sayıyı anne belirliyor doktor ile birlikte.... hakkinda hayırlısı inş olurBen ilk denemem ı hrs de yaptırdım tutmadı. İkinciyi Novart da Mehmet hocayı düşünüyorum martta 2 embriyo transferi yapıyor hoca demi
Bazı doktorlar bir embriyo koyuyor ya bana kalsa 3 isterim :)Sayıyı anne belirliyor doktor ile birlikte.... hakkinda hayırlısı inş olur