D Drncgdm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2021 5 0 36 36 16 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Drncgdm #1 Doç. Dr. Aslı Yarcı Gürsoy ile randevum var. Doktor ya da hastane ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Doç. Dr. Aslı Yarcı Gürsoy ile randevum var. Doktor ya da hastane ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
it is time Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 251 126 23 37 5 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Drncgdm #2 Drncgdm .!.: Doç. Dr. Aslı Yarcı Gürsoy ile randevum var. Doktor ya da hastane ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... merhaba bende Aslı hocadan randevu almayı düşünüyorum, sizin nasıl geçmişti randevunuz
Drncgdm .!.: Doç. Dr. Aslı Yarcı Gürsoy ile randevum var. Doktor ya da hastane ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... merhaba bende Aslı hocadan randevu almayı düşünüyorum, sizin nasıl geçmişti randevunuz
D Drncgdm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Mart 2021 5 0 36 36 25 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Drncgdm #3 Merhaba cok zaman gectigi icin cok hatirlamiyorum ama ben memnun kalmayip başka doktorla devam etmiştim sadece 1 kez gittim Aslı hanıma.
Merhaba cok zaman gectigi icin cok hatirlamiyorum ama ben memnun kalmayip başka doktorla devam etmiştim sadece 1 kez gittim Aslı hanıma.